Selamlar forumdaşlar,
Yaklaşık bir ay önce ki görüşmem için bu yazı.
Normalde geç referans yazanları neden geç yazarlar anlamazdım , şimdi ben kendim aynı duruma düştüm.
Öncelikle sevgili @Model Buse den affımı dilerim.
Referans yazmama nedenim görüşmenin benim tarafımda hayal ettiğim gibi olmayışıydı ama bu sorun benden kaynaklandığı için haksızlık etmiş olacağımı düşündüğüm için yazmaya karar verdim.
İletişimi müthiş hızlı ve kolay
Kız tek kelime ile taş , resimler bu kdr gerçek mi demiştim giderken, gerçekmiş
Popo ya ayrı parantez açarım net. Sımsıkı, taş gibi.
İlgi alaka desen fazlasıyla yerinde.
Benim malum şehir zaman ve medeni durum kaynaklı hep bir koşturma görüşmelerim. Biraz stresten ilişkiye pek konsantre olamadım ama abartmıyorum gidene kadar mutlu etmek için elinden ağzından düşürmedi, öyle diyeyim.
Bana ayırdığı vakit ve nazik misafirperveliği için için tekrar teşkr ediyorum.
Sevgiler/Can
Yaklaşık bir ay önce ki görüşmem için bu yazı.
Normalde geç referans yazanları neden geç yazarlar anlamazdım , şimdi ben kendim aynı duruma düştüm.
Öncelikle sevgili @Model Buse den affımı dilerim.
Referans yazmama nedenim görüşmenin benim tarafımda hayal ettiğim gibi olmayışıydı ama bu sorun benden kaynaklandığı için haksızlık etmiş olacağımı düşündüğüm için yazmaya karar verdim.
İletişimi müthiş hızlı ve kolay
Kız tek kelime ile taş , resimler bu kdr gerçek mi demiştim giderken, gerçekmiş
Popo ya ayrı parantez açarım net. Sımsıkı, taş gibi.
İlgi alaka desen fazlasıyla yerinde.
Benim malum şehir zaman ve medeni durum kaynaklı hep bir koşturma görüşmelerim. Biraz stresten ilişkiye pek konsantre olamadım ama abartmıyorum gidene kadar mutlu etmek için elinden ağzından düşürmedi, öyle diyeyim.
Bana ayırdığı vakit ve nazik misafirperveliği için için tekrar teşkr ediyorum.
Sevgiler/Can