Onaylı Referans Tanya ile tekrar

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
17,347

İlayda tanya ile tekrar ile daha önce de görüşmelerim olmuştu. Ancak araya zaman girmişti, taa ki foruma geldiğini görene kadar. Çok iyi etmiş buraya gelip. Sohbeti hoş, çok genç, fit ve güzel bir kız kendisi. Yüzü, fiziği, neşesi ve arkadaş gibi yakınlığıyla kendisine bağladı beni. Geçmiş ve gelecekteki görüşmeler için şimdiden çok teşekkürler :) Herşey gönlünce olsun...​

Son düzenleme:
Durum
Sosyal Coin
20,341
Kendisiyle daha önce de görüşmelerim olmuştu. Ancak araya zaman girmişti, taa ki foruma geldiğini görene kadar. Çok iyi etmiş buraya gelip. Sohbeti hoş, çok genç, fit ve güzel bir kız kendisi. Yüzü, fiziği, neşesi ve arkadaş gibi yakınlığıyla kendisine bağladı beni. Geçmiş ve gelecekteki görüşmeler için şimdiden çok teşekkürler :) Herşey gönlünce olsun...
Güzel paylaşım teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: İlayda tanya ve wstdlf
Durum
Sosyal Coin
42,982
Kendisiyle daha önce de görüşmelerim olmuştu. Ancak araya zaman girmişti, taa ki foruma geldiğini görene kadar. Çok iyi etmiş buraya gelip. Sohbeti hoş, çok genç, fit ve güzel bir kız kendisi. Yüzü, fiziği, neşesi ve arkadaş gibi yakınlığıyla kendisine bağladı beni. Geçmiş ve gelecekteki görüşmeler için şimdiden çok teşekkürler :) Herşey gönlünce olsun...
Referans için teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: İlayda tanya ve wstdlf
Durum
Sosyal Coin
9,020
Tanıtım Konusu Referansları
Ya bebiş çok teşekkür ederim tatlı biri görünce karsımda bende tatlı oluyorum napayım :) sende özlenmiştin iyi oldu :) ❤️❤️

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kawabanga ve wstdlf
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye