Onaylı Referans Tanya hanım ile tanışma

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
440
Tanya hanıma 2 gün önce misafir oldum. Yeri çok merkezi biyerde çok rahatça ulaşabilirsiniz toplu taşıma ile. Araçla gelecekler için otopark sıkıntı olabilir. Kendisi çok titiz birisi. Güzelliğine, muhabbetine ve misafirperverliğine diyecek bişey yok zaten 10/10. Çok keyifli dakikalar yaşadım çok teşekkür ediyorum kendisine. Yakın zamanda tekrar görüşmek dileğiyle.

Durum
Sosyal Coin
20,341
Tanya hanıma 2 gün önce misafir oldum. Yeri çok merkezi biyerde çok rahatça ulaşabilirsiniz toplu taşıma ile. Araçla gelecekler için otopark sıkıntı olabilir. Kendisi çok titiz birisi. Güzelliğine, muhabbetine ve misafirperverliğine diyecek bişey yok zaten 10/10. Çok keyifli dakikalar yaşadım çok teşekkür ediyorum kendisine. Yakın zamanda tekrar görüşmek dileğiyle.
Güzel paylaşım teşekkürler

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
9,020
Tanıtım Konusu Referansları
Canımsın bende çok memnun gerçekten kafalarımızın uyması samimi olman benide çok memnun etti 💜

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye