Tamamen muamma...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Sosyal Coin
948
Merhaba ölü hanım resimleriniz çok karanlık tanıtımınız da bahsttiniz gibi olmadığınızı düşünüyorum çünkü bu kadarkaranlik resim koymanizin anlamı yok ayrıca yaşınız 35 mi 42 mi merak ettim teşekkür ederim..

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
948
Merhaba ölü hanım resimleriniz çok karanlık tanıtımınız da bahsttiniz gibi olmadığınızı düşünüyorum çünkü bu kadarkaranlik resim koymanizin anlamı yok ayrıca yaşınız 35 mi 42 mi merak ettim teşekkür ederim..
Oli akıllı klavye bazan akılsızlık yapıyor kusura bakmayın

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
15,253
Gidip görmemişsin fotoğrafa göre yorum yapıyosun üstüne nötr referans açıyorsun. 5 gün istirahat geri geldiğinde forum kurallarına göre davranmanı öneririm.

konu kilit.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Deadpool, Keladam ve Hawkeye

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Gidip görmemişsin fotoğrafa göre yorum yapıyosun üstüne nötr referans açıyorsun. 5 gün istirahat geri geldiğinde forum kurallarına göre davranmanı öneririm.

konu kilit.
5 gün az bence ama karar senin :)

Partnerin verdiği bilgiye inanıp inanmaması önemli değil, ama 35 olması 42 olması kimseyi bağlamaz. Görüşmeyi kişiler yapıyor sayılar rakamlar değil, fotolarda beğeni olmuşsa ve reşit ise 35 yada 53 olmasının hiç bir önemi yok, bu olgunluğa ve yetişkinliğe sahip olmayan karşısındakini bir insan değil de bir seks objesi olarak görüyor sanırım, o yüzden süresiz gönderebilirsin bence sorun olmaz :)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hawkeye, Bayer ve ARES
Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye