Onaylı Referans Tam bir hanımefendi

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
930
Herkese Merhaba.

Yeşim hnm geçtiğimiz hafta davetimi kırmayarak 1saatlik yolu dert etmeyip 2saat için bana misafir oldu. Kendisi son derece güzel ve bakımlı bir kadın. Minyon olmasına rağmen hem vücut hem yüz güzelliği olarak etkileyici. Gerek görüşme öncesinde sohbeti ve rahatlığı gerekse görüşme sırasınsa beklentilere cevap vermesiyle yaşanması gereken tam bir hanımefendi. Benim gibi uzun süredir görüşme planı yapıyorsanız boşuna beklemeyin , arayın. Güzel anlar için kendisine çok teşekkür ederim.

Durum
Sosyal Coin
20,368
Tanıtım Konusu Referansları
Herkese Merhaba.

Yeşim hnm geçtiğimiz hafta davetimi kırmayarak 1saatlik yolu dert etmeyip 2saat için bana misafir oldu. Kendisi son derece güzel ve bakımlı bir kadın. Minyon olmasına rağmen hem vücut hem yüz güzelliği olarak etkileyici. Gerek görüşme öncesinde sohbeti ve rahatlığı gerekse görüşme sırasınsa beklentilere cevap vermesiyle yaşanması gereken tam bir hanımefendi. Benim gibi uzun süredir görüşme planı yapıyorsanız boşuna beklemeyin , arayın. Güzel anlar için kendisine çok teşekkür ederim.
Canım iyi ki gelmişim çok keyifli geçti benim için en kısa zamanda tekrar görüşürüz umarım güzel yorumun için teşekkür ederim kendine iyi bak😊💋🙏

Beğenenler:

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
42,982
Herkese Merhaba.

Referans için teşekkürler

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye