Geçtiğimiz hafta cuma günü Buse hanımın evinde 12 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Buse hanımın ilk mesajlaşmadan son evin kapısınından çıkana kadar güler yüzü ve enerjisini sürekli hissettim. Tanıştığıma çok memnun oldum. 🤭
GuzelimGeçtiğimiz hafta cuma günü Buse hanımın evinde 12 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Buse hanımın ilk mesajlaşmadan son evin kapısınından çıkana kadar güler yüzü ve enerjisini sürekli hissettim. Tanıştığıma çok memnun oldum. 🤭
🤭🤭Benim referansımdan daha çok yazı yazmışsın. Biraz utandırdın beni. Tekrar çok teşekkür ederim her şey içinGuzelim
Asil senin enerjini ben sonuna kadar hissettim
Sen insan olarak iyiki varsin. Ve seni iyiki tanidim
Seninle tanisanlar , senin yakinlarin ve ozellikle hayatinda olacak insan cok sansli
Hersey gonlunce olsun herzaman
Sevgilerim cok cok opucuklerimle
Paylaşım için teşekkürler.Geçtiğimiz hafta cuma günü Buse hanımın evinde 12 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Buse hanımın ilk mesajlaşmadan son evin kapısınından çıkana kadar güler yüzü ve enerjisini sürekli hissettim. Tanıştığıma çok memnun oldum. 🤭
Teşekkürler.Geçtiğimiz hafta cuma günü Buse hanımın evinde 12 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Buse hanımın ilk mesajlaşmadan son evin kapısınından çıkana kadar güler yüzü ve enerjisini sürekli hissettim. Tanıştığıma çok memnun oldum. 🤭
Paylaşım için teşekkürlerGeçtiğimiz hafta cuma günü Buse hanımın evinde 12 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Buse hanımın ilk mesajlaşmadan son evin kapısınından çıkana kadar güler yüzü ve enerjisini sürekli hissettim. Tanıştığıma çok memnun oldum. 🤭