Dün Marina ile öğlenden sonra için randevulaştık. Kendisi ile ikinci görüşmem, ilk görüşmemde olduğumgibi kendisi beni çok içten bir şekilde karşıladı. Üzerinde çok seksi bir iç çamaşırı ve jartiyer vardı yani ölüyü bile diriltir.🤣Havanın sıcak olması ve bu yüzden terli olmam dolayısı ile üstümü çıkarmamı önerdi. Evi klimalı olduğu gibi çok temiz ve düzenli. İkramlar derseniz masadan taşıyor. Kendisi ile kanapede kahve içerken bile Marina tahrik edici dokunuşlarda bulunuyor. Kahveyi içtikten sonra duş için tuvalete girdim herşey çok temiz ve tek kullanımlık havlu terlik v.s. gibi herşey mevcut. Duş sonrası kanapede uzun uzun öpüştükten sonra yatak odasına geçtik.
Yatak kısmına gelince ayakta öpüşmeye ve sonrasında bana çok güzel ve uzun süren oral yaptı. Uzun bir yatak faslında kendisi ile çeşitli pozisyonlarda bulunup doggy ile noktayı koyduk.
Mavi gözlü ve sarışın bir dilber olan sevgili Marinaya çok teşekkür ediyorum. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle.😍😘
Yatak kısmına gelince ayakta öpüşmeye ve sonrasında bana çok güzel ve uzun süren oral yaptı. Uzun bir yatak faslında kendisi ile çeşitli pozisyonlarda bulunup doggy ile noktayı koyduk.
Mavi gözlü ve sarışın bir dilber olan sevgili Marinaya çok teşekkür ediyorum. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle.😍😘