Bir hafta önce evinde misafir etmişti beni. Konum ve site oldukça güvenli. Araç parkı konusunda sıfır sıkıntı. Sude incecik vücudunun her yerini saran kırmızı elbisesiyle karşıladı. Kırmızıya olan zaafımı hissetmiş olmalı. Fotoğraflarında gördüklerinizden daha efsane bir hatun. Hemen sohbetinizin koyulaşabileceği şahane bir kişiliğe sahip. İkram ettiği viskilerimizi yudumlarken usul usul yanaşmaya ve dokunmaya başlamıştı. O sırada çok yakın arkadaşı olan, galiba aynı sitede oturdukları @Vasimin mesaj attı, bana çağırıp çağıramayacağını sordu. Ben de uygundur tabii ki dedim ama gelmedi. Bir gün tanışırız umarım @Vasimin 😌 Sude kendisinden yanıt alamayınca yatak odama geçelim artık biz dedi ve evet, şimdi güzellik tüm çıplaklığı ile karşımda uzanıyordu. Güzel bir ön sevişme sonrası oral seksi keyifle yaptı. Gerçekten bunun tadını alıyor ve aldırıyor. Zayıf fiziği ve vücut yapısı her türlü pozisyonu almaya uygun. Sude şunlar için tam olarak uygundu : uzun sevişmeleri ve o an aklıma gelen her pozisyonda sevişmeyi seviyorum. İlk sevişmemiz uzunca sürünce o da bu şaşkınlığını gizleyemedi. Ben de sordum kendisine, beni bir daha kabul etmeyecek misin yoksa diye. Saçmalama hayır tabii ki dedi ama bakalım ilerleyen günlerde göreceğiz. 😀 İlk sevişmemizde yatağında birkaç pozisyonda seviştik ama ikinci aktivitemiz bence daha başkaydı. Birinci ve ikinci arasında sohbete çok zaman ayırmadık diye hatırlıyorum. Çünkü ikinci keyif sigaramın sonlarında elleri tekrar penisimdeydi. Yatak odasına doğru yöneldiğimizde bu sefer daha hızlı pozisyon değiştiriyor ve daha keyif alıyorduk sanki. Haliyle ben terliyorken o ıslanıyordu. Ah o odadaki eşyaların dili olsa da anlatsa 😀 Yataktan kucaklayıp alıp şifonyere oturtmam, ordan yine kucaklayıp duvara yaslamamla her şey daha fena bir hal almıştı. Delisin sen diyip duruyordu. O konuştukça ben daha fena oluyordum. Son saniyelerimize doğru telefonumun çalmasıyla modumuz biraz düştü ama güzel elleriyle yine beni zirveye ulaştırmayı başardı. 👌
Neyse, özetle Ankara’da kesinlikle güzel vakitler geçirebileceğiniz şahane bir hatun Sude. Tek önerim sevişirken daha fazla konuşması olabilir. Bilmiyorum, benim tercihim bu yönde. Herkes aynı şeyden hoşlanmayabilir. Bunun haricinde gerçekten sohbeti hoş, boş konuşmuyor, sıkıcı değil. En önemlisi de sex’i bilerek yapıyor..
@Sude
Neyse, özetle Ankara’da kesinlikle güzel vakitler geçirebileceğiniz şahane bir hatun Sude. Tek önerim sevişirken daha fazla konuşması olabilir. Bilmiyorum, benim tercihim bu yönde. Herkes aynı şeyden hoşlanmayabilir. Bunun haricinde gerçekten sohbeti hoş, boş konuşmuyor, sıkıcı değil. En önemlisi de sex’i bilerek yapıyor..
@Sude