Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Az evvel yanlarından ayrıldım. Öncelikle ikisine birde burdan ilgi alakaları için teşekkür ediyorum. Konum gayet basit, ev çicek gibi. ikramlarla masa donatılmış. Enerjileri çok yüksek. Hersey süperdi tek kelimeyle.
Az evvel yanlarından ayrıldım. Öncelikle ikisine birde burdan ilgi alakaları için teşekkür ediyorum. Konum gayet basit, ev çicek gibi. ikramlarla masa donatılmış. Enerjileri çok yüksek. Hersey süperdi tek kelimeyle.
Öncelikle merhabalar balım benim ya 🤗 💋 iyiki geldin iyiki tanıdık seni bizim içinde çok keyifliydi saatler seninle tekrar bir araya gelmek dileğiyle seni kocaman öpüyorum sevgiler hoşçakal balım🥰🤗🧚♀️