Onaylı Referans Stareylül le 3.randevu

• Konbuyu başlatan yk43
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:57
Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
3,476
Merhaba saygıdeğer arkadaşlar;sıcağı sıcağına bu refeansı yazmak istedim.Henüz yorgunluğun geçmemişken.
Stareylül iletşimi yüksek ve naif bir insan.Benim 3.görüşmem(Kombine).Evini bulmanız yönlendirmesiyle çok kolay.Sohbeti iyi yanında sıkılmazsınız.Çok hoş bir kedisi var Limon.Güzel bir kadın.iri göğüslü ve balık etli.
Gelelim özel anlara öpüşmeyi ve sevişmeyi seviyorsanız tam adresi bu sadece bir çok özelliģinden BIRISI.2 saatlik bir randevu olduğunu da arada söylemiş olayım.
Pozisyon zenginliği yüksek ama bugün yaşattıģı cowgirl unutulmaz peşine flatiron ve birlikte karşılıklı boşalma.Oral konusunda dimdik yapmakta da ustadır.
Şimdi bu kadar seksi,kültürlü ve partnerını memnun etmek için uğraşan bir bayan;bence görülmesi gerekir.Bana göre bu güzel kombine ye devam edilir mi?Edilir.
Ben hayatımın sonbaharına girerken bir sonbahar ayında eylül le tanıştım,siz sonbaharı beklemeyin derim.
Saygılarımla.

Durum
Sosyal Coin
24,648
Merhaba saygıdeğer arkadaşlar;sıcağı sıcağına bu refeansı yazmak istedim.Henüz yorgunluğun geçmemişken.
Stareylül iletşimi yüksek ve naif bir insan.Benim 3.görüşmem(Kombine).Evini bulmanız yönlendirmesiyle çok kolay.Sohbeti iyi yanında sıkılmazsınız.Çok hoş bir kedisi var Limon.Güzel bir kadın.iri göğüslü ve balık etli.
Gelelim özel anlara öpüşmeyi ve sevişmeyi seviyorsanız tam adresi bu sadece bir çok özelliģinden BIRISI.2 saatlik bir randevu olduğunu da arada söylemiş olayım.
Pozisyon zenginliği yüksek ama bugün yaşattıģı cowgirl unutulmaz peşine flatiron ve birlikte karşılıklı boşalma.Oral konusunda dimdik yapmakta da ustadır.
Şimdi bu kadar seksi,kültürlü ve partnerını memnun etmek için uğraşan bir bayan;bence görülmesi gerekir.Bana göre bu güzel kombine ye devam edilir mi?Edilir.
Ben hayatımın sonbaharına girerken bir sonbahar ayında eylül le tanıştım,siz sonbaharı beklemeyin derim.
Saygılarımla.
Referans için teşekkürler sevişmenize sağlık

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: STAREYLUL ve yk43
Durum
Sosyal Coin
25,734
Tanıtım Konusu Referansları
Saygılarımla.
Çok teşekkür ederim vakit nasıl geçti anlamadım seninle keyif almak önemli 😘

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Arass ve yk43
Durum
Sosyal Coin
1,155
Eylül hanım WhatsAppdan beni engellemişsiniz. acaba engeli kaldırma şansınız var mı. sadece WhatsAppdan sizi arama gafletinde bulundum. onun dışında bir şey olmadı. Galiba aramama kızdınız. sizinle tanışmayı gerçekten çok istiyorum. lütfen bir şans verin sadece. numaramın sonu 38 36. sizden tek bir şans istiyorum sadece.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
3,476
Seninle keyifli geçmemesi mümkün değil😘

Beğenenler:

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Nice güzel görüşmelere referans için teşekkürler