Standart Servisler

• Konbuyu başlatan yk43
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Durum
Sosyal Coin
3,476
Merhaba saygıdeğer forum arkadaşları,
Forumda 2 aylık bir deneyimim olduğu için bu soruyu soracağım,görüşleriniz önemli
Mesela bir pembiş standart servislerini yazıyor.Fakat görüşmede bu standart servislerinden birini örneğin 69 ,siz kibarca istemenize rağmen bunu reddederse ne olur?
Tabi diğer servislerinden birini de ilişki sırasında reddederse,şunu tekrar yineliyorum beyefendi gibi kibar talep etmenize rağmen

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: SHIELD
Durum
Sosyal Coin
16,649
Forumda 2 aylık bir deneyimim olduğu için bu soruyu soracağım,görüşleriniz önemli
Mesela bir pembiş standart servislerini yazıyor.Fakat görüşmede bu standart servislerinden birini örneğin 69 ,siz kibarca istemenize rağmen bunu reddederse ne olur?
Tabi diğer servislerinden birini de ilişki sırasında reddederse,şunu tekrar yineliyorum beyefendi gibi kibar talep etmenize rağmen
Pek bir şey olmaz 🤷‍♂️, diğer aksiyonlarla devam ederiz. Ben genelde bu tür durumları referansa yazmıyorum. Özel mesajdan sorulduğunda söylüyorum. Olmazsa olmazın bir durum ise randevu talebinden evvel referans sahiplerine sorabilirsin.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Deadpool, Avtandil ve yk43
Durum
Sosyal Coin
2,669
Olabiliyor, bu durum yaşandığın da tamam sorun değil ,diyorum ve devam ediyorum,sonrasında olumlu/olumsuz referans yazmıyorum.Bir daha kendisi ile görüşmüyorum.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Avtandil
Durum
Sosyal Coin
8,003
Bir ilişki sırasında kadın eğer 69 veya herhangi bir pozisyonu red ederse, red etmiş olur ve o pozisyon uygulanmaz...
Eğer erkek kibarca yapmasını isterse, partner kadın kibarca reddeder..
Erkek biraz şiddetli ve ısrarlı pozisyon isteğinde bulunursa ve kadın partner bu pozisyonu istemiyorsa şiddetli bir şekilde reddeder,gerekirse erkek kişisini evden kovar, görüşmeyi sonlandirir...
İlişki biraz moda göre,partnere göre, temizliğe göre, elektriğe göre, ücrete göre,hava durumuna göre değişir...
Erkek kişisi bence skor amaçlı, pozisyon amaçlı olmadan,kendini kadın kişisinin kollarına bırakarak her halükarda pozitif olmaya çalışarak maksimum verimi almaya çalışmalı...
Bağzı seyleride amaaaan boşver çokta kafaya takmamali....

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Arkadaşlarımız yazmış ama tekrarlamak isterim.

Görüşeceğiniz partner sizin istediğiniz servis i veriyorsa, mutlaka görüşme öncesinde bu hizmeti almak istediğinizi söylersiniz.

Şimdi lokantaya gidip çorba içmeye benzemez :) bir insan ve bir insandan mental ve fiziksel rahatlatıcı bir hizmet alacaksanız bunu öncelikle netleştirmeniz gerek. Yoksa lokantada çorba her daim olur ama kimisine göre çorba mercimektir kimisine göre kelle paça, o yüzden mutlaka randevu öncesi beklentilerinizi net belirtin. O an sizin almak istediğiniz servisi vermeye müsait değildir yada o an yapmak istemez, yani parasını verdim standart servislerdeki bütün her şeyi yaparım kafası ile giderseniz muhtemelen oklava ile daireden kovulursunuz da :D

Neyse çok uzattım, insanlara konuşa konuşa anlaşır :) Konuşun partner ile garantiye alın, ha ben gittim standart servislerde yazan bir şey vardı ben kendisinden istedim ama yapmadı diye olumsuz referans konusu açacaksan peşinen söyleyeyim :) Banlarım :) Yukarı da dediğim gibi insanız beşeriz şaşarız, yazılı olan her hizmeti alacaksınız garantisini size bir kurum kuruluş bile veremezken bir insandan bunu beklemek biraz insanlık dışı olur çünkü bu beklentiyi karşı tarafa iletmeden tavşan dağa küsmüş şeklinde servis hizmet talep edilmez yani :)

Durum
Sosyal Coin
3,476
Arkadaşlarımız yazmış ama tekrarlamak isterim.

Görüşeceğiniz partner sizin istediğiniz servis i veriyorsa, mutlaka görüşme öncesinde bu hizmeti almak istediğinizi söylersiniz.

Şimdi lokantaya gidip çorba içmeye benzemez :) bir insan ve bir insandan mental ve fiziksel rahatlatıcı bir hizmet alacaksanız bunu öncelikle netleştirmeniz gerek. Yoksa lokantada çorba her daim olur ama kimisine göre çorba mercimektir kimisine göre kelle paça, o yüzden mutlaka randevu öncesi beklentilerinizi net belirtin. O an sizin almak istediğiniz servisi vermeye müsait değildir yada o an yapmak istemez, yani parasını verdim standart servislerdeki bütün her şeyi yaparım kafası ile giderseniz muhtemelen oklava ile daireden kovulursunuz da :D

Neyse çok uzattım, insanlara konuşa konuşa anlaşır :) Konuşun partner ile garantiye alın, ha ben gittim standart servislerde yazan bir şey vardı ben kendisinden istedim ama yapmadı diye olumsuz referans konusu açacaksan peşinen söyleyeyim :) Banlarım :) Yukarı da dediğim gibi insanız beşeriz şaşarız, yazılı olan her hizmeti alacaksınız garantisini size bir kurum kuruluş bile veremezken bir insandan bunu beklemek biraz insanlık dışı olur çünkü bu beklentiyi karşı tarafa iletmeden tavşan dağa küsmüş şeklinde servis hizmet talep edilmez yani :)
Çok net anlaşılmıştır.Benim referansım zaten var böyle bir şey olmadı ama yine de sormak istedim.Detaylı açıklama için teşekkürler.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Avtandil ve Deadpool
Durum
Sosyal Coin
7,638
Canı istemiyorsa zormalayacaksın .

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye