Geçtiğimiz Salı Günü Acil Bir İş İçin Sanah Saatlerinde Eskişehir’den İstanbul’a Gitmem Gerekti. İşimin Erken Bitmesiyle Beraber Daisy ile İletişime Geçmem Bir Oldu. Anlık Bir Randevu Talep Ettiğimi Söyledim Fakat Programının Dolu Olduğunu Söyledi. Biraz Israr Etmemle Diğer Programının İptal Olması Halinde Dönüş Yapacagını Söyledi ve Telefonu Kapattık. Benim İçin Sabırsız Dakikalar Başladı Derken 10 Dk Sonra Gelebilirsiniz Demesiyle Arabayı Çalıştırmam Arasında 10sn Vardı. Attığı Konuma Doğru Hızla Giderken Okuduğum Referanslardan Başıma Ne Gibi Güzellikler Geleceğini Çok Merak Ediyordum. İstanbul Trafiğiyle Ufak Bir Boğuşmadan Sonra Attığı Konumun Önüne Geldiğimde Kendisini Aradım ve Aracımı Evine Yaklaşık 100m Uzakltıkta Olan Bir Otoparka Parketmemi Söyledi. Daha Sonrasında Kısa ve Oldukça Kolay Yönlendirmelerle Binanın Önüne Geldim. Asansöre Kadar Tarif Eden Çok İnce Düşünceli Birisi. Asansörün Kapısını Açmamla Dairenin Kapısının Açılması Aynı Anda Oldu ve Karşımda Tamamen Benim İsteklerime Göre Hazırlanmış Mükemmel Bir İnsan Vardı. Tamamen Misafirinin Rahat Etmesi ve Kendi Evindeymiş Gibi Hissetmesi İçin Dizayn Edilmiş Şık ve Tertemiz Bir Ev Diyebilirim. Dinlenmek ve Birbirimizi Tanımak İçin Biraz Oturup Sohbet Ettikten Sonra Seni Yıkayabilirmiyim Teklifiyle Başlayan O Güzel Dakikalar Başlıyordu Artık. Özel Anlara Girmek İstemiyorum Ama Her Saniye Her Dakika Tamamen Sizi Mutlu Etmek Adına Çabalayan Birisini Karşınızda Görmek Oldukça Güzel. Kesinlikle Tecrübe Edilmesi Gereken Harika Bir Pembiş Diyebilirim. Herşey İçin Tekrardan Teşekkürler. Forumda ki İlk Referansım Olduğu İçin Anlatımda Bozukluklarım Olduysa Şimdiden Affola.