Öncelikle herkese merhaba bundan bir sene önce tanıştığım çok güzel kalbi gibi yüreği tertemiz bir güzelliği anlatmak için buradayım bir sene önce bir görüşme gerçekleştirdik bilemezdim hayatımın değişeceğini bilemezdim herşeyden önce üstüne yeşil bir elbise vardı kapıdan içeri girdiğinde bakınca eritiyordu güneşe doymuş gözleri herşeyiyle mükemmel nasıl olunur örneğiydi hafızanı kaybetsen kapıdan girdiği ilk günü unutmazsın yani bildiğiniz herşeyi unutun mükemmel biri düşünün eksiksiz kusursuz işte o gece kapıdan içeri girdi bazı şeyler vardır abartılmayı şımartılmayı fazlasıyla hak eder sen bunları fazlasıyla hak ediyorsun bi görsen gözlerimden kimse olamaz senden güzel bir insan bir senede ne katmış olabilir çok şey bunlar anlatmakla bitmez gökyüzüne baktığınızda çok yıldız görebilirsiniz hemde bir sürü seni tanıdıktan sonra gökyüzüne bakınca ilk sen parlıyorsun herkesin hayatına böyle insanlar girmiyor ya şanslı yada sağlam bir dua edeceksin böyle insanlar herkesin karşısına çıkamaz hak etmek lazım bakınca çok şey katıyor bilmediğiniz çok şey kendinizi sorguluyorsunuz ben nasıl bu kadar iyileştim çünkü biri el verdi onun gülüşü kokusu yaptıkları kattıkları herşeyiyle mükemmel biri gülünce kendini iyi hissediyorsun bütün herşeyi unutuyorsun başka bir evrene diyorsun cennet böyle bir yermi diye evet böyle bir yer gülüşünde saklı cennet ne yazsan fayda etmiyor mükemmelliği anlatmaya kelime yetmiyor bugün süper güçlerim olsa seni tanıdığım ilk güne geri dönerdim o günü ne olursa olsun unutamıyorsun ilk gördüğüm zamanı herşeyin en güzelini hak eden nadir insanlar vardır gerçekten hak ederler sen onların başında geliyorsun çünkü bir yapbozun en değerli parçasısın sen gelince tamamlanıyor o parça en kıymetli parçadır sen bu hayatta başıma gelen en güzel şeysin verdiğim en doğru en güzel kararsın Senin En Güzel Yanın Bahar Kokan Saçların…