Öncelikle eski kaliteli ortamımızda insanlar bir birlerinin özel hayatlarına o kadar güzel saygı gösteriyordu ki, gerçek ismini bilse bile telaffuz ederken bile müsaade isterlerdi. Şimdi gün geçmiyor ki bir adam bir partnerin özel herhangi bir bilgisini almak için görüşme üstüne görüşme yapıp ifşalamak için hayatını riske ediyor ? Hele bazı partnerler görüyorum evli barklı adamın hayatının yıkılacağını bildiği halde "Git kocanla çöz derdini kardeşim paramı aldım işimi yaptım" demek yerine adamın hayatının yıkılması için adamın karısı ile aynı masaya oturan kadınlar var.
Teşekkürler🙋 çekirdek kadroya alım olursa haber verirseniz sevinirim🤣Öncelikle eski kaliteli ortamımızda insanlar bir birlerinin özel hayatlarına o kadar güzel saygı gösteriyordu ki, gerçek ismini bilse bile telaffuz ederken bile müsaade isterlerdi. Şimdi gün geçmiyor ki bir adam bir partnerin özel herhangi bir bilgisini almak için görüşme üstüne görüşme yapıp ifşalamak için hayatını riske ediyor ? Hele bazı partnerler görüyorum evli barklı adamın hayatının yıkılacağını bildiği halde "Git kocanla çöz derdini kardeşim paramı aldım işimi yaptım" demek yerine adamın hayatının yıkılması için adamın karısı ile aynı masaya oturan kadınlar var.
Şimdi bu forumda kurallar burayı ayakta tutuyor fakat real öyle bir şey değil. Benim adımı soy adımı yüzümün fotoğrafını ses kaydımı alıp ifşalamak isteyen emin ol sevenlerimden fazladır
Şimdi o kaliteli ortamı yakalamak forum olarak pek mümkün değil, ama kendi içimizde zaten bir çekirdek kadromuz var, arada bir buluşuyor rakı balık yapıyoruz çay kahve yapıyoruz ama buda yılların getirdiği dostluk samimiyet edep adap ahlakı gördükten sonra mümkün oluyor.
Uzun lafın kıssası ;
Ben o baloya gelemem
Alım için şartlar varmış uzun üyelik süresi,mesaj sayısı,boy,kilo,yaş vs gibi şartlar birde en az 3 referansın olacakmış o kadrodan alım kapalıymış şuan sıra çok bekliyoz bizde🤷😁Teşekkürler🙋 çekirdek kadroya alım olursa haber verirseniz sevinirim🤣
Referansım var @Buse35KayLa 🤣Alım için şartlar varmış uzun üyelik süresi,mesaj sayısı,boy,kilo,yaş vs gibi şartlar birde en az 3 referansın olacakmış o kadrodan alım kapalıymış şuan sıra çok bekliyoz bizde🤷😁
Bende @azraistanbul ile katılırım tâbi kabul ederse İDO
Eyvallah teşekkürler @ArdaTuna üstad🙋 maksat eğlence olsun😉sen ne güzel sorular soruyorsun benim gençliğimi hatırlattın ben de böyle sorular atardım ortaya yani cevap yine belli ama kostüme gelince ben Wolverine ona da esmer bir Harley Quinn diyelim 🕺
Büyük bir memnuniyetle isterim tabiki 🥰🥰😎😎😎 @Aşk adamı 2💋💋@Cansel Ulusoy tercihimdir. Tabi o da isterse
Sana ölümüne referans olurum adamsın adamın dibisin 🥰🥰💋Referansım var @Buse35KayLa 🤣