Hayatım çok fazlasın çok. Hiç iyi şeyler düşünüyorum haberin olsun demedi deme 🙈🙈😛😛❤️❤️
Abi düşünüyor musun düşünmüyor musun bi karar ver 🤣🤣 gördün memitikoları kaydı kelimeler her halde 🤣🤣Hayatım çok fazlasın çok. Hiç iyi şeyler düşünüyorum haberin olsun demedi deme 🙈🙈😛😛❤️❤️
yanında olmak isterdim
Bu nedir böyle ya o memişlerle ve senle anlık o yatak da olup yanmak vardı.🔥🔥🔥 Düşüncesi bile beni eritti.😋😋😍😘
Ne söylesem bilemedim bebeğim ateşli sıcak samimi vee seksiliği ile beni benden aldın en yakın zamanda mutlaka sevişmeli görüşmeliyiz çook öptüm 😘😘😘😍😍😍🥰🥰🥰🥰🔥🔥🔥🔥♥️♥️♥️♥️
Yeni iftarımı açmışım birden görünce kelimeleri bırak şaftım kaydı kardeşim 🤪🤪😂😂Abi düşünüyor musun düşünmüyor musun bi karar ver 🤣🤣 gördün memitikoları kaydı kelimeler her halde 🤣🤣
Abi senin oruç kaydı geçmiş olsun kaza yap sen 🤣🤣Yeni iftarımı açmışım birden görünce kelimeleri bırak şaftım kaydı kardeşim 🤪🤪😂😂
Yahu iftarı yapmıştım Allah tan. Baharcım ben orucumu açmadan atmıyor zaten🤪🤪😂😂Abi senin oruç kaydı geçmiş olsun kaza yap sen 🤣🤣
Sen zaten bu anları bekliyorsun abi ; yoksa hiç hazır kıta motivasyon değilsin 🤭🤣🤣Bahar hanım ile görüşmek için harika bir motivasyon olmuş
Sen zaten bu anları bekliyorsun abi ; yoksa hiç hazır kıta motivasyon değilsin 🤭🤣🤣
Dönmese şaşardım devrem 🤣🤣 ya bu akşam içmedimde herkese sarasım var 🤣🤣5 kez izledim sanırım , yine başımız döndü 🤗😘
Hiiiç hiiiç resim görüp randevu filan istemezsin bence sen 🤣🤣Hiç gaza gelmem
Hemen hemen gaza bas hiç durma 🤣Rota oluşturulup duruyor , hadi bakalım hayırlısı 🤣
😍😍
Çok kötüsün😁
Biliyorum tatlım😜🤗❤️Çok kötüsün😁
😁😁😁😁😘😘😘😘Biliyorum tatlım😜🤗❤️
Sosyallenenler yaşadı İkizlere selam olsun
Bak ama sana dedigim gibi iftar sonrası paylaştım 😂🥰🤗Hayatım çok fazlasın çok. Hiç iyi şeyler düşünüyorum haberin olsun demedi deme 🙈🙈😛😛❤️❤️
Sosyallenenlere özel sevgili adminim 🥰❤️Sosyallenenler yaşadı İkizlere selam olsun
💋🥰😁😁😁😁😘😘😘😘
Tşk ederim tatlım🥰 ne zaman istersen🥰🤗Harikasın baldudak. Yatağın diğer ucunda olmayı çok isterim. İnşallah en kısa zamanda
Tşk ederim🥰🤗🤗Harikasın Bahar müthiş 🔥
Rica ederim🥰❤️🥰🤗Tişikkirler 🎉🎉😁
Dguzel bir video yanında olmak istedim
Tşk ederim kim bilir bir gün mutlaka🥰🤗Dguzel bir video yanında olmak istedim
Muhteşemsin Bahar♥️♥️
Tşk ederim hayatım🥰🥰Muhteşemsin Bahar♥️♥️
Fena seksi ama ya 💣❤️🌸🔥😈
Her zaman bilirsin 🥰🥰🥰Fena seksi ama ya 💣❤️🌸🔥😈
Yakıyorsun yine canım ❤❤💥💥
Her zaman biliyorsun tatlım❤️Burayı da yakıyorsun güzellik 😍
Harika sınız
Gece saat 01 de fideoyu izlersem yorum belli @Bahar baharrrrrrr 🤣🤣🤣