kimseye itiraf edemediklerinizi sosyal hayatta , cinsel hayatta , forumda , çocuklukta ne olursa olsun itiraf edip rahatlama köşesi 👍 dökün içinizi rahatlayın
Yıllar önceydi..Bi arkadaşla taksim istiklal caddesinde yürüyorduk,kalabalık bir gösteri yürüyüşü vardı makarasına bizde katılalım dedik ama kim olduklarını ve ne yürüyüşü olduğunu anlamadık en arkalardaydık bide pankart flnda yoktu alkış tutuyorlardı bizde eşlik ettik onlara baya..sonra akşam eve döndüğümde haberlerde bu kalabalığın eşcinseller ve eşcinselleri koruma derneği yürüyüşü olduğunu öğrendim 🙈 😄kimseye itiraf edemediklerinizi sosyal hayatta , cinsel hayatta , forumda , çocuklukta ne olursa olsun itiraf edip rahatlama köşesi 👍 dökün içinizi rahatlayın
İtiraf edebilsinler diye açtık bu yüklerden kurtulmak isteyenler olur belki edemediklerimiz diye birşey kalmazİtiraf edemediklerimizi,
İtiraf edersek,
İtiraf edilebilir olur ve itiraf edemediklerimizden çıkar.
Ancak itiraf edebileceğimiz bir şeyi,
İtiraf edebiliriz.
O yüzden insanlar bence,
İtiraf edemeyecekleri şeyleri, itiraf etmeyeceklerdir.
Ancak başlarından geçen ilginç olayları anlatabilirler.
Fighting the world mü dinliycez? 3 Haziranda geliyormuş bi kez daha dedeler 🤟🤘Ninja gibi giyinip gecenin bir vakti sağa sola shuriken fırlatıp sadist kahkalarla gecenin karanlığını yırtarak daldan dala atlayıp uzaklaşmak bu esnada karşıma çıkan insanlara nunchaka ile saldırmak ve sonrasında rahatlamış, pamuk gibi bir şekilde huzur dolu evime gelip buz gibi bir bira eşliğinde manowar dinlemek istiyorum…
dedeler geliyorda bilet fiyatları fenaFighting the world mü dinliycez? 3 Haziranda geliyormuş bi kez daha dedeler 🤟🤘
KaçmazFighting the world mü dinliycez? 3 Haziranda geliyormuş bi kez daha dedeler 🤟🤘
Valla ben Alicam bilet bir daha gorme şansı cok az Amy Winehouse da yaşadığım hayal kırıklığıni yaşamak istemiyorum 😔 ah bide Metallica ve corn gelse hatta keşke yaşasa da kurt cobain dinleyebilseydim canlı 😔dedeler geliyorda bilet fiyatları fena
fighting the world tanışma albümüm zaten bu barbarlarla ve bana göre baştan aşağı muhteşem bir albümdür. Carry on ise bana göre albümün en babası. Dinleyeyim bari…
Metalicanın 2014 istanbul konserinde tüm grup için kişiye özel el yapımı ahşap pena, bu penalar için yine el yapımı özel cam kapaklı kutu ve her bir penanın üzerindeki sembolleri anlatan küçük bir kitapçık hazırlayıp bizzat grup üyelerine takdim edildiğinden ve grup üyelerinin bunu çok beğendiğinden bahsetmiş miydim size? 😎Valla ben Alicam bilet bir daha gorme şansı cok az Amy Winehouse da yaşadığım hayal kırıklığıni yaşamak istemiyorum 😔 ah bide Metallica ve corn gelse hatta keşke yaşasa da kurt cobain dinleyebilseydim canlı 😔
Nedir 😁İtirafım yok itirazım var 😅😅😅
dedeler geliyorda bilet fiyatları fena
fighting the world tanışma albümüm zaten bu barbarlarla ve bana göre baştan aşağı muhteşem bir albümdür. Carry on ise bana göre albümün en babası. Dinleyeyim bari…
Narsist forumdaymış 🫵🤣🤣Bazen kedimi insanlardan daha çok seviyorum 😁
Üstad derdinin devası belli 🙊İtiraf ediyorum, BÜYÜK MEME seviyorum 🤭😍😍
Hayır 😁Metalicanın 2014 istanbul konserinde tüm grup için kişiye özel el yapımı ahşap pena, bu penalar için yine el yapımı özel cam kapaklı kutu ve her bir penanın üzerindeki sembolleri anlatan küçük bir kitapçık hazırlayıp bizzat grup üyelerine takdim edildiğinden ve grup üyelerinin bunu çok beğendiğinden bahsetmiş miydim size? 😎
Enteresan, o zaman bir ara bu konuyu anlatayım size.Hayır 😁
Neymiş🤭Üstad derdinin devası belli 🙊
Aaaa bak bak 😁😁Büyük memeli bir partner ile güzel kaliteli vakit geçirmek 😁😁😁
Kedi o kedi 😁😁Narsist forumdaymış 🫵🤣🤣
Walla kediymiş o nasıl kendimi diye okumuşum 🤦🏻♂️ Çok sorry star hızlı okuyunca öyle algıladı beyin 🥴Kedi o kedi 😁😁
Hahaha sanirim taksimdeki ilk onur yuruyusunde bizde ayni seyi yasadik bizimde haberimiz yok aracla tam istiklelden gecerken benim gozum renkli bayraklara ilisti o zamanlar cokta bilindik degil neyse dedim ilerlemeye devam tam caddeye ciktigimizda teyzenin birinin cantasi bizim dikiz aynasina takil teyze aynı anda şapadanak yerde 🤷🏽♂️ düştü kadın kapıyıda açamıyorum yerde kadın neyse teyze daha kalkar kalkmaz siz zaten dedi bunlara karsisiniz bilerek yaptiniz madem karsisiniz neden geldiniz falan halbuki hic oyle birseyde yok takildi kendisi bagirisincada babayigit ablalar toparlandi yanimiza dogru korktumda simdi haybeye zopalanacaz hic sucumuz yokken 🤷🏽♂🙄 bide daha ilk onur yuruyusu ortam zaten gergin insan gibide dövmezler simdi 😂 hemen bayraklar aklima geldi dedim bu bayraklar bosuna kafelere falan asilmamistir millette elnde haybeye gezdirmez teyzecimde boyle yapiyorsa vardir bir dumen 😂 ayol teyzecim dedim ne sacmaliyorsun biz dedim karsi olsak burada ne isimiz var saf sey var mi biseyin kiz ölüyodun az kalsin dedim millet bakti ki bunda bi terso yok uzaklastilar allahtan yoksa ilk onur yurusunde travestikilerden meydan dayagi haberi ile beni tüm türkiye taniyabilirdi 🙃😂😂Yıllar önceydi..Bi arkadaşla taksim istiklal caddesinde yürüyorduk,kalabalık bir gösteri yürüyüşü vardı makarasına bizde katılalım dedik ama kim olduklarını ve ne yürüyüşü olduğunu anlamadık en arkalardaydık bide pankart flnda yoktu alkış tutuyorlardı bizde eşlik ettik onlara baya..sonra akşam eve döndüğümde haberlerde bu kalabalığın eşcinseller ve eşcinselleri koruma derneği yürüyüşü olduğunu öğrendim 🙈 😄
😁Hahaha sanirim taksimdeki ilk onur yuruyusunde bizde ayni seyi yasadik bizimde haberimiz yok aracla tam istiklelden gecerken benim gozum renkli bayraklara ilisti o zamanlar cokta bilindik degil neyse dedim ilerlemeye devam tam caddeye ciktigimizda teyzenin birinin cantasi bizim dikiz aynasina takil teyze aynı anda şapadanak yerde 🤷🏽♂️ düştü kadın kapıyıda açamıyorum yerde kadın neyse teyze daha kalkar kalkmaz siz zaten dedi bunlara karsisiniz bilerek yaptiniz madem karsisiniz neden geldiniz falan halbuki hic oyle birseyde yok takildi kendisi bagirisincada babayigit ablalar toparlandi yanimiza dogru korktumda simdi haybeye zopalanacaz hic sucumuz yokken 🤷🏽♂🙄 bide daha ilk onur yuruyusu ortam zaten gergin insan gibide dövmezler simdi 😂 hemen bayraklar aklima geldi dedim bu bayraklar bosuna kafelere falan asilmamistir millette elnde haybeye gezdirmez teyzecimde boyle yapiyorsa vardir bir dumen 😂 ayol teyzecim dedim ne sacmaliyorsun biz dedim karsi olsak burada ne isimiz var saf sey var mi biseyin kiz ölüyodun az kalsin dedim millet bakti ki bunda bi terso yok uzaklastilar allahtan yoksa ilk onur yurusunde travestikilerden meydan dayagi haberi ile beni tüm türkiye taniyabilirdi 🙃😂😂
İlk geldiklerinde ( İnönü stadına) önce tribündeydim ,sonra kapılar açildi sahaya indik,babalar çaldıkça yer ayağının altından kayıyordu sanki..seneyi tam hatirlayamıyorum..pardon..88-89 olabilirMetalicanın 2014 istanbul konserinde tüm grup için kişiye özel el yapımı ahşap pena, bu penalar için yine el yapımı özel cam kapaklı kutu ve her bir penanın üzerindeki sembolleri anlatan küçük bir kitapçık hazırlayıp bizzat grup üyelerine takdim edildiğinden ve grup üyelerinin bunu çok beğendiğinden bahsetmiş miydim size? 😎
1999 yılında sami yendeki konserde en önlerdeydim, kardeşim sağolsun o ısmarlamıştı bunun karşılığında da konser boyunca omuzlarımda taşımaya söz vermiştim, önümde sırnaşan bir elemana kafa atmak dışında omuzlarımdan indirmedim konser boyunca ki acısı birkaç gün sürdü. Konser dönüşü ise takside bir bmw tarafından silahlı sıkıştırmaya maruz kalmamız ise tam gecenin finaline uygundu. Sonuç olarak hala hayattayım işte…İlk geldiklerinde ( İnönü stadına) önce tribündeydim ,sonra kapılar açildi sahaya indik,babalar çaldıkça yer ayağının altından kayıyordu sanki..seneyi tam hatirlayamıyorum..pardon..88-89 olabilir
93 yılıydı, gidemediğime halen yanarım 😢İlk geldiklerinde ( İnönü stadına) önce tribündeydim ,sonra kapılar açildi sahaya indik,babalar çaldıkça yer ayağının altından kayıyordu sanki..seneyi tam hatirlayamıyorum..pardon..88-89 olabilir
İnanılmaz dı...whatever I may roam93 yılıydı, gidemediğime halen yanarım 😢
Haydi ve kılaraya çok fena bakacam 🤩🤩Aaaa bak bak 😁😁
Adam olacak çocuk orasından belli olur diye boşuna dememişler demek kiSanırım 10-12 yaşlarındaydım gazetede gördüğüm bikinili kadın için babama "baba pipim bu kadını kıskanıyor" dedim 😅
👍Bu yanıt otomatik olarak çevrildi. Bu nedenle dil bilgisi hataları veya tuhaf ifade biçimi görülebilir.
Uzun ipeksi saçlara karşı fetişim var. Yıllarca bunun çok tuhaf olduğunu düşündüm ama internet sayesinde benim gibi çok kişinin olduğunu biliyorum.
😁İnsan sevmeyen hümanistim😁
Ama öyle 😄
👍Bazen kendi kendime itiraf ediyorum, anlaşamayınca yine kendimle kavga ediyorum, bir şey değilde iş iyice ilerlerse yumruk yumruğa gireceğim kendime.
👍İtiraf ediyorum kedi olmak isterdim 😁
Ben de tam birine kapılıyordum ki geçenlerde hakkında çok şey öğrendim. İyi ki öğrendim.kimseye itiraf edemediklerinizi sosyal hayatta , cinsel hayatta , forumda , çocuklukta ne olursa olsun itiraf edip rahatlama köşesi 👍 dökün içinizi rahatlayın
Neden 🤔cıkssss edemem :/
ben deİtiraf ediyorum kedi olmak isterdim 😁
Ben de tam birine kapılıyordum ki geçenlerde hakkında çok şey öğrendim. İyi ki öğrendim.
Ben hala uyumak için uzun saçlar ile oynamaya ihtiyaç duyuyorum ))
Neyiİtiraf ediyorum
14-15 yaşlarındayken her ay Kadıköy'e gider büfeden kral dergisi alırdık,bakacak boş ev bulamayınca ormana giderdik arkadaşlarla 🤭iki meme görmek için 😂kimseye itiraf edemediklerinizi sosyal hayatta , cinsel hayatta , forumda , çocuklukta ne olursa olsun itiraf edip rahatlama köşesi 👍 dökün içinizi rahatlayın
Çok doğru bir karar, Ankara'yı tavsiye ederim. Istanbul'un yaşanacak bir yanı kalmadı bence artık da niye üzgünsünüz?🤔İstanbul'dan taşınmak istiyorum 😔
Taşinirsan çok üzülürüm kendi adıma çok hoş dobra ve hayvansever bir kadinsinİstanbul'dan taşınmak istiyorum 😔
👍😃çocukken (9-10 yaş) Yılan Hikayesinin bir banka soygunu sahnesi bizim orda çekilmişti. Oyuncular dinlenmek için bir kahveyi kullanıyorlardı. Oyuncular çekimden dinlenmeye gecerken Mehmet Ali Alabora'ya pandik atmıştım.
İtirazım var bu düzene itirafımm yok 😅😅😃kimseye itiraf edemediklerinizi sosyal hayatta , cinsel hayatta , forumda , çocuklukta ne olursa olsun itiraf edip rahatlama köşesi 👍 dökün içinizi rahatlayın
🤣İtirazım var bu düzene itirafımm yok 😅😅😃
Kedicik olmada kedi ol😁İtiraf ediyorum kedi olmak isterdim 😁
Şöyle bir albüm hatmedelim sizle uygun bir zamandaitiraf ediyorum hos bir caz muzik (saksafon tinilari ) eşliğinde daha ateşli sevisiyorum😄
Neden olmasın 😘Şöyle bir albüm hatmedelim sizle uygun bir zamanda
20 yasinda hala bakireyim herkese milli oldum diyorum napacam bilmiyorumkimseye itiraf edemediklerinizi sosyal hayatta , cinsel hayatta , forumda , çocuklukta ne olursa olsun itiraf edip rahatlama köşesi 👍 dökün içinizi rahatlayın
cok merak ediyorum nasil bir his20 yasinda hala bakireyim herkese milli oldum diyorum napacam bilmiyorum
Tekrar görüşmelere başladığında @EBRUSCRT a git, o seni direkt A milli yapar 🤚20 yasinda hala bakireyim herkese milli oldum diyorum napacam bilmiyorum