Bilgilendirme 👍Sosyal ✔️forum itiraf köşesi 👍

• Konbuyu başlatan ARES
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Forum ve Zamparalık hakkında bilgilendirme konuları
Durum
Sosyal Coin
10,798
kimseye itiraf edemediklerinizi sosyal hayatta , cinsel hayatta , forumda , çocuklukta ne olursa olsun itiraf edip rahatlama köşesi 👍 dökün içinizi rahatlayın
Yıllar önceydi..Bi arkadaşla taksim istiklal caddesinde yürüyorduk,kalabalık bir gösteri yürüyüşü vardı makarasına bizde katılalım dedik ama kim olduklarını ve ne yürüyüşü olduğunu anlamadık en arkalardaydık bide pankart flnda yoktu alkış tutuyorlardı bizde eşlik ettik onlara baya..sonra akşam eve döndüğümde haberlerde bu kalabalığın eşcinseller ve eşcinselleri koruma derneği yürüyüşü olduğunu öğrendim 🙈 😄

Durum
Sosyal Coin
8,003
İtiraf edemediklerimizi,
İtiraf edersek,
İtiraf edilebilir olur ve itiraf edemediklerimizden çıkar.
Ancak itiraf edebileceğimiz bir şeyi,
İtiraf edebiliriz.
O yüzden insanlar bence,
İtiraf edemeyecekleri şeyleri, itiraf etmeyeceklerdir.
Ancak başlarından geçen ilginç olayları anlatabilirler.

Durum
Sosyal Coin
25,714
İtiraf edemediklerimizi,
İtiraf edersek,
İtiraf edilebilir olur ve itiraf edemediklerimizden çıkar.
Ancak itiraf edebileceğimiz bir şeyi,
İtiraf edebiliriz.
O yüzden insanlar bence,
İtiraf edemeyecekleri şeyleri, itiraf etmeyeceklerdir.
Ancak başlarından geçen ilginç olayları anlatabilirler.
İtiraf edebilsinler diye açtık bu yüklerden kurtulmak isteyenler olur belki edemediklerimiz diye birşey kalmaz

Durum
Sosyal Coin
4,379
Ninja gibi giyinip gecenin bir vakti sağa sola shuriken fırlatıp sadist kahkalarla gecenin karanlığını yırtarak daldan dala atlayıp uzaklaşmak bu esnada karşıma çıkan insanlara nunchaka ile saldırmak ve sonrasında rahatlamış, pamuk gibi bir şekilde huzur dolu evime gelip buz gibi bir bira eşliğinde manowar dinlemek istiyorum…

Durum
Sosyal Coin
37,725
Ninja gibi giyinip gecenin bir vakti sağa sola shuriken fırlatıp sadist kahkalarla gecenin karanlığını yırtarak daldan dala atlayıp uzaklaşmak bu esnada karşıma çıkan insanlara nunchaka ile saldırmak ve sonrasında rahatlamış, pamuk gibi bir şekilde huzur dolu evime gelip buz gibi bir bira eşliğinde manowar dinlemek istiyorum…
Fighting the world mü dinliycez? 3 Haziranda geliyormuş bi kez daha dedeler 🤟🤘

Durum
Sosyal Coin
4,379
Fighting the world mü dinliycez? 3 Haziranda geliyormuş bi kez daha dedeler 🤟🤘
dedeler geliyorda bilet fiyatları fena

fighting the world tanışma albümüm zaten bu barbarlarla ve bana göre baştan aşağı muhteşem bir albümdür. Carry on ise bana göre albümün en babası. Dinleyeyim bari…

Durum
Sosyal Coin
25,734
Tanıtım Konusu Referansları
dedeler geliyorda bilet fiyatları fena

fighting the world tanışma albümüm zaten bu barbarlarla ve bana göre baştan aşağı muhteşem bir albümdür. Carry on ise bana göre albümün en babası. Dinleyeyim bari…
Valla ben Alicam bilet bir daha gorme şansı cok az Amy Winehouse da yaşadığım hayal kırıklığıni yaşamak istemiyorum 😔 ah bide Metallica ve corn gelse hatta keşke yaşasa da kurt cobain dinleyebilseydim canlı 😔

Durum
Sosyal Coin
4,379
Valla ben Alicam bilet bir daha gorme şansı cok az Amy Winehouse da yaşadığım hayal kırıklığıni yaşamak istemiyorum 😔 ah bide Metallica ve corn gelse hatta keşke yaşasa da kurt cobain dinleyebilseydim canlı 😔
Metalicanın 2014 istanbul konserinde tüm grup için kişiye özel el yapımı ahşap pena, bu penalar için yine el yapımı özel cam kapaklı kutu ve her bir penanın üzerindeki sembolleri anlatan küçük bir kitapçık hazırlayıp bizzat grup üyelerine takdim edildiğinden ve grup üyelerinin bunu çok beğendiğinden bahsetmiş miydim size? 😎

Durum
Sosyal Coin
25,734
Metalicanın 2014 istanbul konserinde tüm grup için kişiye özel el yapımı ahşap pena, bu penalar için yine el yapımı özel cam kapaklı kutu ve her bir penanın üzerindeki sembolleri anlatan küçük bir kitapçık hazırlayıp bizzat grup üyelerine takdim edildiğinden ve grup üyelerinin bunu çok beğendiğinden bahsetmiş miydim size? 😎
Hayır 😁

Beğenenler:

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Büyük memeli bir partner ile güzel kaliteli vakit geçirmek 😁😁😁

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Thorlak
Durum
Sosyal Coin
17,578
İş hayatında sabrım zorlandığında ve karşı tarafın yerli yersiz hareketlerini gördüğüm de istemsizce gülüyorum. Umarım anormal bir durum değildir. Yine iş hayatımla alâkalı bir durumdan ötürü karşı tarafın tepki vermeyişimden tilt olduğunu anlayıp reflesk gösterememesi aşırı haz veriyor =)

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
17,578
Aslında haklı olduğum bir konuda haksız olan tarafı kışkırtmayı çok seviyorum=)

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
7,985
İtiraf edecek tek konu var bek seks delisi olabilirim.
Günlük hayatta zaman ve nakit olsa en az 2-3 hatun gezerim.
Durmadan içer , hayat içince ve sevişince güzel derim.
Zaten herkes ölecek en azından yaşayarak ölürüm.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kingcrimson ve akua
Durum
Sosyal Coin
1,076
Yıllar önceydi..Bi arkadaşla taksim istiklal caddesinde yürüyorduk,kalabalık bir gösteri yürüyüşü vardı makarasına bizde katılalım dedik ama kim olduklarını ve ne yürüyüşü olduğunu anlamadık en arkalardaydık bide pankart flnda yoktu alkış tutuyorlardı bizde eşlik ettik onlara baya..sonra akşam eve döndüğümde haberlerde bu kalabalığın eşcinseller ve eşcinselleri koruma derneği yürüyüşü olduğunu öğrendim 🙈 😄
Hahaha sanirim taksimdeki ilk onur yuruyusunde bizde ayni seyi yasadik bizimde haberimiz yok aracla tam istiklelden gecerken benim gozum renkli bayraklara ilisti o zamanlar cokta bilindik degil neyse dedim ilerlemeye devam tam caddeye ciktigimizda teyzenin birinin cantasi bizim dikiz aynasina takil teyze aynı anda şapadanak yerde 🤷🏽‍♂️ düştü kadın kapıyıda açamıyorum yerde kadın neyse teyze daha kalkar kalkmaz siz zaten dedi bunlara karsisiniz bilerek yaptiniz madem karsisiniz neden geldiniz falan halbuki hic oyle birseyde yok takildi kendisi bagirisincada babayigit ablalar toparlandi yanimiza dogru korktumda simdi haybeye zopalanacaz hic sucumuz yokken 🤷🏽‍♂🙄 bide daha ilk onur yuruyusu ortam zaten gergin insan gibide dövmezler simdi 😂 hemen bayraklar aklima geldi dedim bu bayraklar bosuna kafelere falan asilmamistir millette elnde haybeye gezdirmez teyzecimde boyle yapiyorsa vardir bir dumen 😂 ayol teyzecim dedim ne sacmaliyorsun biz dedim karsi olsak burada ne isimiz var saf sey var mi biseyin kiz ölüyodun az kalsin dedim millet bakti ki bunda bi terso yok uzaklastilar allahtan yoksa ilk onur yurusunde travestikilerden meydan dayagi haberi ile beni tüm türkiye taniyabilirdi 🙃😂😂

Durum
Sosyal Coin
25,714
Hahaha sanirim taksimdeki ilk onur yuruyusunde bizde ayni seyi yasadik bizimde haberimiz yok aracla tam istiklelden gecerken benim gozum renkli bayraklara ilisti o zamanlar cokta bilindik degil neyse dedim ilerlemeye devam tam caddeye ciktigimizda teyzenin birinin cantasi bizim dikiz aynasina takil teyze aynı anda şapadanak yerde 🤷🏽‍♂️ düştü kadın kapıyıda açamıyorum yerde kadın neyse teyze daha kalkar kalkmaz siz zaten dedi bunlara karsisiniz bilerek yaptiniz madem karsisiniz neden geldiniz falan halbuki hic oyle birseyde yok takildi kendisi bagirisincada babayigit ablalar toparlandi yanimiza dogru korktumda simdi haybeye zopalanacaz hic sucumuz yokken 🤷🏽‍♂🙄 bide daha ilk onur yuruyusu ortam zaten gergin insan gibide dövmezler simdi 😂 hemen bayraklar aklima geldi dedim bu bayraklar bosuna kafelere falan asilmamistir millette elnde haybeye gezdirmez teyzecimde boyle yapiyorsa vardir bir dumen 😂 ayol teyzecim dedim ne sacmaliyorsun biz dedim karsi olsak burada ne isimiz var saf sey var mi biseyin kiz ölüyodun az kalsin dedim millet bakti ki bunda bi terso yok uzaklastilar allahtan yoksa ilk onur yurusunde travestikilerden meydan dayagi haberi ile beni tüm türkiye taniyabilirdi 🙃😂😂
😁

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
762
İlk geldiklerinde ( İnönü stadına) önce tribündeydim ,sonra kapılar açildi sahaya indik,babalar çaldıkça yer ayağının altından kayıyordu sanki..seneyi tam hatirlayamıyorum..pardon..88-89 olabilir

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Tanerk
Durum
Sosyal Coin
4,379
İlk geldiklerinde ( İnönü stadına) önce tribündeydim ,sonra kapılar açildi sahaya indik,babalar çaldıkça yer ayağının altından kayıyordu sanki..seneyi tam hatirlayamıyorum..pardon..88-89 olabilir
1999 yılında sami yendeki konserde en önlerdeydim, kardeşim sağolsun o ısmarlamıştı bunun karşılığında da konser boyunca omuzlarımda taşımaya söz vermiştim, önümde sırnaşan bir elemana kafa atmak dışında omuzlarımdan indirmedim konser boyunca ki acısı birkaç gün sürdü. Konser dönüşü ise takside bir bmw tarafından silahlı sıkıştırmaya maruz kalmamız ise tam gecenin finaline uygundu. Sonuç olarak hala hayattayım işte…

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kingcrimson, akua ve Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
1,064
Bu yanıt otomatik olarak çevrildi. Bu nedenle dil bilgisi hataları veya tuhaf ifade biçimi görülebilir.

Uzun ipeksi saçlara karşı fetişim var. Yıllarca bunun çok tuhaf olduğunu düşündüm ama internet sayesinde benim gibi çok kişinin olduğunu biliyorum.

tumblr_pjhr07dYpz1tdm56l_1280.jpg

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Aviator
Durum
Sosyal Coin
36
Bazen kendi kendime itiraf ediyorum, anlaşamayınca yine kendimle kavga ediyorum, bir şey değilde iş iyice ilerlerse yumruk yumruğa gireceğim kendime.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
9,364
kimseye itiraf edemediklerinizi sosyal hayatta , cinsel hayatta , forumda , çocuklukta ne olursa olsun itiraf edip rahatlama köşesi 👍 dökün içinizi rahatlayın
Ben de tam birine kapılıyordum ki geçenlerde hakkında çok şey öğrendim. İyi ki öğrendim. :)

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
19,466
1993-94 gibi bir komşumuzu başka bir komşunun karısıyla haşne fişne yaparken yakaladım. Olabilecekleri hesaplayarak kimseye anlatmadım, anlatsam katliam çıkar. O zamandan beri bu sırrı saklıyorum.

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
21,041
İtiraf etmek istediklerini itiraf edemiyorum Ama şu ara varsa kiralık ablaya ihyacım var.Ama gerçek bir abla hizmeti almak beklentimdr en üst seviyede acaba ben iyi değil miyim?

CPH2219 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beğenenler:
  • Üzüldüm
Tepkiler: Aviator
Durum
Sosyal Coin
27,966
14-15 yaşlarındayken her ay Kadıköy'e gider büfeden kral dergisi alırdık,bakacak boş ev bulamayınca ormana giderdik arkadaşlarla 🤭iki meme görmek için 😂

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Hawkeye ve ARES
Durum
Sosyal Coin
1,130
çocukken (9-10 yaş) Yılan Hikayesinin bir banka soygunu sahnesi bizim orda çekilmişti. Oyuncular dinlenmek için bir kahveyi kullanıyorlardı. Oyuncular çekimden dinlenmeye gecerken Mehmet Ali Alabora'ya pandik atmıştım.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: gaddarkerim ve ARES
Durum
Sosyal Coin
1,684
İtiraf ediyorum 31 rakamının neden erkekleri temsil ettiğini henüz anlamış değilim😂

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
2,056
Duşta pissing yapmak zevkli oluyor haz artırıyor ama bana değil ben partnere yapınca ;) ( İki tarafın rızası varsa yargılamaya gerek yok yorumu yaptım 😃 )

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
8,710
itiraf ediyorum kadın bedenin her kıvrımını çok seviyorum ve de fazlasıyla estetik geliyor ayrıca sapyoseksüel hatunlara aşırı zaafım var ve de değer veren , kibar insanlara bayılıyorum..

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: STAREYLUL
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye