Selamlar sevgili forumdaşlar..Uzun zamandır takip ettiğim, güzelliği ve zerafeti birçok kişinin dilinde olan Özge ile geçtiğimiz cumartesi günü akşam üzeri 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik..Daha öncesinde birçok kez mesajlaşmış ama bir türlü denk gelememiştik, sonunda şeytanın bacağını kırdık..Görüşme günü geldiğinde kapısına varana kadar zaman bir türlü geçmedi ve geldiğimde beni gerçekten güzel mi güzel minyon mu minyon çıtı pıtı bir lolita karşıladı..Hakkındaki olumlu referanslar anlatıldığı kadar var gerçekten, ĥatta bu kadar güzel olursan tabi seni bir an bile rahat bırakmazlar ve görüşmek zor olur dedim kendisine 😁 Sonra oturduk ve sohbet etmeye başladık, her konuda konuşabildik, futboldan,hayvanlardan,hayattan, ülkenin durumundan vs. güzel sohbetlerimiz oldu bir partnerle oturup konuşabilmekte önemli benim için..Hatta daha önce yine olumlu bir görüşme yaptığım @Öykü Şanlı nın kulaklarınıda çınlattık 😅 Zaten ikisi çok iyi arkadaşlar ve bu iki güzel insanlada görüşme fırsatı bulduğum için çok şanslı hissediyorum, (çok zorda olsa 😅)..Ama buna değdi tabi..Özge ile özel anlara gelecek olursak ayrıntılı bahsetmeyi pek sevmiyorum ama bahsetmemede gerek yok bence çünkü şimdiye kadar bir çok kez bahsedildi zaten, gayet güzel geçtiğini söylememe bile gerek yok aslında..Kendisine beni misafir ettiği için çok teşekkür ediyorum, umarım tekrar görüşme fırsatımız olur diyorum kendine çok iyi bak o zamana kadar güzeller güzeli 🥰😊