Songkran (TAYLANT) festivaline davet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Sosyal Coin
1,186
Merhaba sosyal forum kullanıcıları Nisan ayının 14. Gününden itibaren başlayan Taylantın en meşhur festivali olan Songkran festivaline gitmek için yanıma partner arıyorum çocukluğuna dönmek isteyen elinde su tabancasıyla her önüne geleni istediği gibi ıslatabilme imkanına sahip olunabilecek bu su festivalinde eğlenmek Taylantın eşsiz güzelliklerini görmek eğlenceli turlarla farklı yerleri keşfetmek isteyen arkadaşlardan cevaplar bekliyorum ☺️

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: SakataGintoki ve Stigmataa
Durum
Sosyal Coin
6,270
2016 yılında Bangkok'da bu festivale denk gelmiştim. Spesifik bir yeri ve mekanı yoktu gördüğüm kadarıyla. O günleri bayram havasında, birbirine su sıkarak veya dökerek geçiriyorlar. Nisan'da orada hava aşırı ötesi sıcak, nemli oluyor. Biraz da bu yöntemle serinlemış oluyorlar. Orada bir yere giderken bindiğim tuktuk'da yol kenarında kovayla üzerime su döken insanlarla karşılaşınca öğrenmiştim bu festivali maalesef. Sırılsıklam olmuştum bu şakamaçlar karşısında ve hayırdan anlamıyorlardı. 🥲

Durum
Sosyal Coin
7,457
Taylanda gidişim hayatımdaki en kötü anılardan birini yasatmisti.
Bizi taşıyan otobüs devrilmişti... Ölümden dönmüştüm resmen..

Beğenenler:

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Merhaba sosyal forum kullanıcıları Nisan ayının 14. Gününden itibaren başlayan Taylantın en meşhur festivali olan Songkran festivaline gitmek için yanıma partner arıyorum çocukluğuna dönmek isteyen elinde su tabancasıyla her önüne geleni istediği gibi ıslatabilme imkanına sahip olunabilecek bu su festivalinde eğlenmek Taylantın eşsiz güzelliklerini görmek eğlenceli turlarla farklı yerleri keşfetmek isteyen arkadaşlardan cevaplar bekliyorum ☺️
Yasak bu tür konular.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hawkeye
Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye