Duyuru Sömestr tatiline uygun kampanya 😈😈

Durum
Sosyal Coin
24,970
Tanıtım Konusu Referansları
Dedim okullar sömestr tatiline girmiş, eeee bizde rahat rahat sevişelim diye ufak bir kampanya yapalım😈😈 ön ödeme sevmeyenler için üzgünüm ama😔😉

2 saat 3.000 + 1 saat hediye
3 saat 4.000 + 1 saat hediye
4 saat 5.000 + 1 saat hediye
Gecelik görüşme 7.500

24 Ocak Çarşamba akşamına kadar 00:00'a kadar ön ödeme yapan arkadaşlar için geçerlidir. ( Yıl sonuna kadar kullanabilirsiniz, kombine alabilirsiniz🤪 ufak kendimce seçici olabilirim kırılmak gücenmek olmasın lütfen🙏)

Ufak foto ile de bitirelim 😘😘

Ekli dosyalar

• Photo_1705945762451.jpg
    Photo_1705945762451.jpg
    100.2 KB · Görüntüleme: 482
  • Photo_1705945761256.jpg
    Photo_1705945761256.jpg
    162.6 KB · Görüntüleme: 473
  • Photo_1705945761860.jpg
    Photo_1705945761860.jpg
    186.4 KB · Görüntüleme: 475
Son düzenleme:
Durum
Sosyal Coin
37,725
Şimdi kamera arkasında olduğumu düşündüm de o pozisyonda, fena içim gıcıklandı :devilish: Acil gelmem lazım :love:

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Cansu KAYA
Durum
Sosyal Coin
906
Değerli Cansu Hanım en kısa sürede bu konu ile ilgili sizinle iletişime geçiyor olacağım 🥰 ayrıca saatler gereçten hızlı akıyor sizinle :)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: yk43 ve Cansu KAYA
Durum
Sosyal Coin
24,970
Dün sohbet grubunda sizden böyle bir kampanya bekleyenler vardı temiz kalplilermiş 24 saat geçmeden dilekleri tuttu🙂
Şuanda şaşırdım 🫣 önce wp den yaptım sonra haksızlık olmasın dedim buradan paylaştım😊 nasıl içten istemisse o arkadaşlar hissetmisim bende 🙏 bunu duyunca sevindim, çünkü böyle isteklere karşılık vermeyi seviyorum. Kişisel değil ama genel olarak 😘😘

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Bayer
Durum
Sosyal Coin
24,970
Değerli Cansu Hanım en kısa sürede bu konu ile ilgili sizinle iletişime geçiyor olacağım 🥰 ayrıca saatler gereçten hızlı akıyor sizinle :)
Sanki iş gorusmesine gelmişim, o arada bir masa üzeri yada koltuk fantazisi ile görüşmeyi sonlandirmisiz. Sende sonrasında değerlendirip bana donecekmisin gibi bir mesaj 🫣 aklımda deli fantaziler 🤣🤣 sabırsızlıkla değerlendirmenizi bekliyorum efendim 😈😈

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: albayb
Durum
Sosyal Coin
3,476
Güzel kampanya hayırlı olsun,ön ödeme sevmediğim için üzgünüm ama kısmet bir gün tanışırız güzel kadın

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
906
Sanki iş gorusmesine gelmişim, o arada bir masa üzeri yada koltuk fantazisi ile görüşmeyi sonlandirmisiz. Sende sonrasında değerlendirip bana donecekmisin gibi bir mesaj 🫣 aklımda deli fantaziler 🤣🤣 sabırsızlıkla değerlendirmenizi bekliyorum efendim 😈😈
Eşeğin aklına karpuz kabuğu kaçırdınız. Lütfen hazırlıklı olun gün içinde özel bir mesaj geliyor :)

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
948
Çok CANSUyu hareketler bunlar, teşekkür ederiz. Mükemmel kampanya , güzel bir ziyaret planı olur :love:

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,412
Dedim okullar sömestr tatiline girmiş, eeee bizde rahat rahat sevişelim diye ufak bir kampanya yapalım😈😈 ön ödeme sevmeyenler için üzgünüm ama😔😉

Gecelik görüşme 7.500

24 Ocak Çarşamba akşamına kadar 00:00'a kadar ön ödeme yapan arkadaşlar için geçerlidir. ( Yıl sonuna kadar kullanabilirsiniz, kombine alabilirsiniz🤪 ufak kendimce seçici olabilirim kırılmak gücenmek olmasın lütfen🙏)

Efenim maalesef referansız görüşemiyoruz sizinle bi şunu çözebilsek, belki sadece forumdan sizinle görüşmek istiyoruzdur

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
444
Cansu Hanım Merhaba
Sizinle randevu oluşturmak ve görüşmek isterim gerçekten whatsapptan dönüşünüzü bekleyeceğim

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
4,845
kampanyayı takdir ediyor diğer pembişlerinde görüyorum arttırıyorum demesini bekliyoruz

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
9,489

Gecelik görüşme 7.500

Yazınızı gördüğümde süre geçmişti bu nedenle sizinle görüşmeyi çok isteyen biri olarak kendi adıma çok üzüldüm. Bu kampanyayı en kısa zamanda tekrarlamanız dileğiyle. 😊

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye