Onaylı Referans Slava Anna!

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
17,347
Anna hanımla geçen hafta görüşmüştük. Evi toplu taşımaya yakın konumda. Girerken çıkarken dikkatli ve sessiz olmak gerekiyor, Anna hanım özen gösteriyor buna. Çok güzel, minyon, beyaz tenli, tatlı biri kendisi. Türkçesi çok tatlı, sohbeti çok hoş çok keyif aldım ben. Özel anlarda çok tutkulu, sevgilim gibiydi sanki. Çok ilgiliydi ayrıca, heyecanlıydım biraz ama tüm gerginliğimi almak için çabaladı. Çok çok beğendim kendisini her anlamda. Sık görüşmek isteyeceğim biri. Umarım planladığı işleri yoluna koyar, bir an önce hayal ettiklerine ulaşır. Sevgi sağlık huzurla kal, çok teşekkürler herşey için...

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hawkeye, Anna, Arda1 ve 1 kişi daha
Durum
Sosyal Coin
6,920
Tanıtım Konusu Referansları
Anna hanımla geçen hafta görüşmüştük. Evi toplu taşımaya yakın konumda. Girerken çıkarken dikkatli ve sessiz girmek gerekiyor, Anna hanım özen gösteriyor buna.

Anna hanımla geçen hafta görüşmüştük. Evi toplu taşımaya yakın konumda. Girerken çıkarken dikkatli ve sessiz olmak gerekiyor, Anna hanım özen gösteriyor buna. Çok güzel, minyon, beyaz tenli, tatlı biri kendisi. Türkçesi çok tatlı, sohbeti çok hoş çok keyif aldım ben. Özel anlarda çok tutkulu, sevgilim gibiydi sanki. Çok ilgiliydi ayrıca, heyecanlıydım biraz ama tüm gerginliğimi almak için çabaladı. Çok çok beğendim kendisini her anlamda. Sık görüşmek isteyeceğim biri. Umarım planladığı işleri yoluna koyar, bir an önce hayal ettiklerine ulaşır. Sevgi sağlık huzurla kal, çok teşekkürler herşey için...
Selamlar 🤗
Bu güzel iki mesajın ve düşüncelerin için teşekkür ederim. 🙏🤩

Tanıştığımıza memnun oldum ve tekrar beklerim 😘💕

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: piyade ve Deadpool
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390