Hayatta sizi mutlu eden küçük ve basit şeyler var mı ?
"O'nun" gülüşü 😊Hayatta sizi mutlu eden küçük ve basit şeyler var mı ?
Hele bir de limonata olacak. Hem de çilekli. Ufffff 😍😍Limon 🍋😄
Limon kedim sen yenisin galiba 😄😄 limonu tanımayan yokHele bir de limonata olacak. Hem de çilekli. Ufffff 😍😍
👍Var tabi… Bir el bir ses bir yüz.
Yeniyim tabii.Limon kedim sen yenisin galiba 😄😄 limonu tanımayan yok
Klasik mi olur bilmiyorum ama gerçek anlamda yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu etmek bana büyük haz veriyor. Zengin değilim, çok param da yok, elimden geldiğince. Lanet olası dünyada zaten günahın içinde boğuluyoruz bari biraz sevabımız da olsun 🙏Hayatta sizi mutlu eden küçük ve basit şeyler var mı ?
Ama küçük değil😁😁Limon 🍋😄
Tutguç sonrası çok demli çay ve s.ga.a 🤭🤭Hayatta sizi mutlu eden küçük ve basit şeyler var mı ?
Arkadaşımı,tanidiklarımi ve de ,insanları mutlu görmek...etrafımdaki insanları yüzleri gülerken görmekHayatta sizi mutlu eden küçük ve basit şeyler var mı ?
👍Arkadaşımı,tanidiklarımi ve de ,insanları mutlu görmek...etrafımdaki insanları yüzleri gülerken görmek
🍑 Şeftali ve Portakal 🍊🍭🙈Hayatta sizi mutlu eden küçük ve basit şeyler var mı ?
Hangi anlamda 😄🍑 Şeftali ve Portakal 🍊🍭🙈
Anlaşılan anlamda🤪Hangi anlamda 😄
😍😍😍😍Beni de senin bu tatlılığın 🙈🙈🙈. Teşekkür ederim bal adam 💋😘😘😘😘@Tatlı Kıvırcık resimleri ve videoları😜🔥👈🤣🙋
kahve.Hayatta sizi mutlu eden küçük ve basit şeyler var mı ?
Hayatta yapamam gözlerim bir kere açıldı mı zorlamam lazım uyumak için. Rahmetli abim Kurtadam da öyleydi 4 saat uykuyla 48 saati ayakta geçirirdi.Sabah uyandığımda saate bakıp daha 2 saat var diyerek uyumak en mutlu olduğum anlar😂
Uzun zamandır giymediğim kıyafetimin cebinden para çıkmasıHayatta sizi mutlu eden küçük ve basit şeyler var mı ?
👍Taze kahve kokusu
😂Limon kedim sen yenisin galiba 😄😄 limonu tanımayan yok