Hahahaa hepsini yeme ama zaten minik 🤣🤣🤪🤪🥰🥰yerim ben o memitolari😍😍
😁😁😁Ceee eee 😍😂😍
Hahaa yesinler bakalım 🥰🥰😁😁😎😎Sürprizlerini yesinler senin 😍😍😍😘
Ağır tahriş vaaarrrr 😍😘🤣 😘 haklı olduğun yetmediği gibi, yapma dedikçe yapıyorsun sen yaw 😘😘 bir saate yanına gelemiyorum ki... ki... ki.. 😂😂😎🤭🤣Aaaa ne varmış burda bir memito iki memito 🤭😎🤣
Aaaa ne güzel süpriz hediye oldu süprizimle oynayabilirmiyim acaba 😆😆😎🤭🤣Aaaa ne varmış burda bir memito iki memito 🤭😎🤣
Göğüsler çok tahrik edici. Kim demiş küçük diye🥰🥰🥰😎🤭🤣Aaaa ne varmış burda bir memito iki memito 🤭😎🤣
Yeter daha ne olsun özgürlük gelmiş memitolara İyi keyifler olsun 🤭🥰😎🤭🤣Aaaa ne varmış burda bir memito iki memito 🤭😎🤣
güzellik abidesi yerim ikizlerini😎🤭🤣Aaaa ne varmış burda bir memito iki memito 🤭😎🤣
Ben bu minikleri😋😋😋😋🤣😈😈😈😈😎🤭🤣Aaaa ne varmış burda bir memito iki memito 🤭😎🤣
hani boyutu değil işleviydi😎🤭🤣Aaaa ne varmış burda bir memito iki memito 🤭😎🤣
Mıncıklamalı😎🤭🤣Aaaa ne varmış burda bir memito iki memito 🤭😎🤣
ben minik seviyorum zaten😍😍Hahahaa hepsini yeme ama zaten minik 🤣🤣🤪🤪🥰🥰
efsane ötesisin güzellik.. 🥰😘😎🤭🤣Aaaa ne varmış burda bir memito iki memito 🤭😎🤣
Dün geceden beri dönüp dönüp bakıyorum, far görmüş tavşan gibi kitlendim kaldım bu güzel memişlereefsane ötesisin güzellik.. 🥰😘
bu arada bi üstadın yorumunu aradım ama bulamadım.. hayret yani.. o kendini biliyo... 🤪🤭😬
Yani bir insan bir firsati kaçirdigina bu kadar pisman edilebilir😎🤭🤣Aaaa ne varmış burda bir memito iki memito 🤭😎🤣
Hahaaa tahrişler en güzeli 🥰😎 hahaa bilerek yapıyorum işte 🤣🤣🤪🤪 evet en az 4 saat gerek İzmir'e gelmen için 🤣🤣🥰🥰Ağır tahriş vaaarrrr 😍😘🤣 😘 haklı olduğun yetmediği gibi, yapma dedikçe yapıyorsun sen yaw 😘😘 bir saate yanına gelemiyorum ki... ki... ki.. 😂😂
Sürprizler iyidir 😉😉🥰🥰🥰😎😎 bilmem ki bir düşüneyim 🤣🤣Aaaa ne güzel süpriz hediye oldu süprizimle oynayabilirmiyim acaba 😆😆
Sen zaten hep minik şeyleri seversin bebişkom 🥰🥰😎😎😎😎kimse demiyor ben Didim🤣🤣🥰🥰🤭🤭😉😉🤪🤪Göğüsler çok tahrik edici. Kim demiş küçük diye🥰🥰🥰
Biraz nefes alsınlar dedim 🤭🤭🥰🥰🤣Yeter daha ne olsun özgürlük gelmiş memitolara İyi keyifler olsun 🤭🥰
Hahaaa teşekkürler bebeğim 💋💋💋güzellik abidesi yerim ikizlerini
Eeee sen bu minikleri 🤣🤣🤣gersini yazamadın sanırım 🤪🤪😎😎🥰🥰🤣🤣🤣Ben bu minikleri😋😋😋😋🤣😈😈😈😈
Teşekkür ederim 🤗🤗🤗🤗 yok ben memunum 🥰🥰😎😎Hiç de minik değil tam kıvamında...
Teşekkürler bebeğim 💋💋 olur gel yeee 🤗🤗🥰🥰😎Ama çok güzeller , yerim ki onları 🔥
Evet öyle zaten 😁😁💋💋🤗🤗hani boyutu değil işleviydi
🤣🤣🤣Eminmisin iyi tokat atarım ana bak sonra kızmak yok 🤣🤣🤣🤪🤪🥰😎😎🤭🤭Cansel beni yatağa atmanı gerekirse zorla tokatlaya tokatlaya bekaretimi almanı istiyorum
Ne zaman ne zaman 🤣🤣🥰🥰😎😎🤭🤭😉😉😉yerim o minişleri ben
En yakında zamanda olabilir 😉😉😉🥰🥰Mıncıklamalı
🤣🤣🤣Sen başını kaldırma ateş gelmesin sana 😎😎🤪🤪🥰🥰🤣🤣Reyhan ateş ediyorsun 😁😁
Teşekkürler bebeğim bende seni seviyorum 🥰🥰🥰ben minik seviyorum zaten😍😍
Gelirken getirirsen yeriz 🤗🥰🤣🤣😎😎Memito yanında Mojito ne iyi gider
Vah vay vay ciddi ciddi mevzi arkasında dur diyorsun 😁😁🤣🤣🤣Sen başını kaldırma ateş gelmesin sana 😎😎🤪🤪🥰🥰🤣🤣
Bende çok severim sürprizleri 😎😎🥰🥰Sürprizlere açığım her zaman 😊
Yokk sen benim arkama saklan minik kuşum 🥰🥰🤣🤣🤗🤗Vah vay vay ciddi ciddi mevzi arkasında dur diyorsun 😁😁
Teşekkürler bitanem 🌺🌺🌺🌺 sayılı gün bitti bilgin olsun 🤣🤣🥰🥰🤭🤭efsane ötesisin güzellik.. 🥰😘
Gelir oda birazdan 🤣🤣🤭🤭😎😎💃💃bu arada bi üstadın yorumunu aradım ama bulamadım.. hayret yani.. o kendini biliyo... 🤪🤭😬
Bende çok sevindim☺️☺️ umarım en kısa zamanda görüşürüz 🥰🥰🥰Ortak noktamızın olmasına sevindim, bir gün ortak bir yerde olup sizinle tanışmayı da çok isterim, umarım
Daha dönüp bakacağın çok şey paylaşım yapıcam 🤣🤣🤭🤭dikkat et çok fazla ışık gözleri bozabilir 🤣🤣🤭🤭🤪🤪Dün geceden beri dönüp dönüp bakıyorum, far görmüş tavşan gibi kitlendim kaldım bu güzel memişlere
O fırsatı belki değerlendirirsiniz daha sonra 😉😉☺️☺️ tanışmak dileğiyle 🌺🌺🌺Yani bir insan bir firsati kaçirdigina bu kadar pisman edilebilir
Başka yerde şubeniz var mı acaba ☺️😎🤭🤣Aaaa ne varmış burda bir memito iki memito 🤭😎🤣
İyi ettin rica ederim 🤗Biraz nefes alsınlar dedim 🤭🤭🥰🥰🤣
Teşekkürler canım ❤️❤️
1,5 saate tamam o iş 🤣🤣🤣 tahriş, hız, heyecan, ısı.. mmm 😂😘🥰😂😂😂Hahaaa tahrişler en güzeli 🥰😎 hahaa bilerek yapıyorum işte 🤣🤣🤪🤪 evet en az 4 saat gerek İzmir'e gelmen için 🤣🤣🥰🥰
Anlamışındır heralde🤣🤣🤣Eeee sen bu minikleri 🤣🤣🤣gersini yazamadın sanırım 🤪🤪😎😎🥰🥰🤣🤣🤣
çok yakında... 😋Ne zaman ne zaman 🤣🤣🥰🥰😎😎🤭🤭😉😉😉
bunu da tahmin etmiştim aslında.. "kesin donup kalmıştır ekran başında" dedim kendi kendime... 😁😁Dün geceden beri dönüp dönüp bakıyorum, far görmüş tavşan gibi kitlendim kaldım bu güzel memişlere
sayılı gün bitti ama bizim ihtiyarın işleri bitmedi..Teşekkürler bitanem 🌺🌺🌺🌺 sayılı gün bitti bilgin olsun 🤣🤣🥰🥰🤭🤭
O minik süprizler beni benden alıyor😎🤭🤣Aaaa ne varmış burda bir memito iki memito 🤭😎🤣
Yok maalesef sadece İzmir şubesi 🤣🤣🤣🥰🥰🤭🤭Başka yerde şubeniz var mı acaba ☺️
💋💋💋💋İyi ettin rica ederim 🤗
İstediğiniz kadar 🤣🤣🤭🤭🥰Severmisin Severiz 🤣🤣
Hahaaa ısırmak yok sevmek var 🤣🤣🤭🥰🥰🐶Hrrrr hav hav der bir süre sonra ısırırdım herhal🙄
Hiç şüphem yok inankii o ışığı sende görüyorum 🤣🤣🥰🥰🤭1,5 saate tamam o iş 🤣🤣🤣 tahriş, hız, heyecan, ısı.. mmm 😂😘🥰😂😂😂
Tamam, tamam anladım yazma sakın 🤣🤣🥰🥰Anlamışındır heralde🤣🤣🤣
En yakında 🤭🤭🥰🥰🥰çok yakında... 😋
Sen ne güzel şeyler tahmin ediyorsum bebişkom 😁😁😁 bak yanılmamışsın aynısını yapmış @Hawkeye 🤭🤭🤣🤣🥰🥰bunu da tahmin etmiştim aslında.. "kesin donup kalmıştır ekran başında" dedim kendi kendime... 😁😁
@Avtandil bebişko ne zaman işin bitcek yater artık 🤣🤣 biraz bizede kalsın tontiş yanaklar 😎😎🥰🥰sayılı gün bitti ama bizim ihtiyarın işleri bitmedi..
Hadi bakalım hayırlısı bekliyorum ☺️☺️☺️ama az kaldı haftaya hallediyoruz prenses... 😍🥰
İzmir'e ziyaret etmek gerekecek 🤭🌹🥰Yok maalesef sadece İzmir şubesi 🤣🤣🤣🥰🥰🤭🤭
Küllüyen yalan 🤣🤣sayılı gün bitti ama bizim ihtiyarın işleri bitmedi..
ama az kaldı haftaya hallediyoruz prenses... 😍🥰
Reyhan Alpiyi sana gelince uzun kısa anlatırım 😂😂@Avtandil bebişko ne zaman işin bitcek yater artık 🤣🤣 biraz bizede kalsın tontiş yanaklar 😎😎🥰🥰
Bence ihtiyar değil taş gibi adam ooo☺️☺️😉😉
Hadi bakalım hayırlısı bekliyorum ☺️☺️☺️
🤣🤣🤣Tamam, tamam anladım yazma sakın 🤣🤣🥰🥰
test edildi onaylandı...En yakında 🤭🤭🥰🥰🥰
Memitolarına sağlık 😂😘🔥😎🤭🤣Aaaa ne varmış burda bir memito iki memito 🤭😎🤣