Sizce yüksek libido çekici midir itici mi?

Durum
Sosyal Coin
17,578
Kiminle olduğuna bağlı bir mesele ten uyumun olan biriyse mutluluk verici olmayanla ise tam bir işkence =)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: darthvictus11

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Kadınlar ve erkeklerin yaklaşımı aynı mı ayrıca merak konusu 🤔
Her şeyin fazlası zarar olduğu gibi libidonun da fazlası zarar, çiftlerin bir birlerinin nabzını yakalamalı ve ona göre yaklaşılması. Aksi halde çekilmez katlanılmaz durumlar yaşanabilir. Erkekler bu konudan çok mustariptir çünkü kadınları kaldırmak sertleştirmek gibi bir dertleri olmadığı için tatmin edilmesi yada cinsellikte çok enerji harcamadıkları için erkeklere nazaran daha kolay seks e hazırlanabiliyor ve orgazm, sertleşme isteksizlik vs gibi durumları çok kolay kamufle edip sizinle sabahlara kadar seks yapabilir. Bazı kadınlar bunu cinsel otorite olarak kullanıp cinsellik konusunda erkeklere inanılmaz aşağılamalar ve tacizlerde bulunabiliyorlar. O yüzden kadınlardaki yüksek libido bazen itici olabiliyor.

Erkeklerde ki hiç çekilmez :D Sürekli hazır askerin vücutta yarattığı stress gerilim testestoron erkekte agresyon da yapar, cinsel doyumsuzlukta, ama en sıkıntılı olanı partneri sürekli olarak kendine gelmese de seks e zorlaması. Kadın olmadım bilmiyorum ama eli şeyinde dolaşıp her fırsatta kadının tepesine binmekte bilmiyorum karşılıklı istekle güzel olabilir ama tek taraflı acılı, ağrılı ve travmatik olabilir.

Durum
Sosyal Coin
2,736
Karşılıklı olduğu sürece sorun yok, ama @Deadpool unda dediği gibi kadının sürekli ve arka arkaya istemesi erkekde yetersizlik endişesi kaygısı ile psikolojik sorunlar yaratabilir.

Beğenenler:
  • AlevAlev
  • Beğen
Tepkiler: RelaxMode ve Deadpool

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Karşılıklı olduğu sürece sorun yok, ama @Deadpool unda dediği gibi kadının sürekli ve arka arkaya istemesi erkekde yetersizlik endişesi kaygısı ile psikolojik sorunlar yaratabilir.
Aslında cevap bu kadar kısa ve öz ama maalesef artık toplumda her söylenene inandığı için insanlar sorgulama / doğrulama yetisini yitirmiş :(

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: dooctoor1 ve Emre1626
Durum
Sosyal Coin
3,450
@Buse35KayLa 'nın tanıtım yazısında güzel bir laf var, çok severim. Çok da doğru bir kullanımı var;

"Üzerimden inmeyecek beyler"...

O kadar haklı ki. Evet libidonuz yüksek olabilir (ki benim de çok yüksek) ama bu görüşmelerde kimse tavşan gibi takılanları sevmezler arkadaşlar. Para verdim, böyle takılırım diyorsanız iki kere düşünün derim...

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Buse35KayLa
Durum
Sosyal Coin
15,946
Özellikle erkekler de bana çok itici geliyor gördüğü her kadına yükselen tipler beni çok rahatsız ediyor. :)

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye