Beyler sizce en iyi ve en uyumlu sıradışı duo yapan partner pembişler kimdir İstanbul’da özellikle kim var tavsiye eder misiniz
Kesinlikle öyle@Gece @Cansu KAYA derim konuyu kapatırım
Teşekkürler canım 😍😍@Gece @Cansu KAYA derim konuyu kapatırım
Canım benim 💋💋Kesinlikle öyle
Biribirini tanımayan partnerler ile asla Duo görüşmesi yapma YTD 😁😁Beyler sizce en iyi ve en uyumlu sıradışı duo yapan partner pembişler kimdir İstanbul’da özellikle kim var tavsiye eder misiniz
Can adam ❤️@Nihal ve @Sunam Karaca her yönleriyle koşulsuz 🌹
Hocam duyduklarım ve okuduklarima göre kesinlikle @Sarı Şeker Banu @Nihal hanımBeyler sizce en iyi ve en uyumlu sıradışı duo yapan partner pembişler kimdir İstanbul’da özellikle kim var tavsiye eder misiniz
Teşekkür ederim ☺️ 😈@azraistanbul ve @Su Perisi Alara altın vuruş olur ☺️
Hocam bana dm den yazabilirmisinizForumda @Nihal ve @Sarı Şeker Banu ile tecrübem var hem sohbet hem özel anlar için çok keyifli olacaktır tavsiye ederim 😊 Forum dışında ise x'li siteden Melissaist ile tecrübem oldu, bisex olması duoyu gerçek anlamda yaşatıyor bence onunda deneyimi çok farklı olacaktır deneyimleyebilirsin
Melissaist duo arkadaşı kimdirForumda @Nihal ve @Sarı Şeker Banu ile tecrübem var hem sohbet hem özel anlar için çok keyifli olacaktır tavsiye ederim 😊 Forum dışında ise x'li siteden Melissaist ile tecrübem oldu, bisex olması duoyu gerçek anlamda yaşatıyor bence onunda deneyimi çok farklı olacaktır deneyimleyebilirsin
Eskiden dutluktu buralar diyorsun yaniBir zamanlar @Serel Besra Eles ile artık işi bıraktığı için ismini anmayacağım hanımefendinin duoları çok meşhurdu ki her ay düzenli olarak birkaç gün bu etkinlik düzenlenirdi. Bir şenlik havasında geçen bu buluşmalar yoğun ilgi ile karşılanır camiamız neşe dolardı
DM atamıyorum normal üyeyim diğer forumda varsan orda aynı nicki kullanıyorum yazabilirsinHocam bana dm den yazabilirmisiniz
.
Bir kaç farklı arkadaşı var iletişim sağlarsan daha sağlıklı bilgi verecektir x'teki hesabından da bakabilirsin 😉Melissaist duo arkadaşı kimdir
Hocam orda da osavcısı Nickim siz yazabilirsinez mutlu olurum bulamadım.DM atamıyorum normal üyeyim diğer forumda varsan orda aynı nicki kullanıyorum yazabilirsin
Bence kesinlikle YTBiribirini tanımayan partnerler ile asla Duo görüşmesi yapma YTD 😁😁
Bu espiriyi anlamadık ama reis YT nedirBence kesinlikle YT
YATIRIM TAVSİYESİDİR = YTBu espiriyi anlamadık ama reis YT nedir
Adminim borsa kripto parada anlatırlar sonunda yazarlar bilirsin onlardan kopya çektim 🙈🙈Bence kesinlikle YT
@Barbie NİL ve @LİLA 💋💣❤️❤️🔥Beyler sizce en iyi ve en uyumlu sıradışı duo yapan partner pembişler kimdir İstanbul’da özellikle kim var tavsiye eder misiniz
Ozaman tekrarını en kısa zamanda tekrar yapalım bebişkom 😉😉🥰🥰😎😎Ben İzmir’den @Cansel Ulusoy ve arkadaşıyla görüştüm onun üstüne daha tanıyamadım 😄
Yakında yanındayım canımOzaman tekrarını en kısa zamanda tekrar yapalım bebişkom 😉😉🥰🥰😎😎
Çok teşekkür ediyorum ❤️❤️❤️
Yaaa teşekkür ederiz 🥰💋@Barbie NİL ve @LİLA 💋💣❤️❤️🔥
🥰🥰Valla en iyisi mi bilmiyorum ama, çok iyi diye düşünüyorum @Barbie NİL @LİLA yakın zamanda da deneyerek bilgi veririm.
Heyecanla bekliyoruz 🥰🥰Valla en iyisi mi bilmiyorum ama, çok iyi diye düşünüyorum @Barbie NİL @LİLA yakın zamanda da deneyerek bilgi veririm.
istersen nasip olur benceMerak ettiklerim.
@DEFNE @ASYA
@LİLA @Barbie NİL
@Prenses @Barbie NİL
@Masöz Ezgi @Su Perisi Alara
@Mana @Ela Hazal
Nasip olur mu göreceğiz.
🙋♂️
Teşekkür ederiz tatlım 💋❤️@Harika Ayça @nazli06 bu Işin üstadları ❤️🔥❤️🔥❤️🔥
Teşekkürler bu heyecanı yaşamak dileğiyle 🥰Merak ettiklerim.
@DEFNE @ASYA
@LİLA @Barbie NİL
@Prenses @Barbie NİL
@Mana @Ela Hazal
Nasip olur mu göreceğiz.
🙋♂️
Ne zaman istersen bekliyorum canımın içi 💕💕💕💕 seviliyorsun 💋💋💋Yakında yanındayım canım
Çok teşekkür ederim ☺️istersen nasip olur bence
Kesinlikle iyi test edildi onaylandı 🤩Heyecanla bekliyoruz 🥰🥰
Hemde iki kez 🤭🤭🤭Kesinlikle iyi test edildi onaylandı 🤩
Kuzum benim teşekkür ederiz💋🤗Merak ettiklerim.
@DEFNE @ASYA
@LİLA @Barbie NİL
@Prenses @Barbie NİL
@Mana @Ela Hazal
Nasip olur mu göreceğiz.
🙋♂️
Olsun tabii 😉Merak ettiklerim.
@DEFNE @ASYA
@LİLA @Barbie NİL
@Prenses @Barbie NİL