O zaman siyahıma hangi rengi tercih edersin 😊siyahın bilinen tüm asaletinin vücut bulmuş hali bu... 🥰🥰
büyüleyici güzellikBazen günün aydınlığın'dan kaçıp karanlıklar içinde kalmak istersin ya,
İşte o anda yanında kimin olmasını istersin?
Soruma cevap alamamışım ama 😊büyüleyici güzellik
Karanlığını aydınlatacak birinin yanında olmak isterdimBazen günün aydınlığın'dan kaçıp karanlıklar içinde kalmak istersin ya,
Ne kadar hoş içimi ısıtan bir cümle kurmuşsun böyle desene şiir gibi geçecek zamanımız bunu hissettirdin yanılıyor muyum acaba ❤️Gölgemi gölgesine yaslamak isteyeceğim birisi.
O zaman doğru adrestesin bebeğim su 😘😘😘Karanlığını aydınlatacak birinin yanında olmak isterdim
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 yapma işteeeO zaman doğru adrestesin kocişim 😘😘😘
Mosso 🥃Bazen günün aydınlığın'dan kaçıp karanlıklar içinde kalmak istersin ya,
siyah beyaz fotoya çok yakışmışBazen günün aydınlığın'dan kaçıp karanlıklar içinde kalmak istersin ya,
Cevap veriyorum: @Elmira 🤭Bazen günün aydınlığın'dan kaçıp karanlıklar içinde kalmak istersin ya,
Sen olsan yeter bebişim💕💕💕💕💕💕💕💕Bazen günün aydınlığın'dan kaçıp karanlıklar içinde kalmak istersin ya,
Zor soru, geçmişte o özel anlarda yanımda olan, ama artık birbirimizin adını bile anmak istemediğimiz kişiler olduğu için bu alemde, muhtemelen artık cevabım "yalnız kalmak" olacak.Bazen günün aydınlığın'dan kaçıp karanlıklar içinde kalmak istersin ya,
O zaman nefesimi nefesinde hissetme Zamanına karar vermelisin 😘😘Yanılmıyorsun güzelim. Amacımız bu değil mi zaten? Şiir gibi vakit geçirmek ve nefeslerimizi birleştirmek ❤️😍
Yaaaaaa canımsın 😘😘😘😘Mosso 🥃
Teşekkür ederim 🥰❤️siyah beyaz fotoya çok yakışmış
😊Cevap veriyorum: @Elmira 🤭
Sende olsan yeter hayatım ❤️Sen olsan yeter bebişim💕💕💕💕💕💕💕💕
İlk cümlen üzdü son cümlen içimi ısıttı 🥰❤️Zor soru, geçmişte o özel anlarda yanımda olan, ama artık birbirimizin adını bile anmak istemediğimiz kişiler olduğu için bu alemde, muhtemelen artık cevabım "yalnız kalmak" olacak.
Ama foto tapılası, belirtmeden geçemeyeceğim
Hadi bakalım 🥰O iş bende 😍😍😍
Burada bir kaçma eylemi var yanlış anlamıyorsam @Elmira kimseyi istemezdimBazen günün aydınlığın'dan kaçıp karanlıklar içinde kalmak istersin ya,
Varlıgın yeter😘Sende olsan yeter hayatım ❤️
Kaçmak değil de yanlız kalmak istemek alanının içinde kalmak ve kendini dinlemek ❤️Burada bir kaçma eylemi var yanlış anlamıyorsam @Elmira kimseyi istemezdim
❤️Varlıgın yeter😘
Seninle karanlıklar içinde kalmayalım. Birbirimizin gününü aydınlatalım.Bazen günün aydınlığın'dan kaçıp karanlıklar içinde kalmak istersin ya,