Fazla anlayamadım forumlarda takılırım ama burası enteresan
Bu linkten bilgi sahibi olabilirsin.Fazla anlayamadım forumlarda takılırım ama burası enteresan
Biz bilgiye ulaşmak için doğru yolu gösterelim de, gerisi kendi bileceği iş 🙋♂️Bence adam trollük yapıyor da neyse 🤣
Hacca Tur düzenliyoruz katılmak IstermisinFazla anlayamadım forumlarda takılırım ama burası enteresan
🤣🤣🤣🥰Hacca Tur düzenliyoruz katılmak Istermisin
😄😄Hacca Tur düzenliyoruz katılmak Istermisin
Çok amaçlı.Fazla anlayamadım forumlarda takılırım ama burası enteresan
sesli güldümTurizm sitesi işte otel restoran tavsiye Nerde ne yenir neresi eğlenceli falan
üskübe de ayarlayalımHacca Tur düzenliyoruz katılmak Istermisin
Yorumu yazan arkadaş silmiş galiba gittim yanlış alıntılama yaptım pardon 🤣Çok amaçlı.
Ne için üye oldunuz sormamda sakınca yoksa ?Fazla anlayamadım forumlarda takılırım ama burası enteresan
Başkan o bolge @Mana da😁üskübe de ayarlayalım
halkımız için faydalı olabilir
Spinoza'nın Ethica'sı üzerine tartışmalar var. Akabinde varoluşsal sorunlar üzerine çıkarımlar da yaptığımız oluyor.Fazla anlayamadım forumlarda takılırım ama burası enteresan
anlayacağını sayabilirim güven demek kamikaze yaşamadım demek hayal kırıklığına uğramadım demek yani saymakla bitmez desemFazla anlayamadım forumlarda takılırım ama burası enteresan
😂😂Alma -verme dengesi üzerine elit bir platform 😄😄
Ben matematik dersi veriyorum,star edebiyat dersi versiyor,2 farklı lisans öğretmeni olarak ,ders alıp ders veriyoruz,elit bir okul burası😄😄Alma -verme dengesi üzerine elit bir platform 😄😄
Bende imamım 😂😂😂Hacca Tur düzenliyoruz katılmak Istermisin
Konu mükemmel🤣🤣🤣 yorumlar şahaneninde ötesinde 🤣🤣🤣 bilin bakalım aklıma Cem Yılmaz’ın ünlü o dillere şayan hangi sahnesi geldi 🤣🤣🤣🤣Fazla anlayamadım forumlarda takılırım ama burası enteresan
%80 trol kanka🥲Şaka mı ciddimi
O zaman biz seni daha fazla tutmayalım buralarda 🙋♂️şakalar komiklikler körler sağılar birbirini ağırlar konuları üzerine kurulu
sitenin amacının ne olduğu belli diğilmi ironi yapıyorumO zaman biz seni daha fazla tutmayalım buralarda 🙋♂️
Çekirdek çıtlamayalı uzun zaman oldu ya, ondandır bu iştah adminimŞaka maka adam bir taş attı kuyuya bütün forum başına toplaştık Ne kadar çok kaos seviyormuşuz meğer
Fazla anlayamadım forumlarda takılırım ama burası enteresan
Hangi sahneydi cidden o 🤔😵💫😅Konu mükemmel🤣🤣🤣 yorumlar şahaneninde ötesinde 🤣🤣🤣 bilin bakalım aklıma Cem Yılmaz’ın ünlü o dillere şayan hangi sahnesi geldi 🤣🤣🤣🤣
Seversin Etiler i 😃o zaman hepten sıkıntı
@Mana size müracaat oldumu
😂😀🥰👍Alma -verme dengesi üzerine elit bir platform 😄😄