site içerisinde oyun oynama

Durum
Sosyal Coin
600
Sevgili Forumdaşlar ve yönetim,

Site içerisinde üyelerle karşılıklı sosyal coinler ile oynuyacağımız 101, batak vb. gibi oyunlar eklemeniz mümkün mü? Bu sayede hem üyeler arasında iletişim hemde sitede geçirilen zaman artacaktır. Cevabınızı merak ediyorum, teşekkürler.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
15,253

Site içerisinde üyelerle karşılıklı sosyal coinler ile oynuyacağımız 101, batak vb. gibi oyunlar eklemeniz mümkün mü? Bu sayede hem üyeler arasında iletişim hemde sitede geçirilen zaman artacaktır. Cevabınızı merak ediyorum, teşekkürler.
O kumara giriyor biraz sabah 5 de ters kelepçe şeklinde a habere çıkmak istemeyiz😁

Durum
Sosyal Coin
15,253
Tavla’da olur o zaman, :) latife bir yana gün içerisinde zaten yoğunuz. Stres atmak için iyi olur diye düşündüm, benim ki sadece bir öneri.
Öneri için teşekkürler ben kendi düşüncemi belirttim. Adminler mutlaka değerlendirip dönüş yapacaktır.👍

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Deadpool

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547

Platform maalesef böyle bir durumu desteklemiyor ama harici bir platforma coinler aktarılabilirse farklı bir site yapabiliriz :)

Durum
Sosyal Coin
3,684
Konu dışı olacak ama bankaya yatırdığımız coin lere faiz gelecek mi ? 🤣

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye