Onaylı Referans Şişli Azra

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
13,145
Şişli Azra Hanım ile görüştüm kendisi ön ödeme alıyor herhangi bir sorun güven sorunu olmadı aramızda görüşmeye gelelim kendisi hem sempatik hem çok güler yüzlü çok sıcak kanlı beni çok iyi ağırladı kendisine teşekkür ederim

Durum
Sosyal Coin
4,071
Azra hanımı bilirim bende görüşmüştüm çok sevecen güler yüzlü ve seksi

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
730
Referansınız içim teşekkür ederim merak ettiğim kişilerden biri

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
18,850
Tanıtım Konusu Referansları
Şişli Azra Hanım ile görüştüm kendisi ön ödeme alıyor herhangi bir sorun güven sorunu olmadı aramızda görüşmeye gelelim kendisi hem sempatik hem çok güler yüzlü çok sıcak kanlı beni çok iyi ağırladı kendisine teşekkür ederim
Evet bende ön ödeme alıyorum ama bu referans benim için mi bilemiyorum @Ali05 bu konuyu aydınlatabilir 😇

Beğenenler:
  • Beğen
  • Haha
Tepkiler: Alpi1907 ve Avtandil
Durum
Sosyal Coin
13,145
Evet bende ön ödeme alıyorum ama bu referans benim için mi bilemiyorum @Ali05 bu konuyu aydınlatabilir 😇
Evet sizin için yazdım referansı merak esen arkadaşlar için söylüyorum aramızda herhangi güven problemi olmadı evinde de çok güzel ağırladı hatta fırsat bulabilirsem Azra hanımın yeniden misafiri olmak isterim

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: azraistanbul
Durum
Sosyal Coin
32,898
Güzel paylaşım icin teşekkürler

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
18,850
Tanıtım Konusu Referansları
Evet sizin için yazdım referansı merak esen arkadaşlar için söylüyorum aramızda herhangi güven problemi olmadı evinde de çok güzel ağırladı hatta fırsat bulabilirsem Azra hanımın yeniden misafiri olmak isterim
Teşekkür ederim güzel referansın için herzaman beklerim 🥳🥳😇

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kawabanga ve Avtandil
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye