Hemen konuya giriyorum simdiye kadar yaptigim gorusmelerin ardindan yasadiklarimi bu sekilde hic paylasmadim, sadece gorustugum partnerime ertesi gunlerde mesaj atip tesekkur etmisimdir en fazla, fakat bu sefer gorusme sonrasi deneyimimi aktarmak istedim. Randevumuzu 3 saat - outcall olarak planlamistik, gorusme saatimiz geldiginde odamin kapisinda o harika gulumsemesiyle kanatsiz bir melek gibi belirdi. Iceri gectikten sonra tanisip sohbet etmeye basladik, muthis pozitif, guler yuzlu, harika enerjisini hemen size yansitmaya basliyor. Insanlarin dis gorunusu ile daha cok ilgilenen arkadaslar icin sunu yazayim, simdiye kadar bircok partnerle gorustum vucudu ve yuzu Sinem kadar guzel, cekici, seksi olan bir hatun bulamazsiniz. Fakat her konuda konusabileceginiz, muthis bir kahkahasi olan, eglenceli ve birlikteyken zamanin nasil gectigini anlayamayacaginiz bir kadin. Yatakta muthis atesli, mimikleri, kivrimlari, hareketleri gercekten insanin aklini basindan aliyor. Cok rahat bir hatun, sifir kapris, cok yogun bir is tempomun oldugu o hafta oncesi muthis keyifli bir gorusme olmasini sagladi ve sonunda bir bakmisiz gecelik gorusmeye donmus ve 9-10 saat birlikte olmusuz. Yaninda getirdigi farkli kiyafetlerle bir anda odanin ve yatagin havasini degistiren sizi duslediginizin otesine goturen bu muhtesem hatun sanirim simdiye kadar ikinci kez gorusecegim ilk partner olacak Hem ben cok istiyorum hem de kupelerini bende unutmus onlari geri vermem lazim 😈 @SineMelez iyi ki seninle tanismisim, iyi ki varsin, tekrar gorusmek uzere kanatsiz melek ❤️