Ekilme Sinemden ekilme yasadım

Görüşme randevusu alınmış ama görüşme taraflardan birisinin haber vermeden görüşmeye katılmamasından oluşan durumdur.
Durum
Sosyal Coin
2,188
Sinem hanımla bugun icin sözleştik otel rezervasyonumu kendisine göndermeme ve bulusma saatini 15-18 olduğunu bilmesine rağmen saat 14:15 oda numarasını bildirdim kendisi bana 15 dönüş yapıp ancak 1 saat sonra gelebileceğini istersem başka arkadasını göndereceğini söyledi bende keyfimin kactığını bildirip otelden ayrıldım

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Keladam
Durum
Sosyal Coin
0
Gecmis olsun ustat ben sahsen kendisi tarafindan ekilmeden gorusmustum de sana kotu olmus 😒 uzuldum senin adina kotu bir tecrube

Beğenenler:

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Sinem hanımla bugun icin sözleştik otel rezervasyonumu kendisine göndermeme ve bulusma saatini 15-18 olduğunu bilmesine rağmen saat 14:15 oda numarasını bildirdim kendisi bana 15 dönüş yapıp ancak 1 saat sonra gelebileceğini istersem başka arkadasını göndereceğini söyledi bende keyfimin kactığını bildirip otelden ayrıldım
Yani ilginç bir durum bakalım sinem hanım ne cevap verecek ? Yazışmaları imzamdaki telefona atarmısınız doğrulamak için. Aksi halde yalan beyan ve iftiraya girebilir bu yazışmanız.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Haknsrvt34 ve Avtandil
Durum
Sosyal Coin
25,762
Tanıtım Konusu Referansları
Beyfendi ile ekilme durumu olmadi. Kendisine randevuya gecikeceğimi söyledim. Kendisi bana 1 gün önce yazmıştı. Teyit amaçlı bugün bir mesaj gelmeyince bende unuttum. Saat 14:25te oda numarasını atmiş. Kendisine kusura bakmayin dedim ve 1 saate geleceğimi söyledim. Kimseyi ekmedim. Kabul etmezse diye vaktim yok dediği için hemen arkadaşımıda yönlendiririm dedim. Asla ekilme sözkonusu değil. Herkes bilir randevu günü mutlaka teyit amaçlı yazılır. Bana mesaj randevuya yarım saat kala geldiği için ve bende dün yazılan randevu mesajını teyit mesajı atılmayınca unuttuğum için küçük bir gecikme yaşansada geleceğimi ilettim. Hazırlanmadan evden çıkamayacağım içinde 1 saat dedim. Durum bundan ibaret. Bu referans ekilme değil ancak gecikme olabilir. Ekme durumu sözkonusu değil. Mesajdaki bu yazışmayıda gerekirse forum yönetimiyle paylaşırım.

Ekli dosyalar

• 20230816_212840.jpg
    20230816_212840.jpg
    84.8 KB · Görüntüleme: 258
Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Can.can34, BLACKSEA ve derbeder
Durum
Sosyal Coin
15,253
Beyfendi ile ekilme durumu olmadi. Kendisine randevuya gecikeceğimi söyledim. Kendisi bana 1 gün önce yazmıştı. Teyit amaçlı bugün bir mesaj gelmeyince bende unuttum. Saat 14:25te oda numarasını atmiş. Kendisine kusura bakmayin dedim ve 1 saate geleceğimi söyledim. Kimseyi ekmedim. Kabul etmezse diye vaktim yok dediği için hemen arkadaşımıda yönlendiririm dedim. Asla ekilme sözkonusu değil. Herkes bilir randevu günü mutlaka teyit amaçlı yazılır. Bana mesaj randevuya yarım saat kala geldiği için ve bende dün yazılan randevu mesajını teyit mesajı atılmayınca unuttuğum için küçük bir gecikme yaşansada geleceğimi ilettim. Hazırlanmadan evden çıkamayacağım içinde 1 saat dedim. Durum bundan ibaret. Bu referans ekilme değil ancak gecikme olabilir. Ekme durumu sözkonusu değil. Mesajdaki bu yazışmayıda gerekirse forum yönetimiyle paylaşırım.
Deadpool admin ile paylaşabilirsiniz yazışmaları.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Avtandil
Durum
Sosyal Coin
27,966
Sinem hmm.'ın cevabına istinaden sizin ki ekilme değil, iletişim eksikliği olmuş,gün içinde yazarak teyit etseydiniz keşke, malûm hepimiz insanız bir gün sonra nelerle karşılaşacağımızın garantisi yok.sağlık olsun diyelim 🙏

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Avtandil
Durum
Sosyal Coin
23,570
İzmir de bulunan bir pembiş ile bir gün önceden anlaştım ve gece yola çıktım. Sabah erken saatte İzmir e indigim için o saatte yazıp rahatsız etmek istemedim . Pembişimiz bana nasılsın geldin mi tarzında yazı yazınca, günlük teyitleşmemizi yaptık. Demem o ki, bir gün önceden yapılan randevu , günü geldiğinde mutlaka karşılıklı, görüşmeden en az 2,3 saat önce yapılmalı ki. Her iki tarafta gereken programını yapsın

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Kahraman23 ve Avtandil
Durum
Sosyal Coin
1,501
Burada daha çok cevap gelmiş konuya 😀
Neyse geçmiş olsun tekrar .

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
8,489
Teyit konusunda okeyiz. Beyefendi yazmadi ise Sinem Hanimin kendisi de yazabilirdi. İncall bi görüşme olsaydi beyefendi mimlenirdi. Görüşmeye gelmedi vs diye. Gecmis olsun. Ekilme degil iletişimsizlik. Tekrar program olusturul sevisip barışın 😀

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: ÖlümlüDünyaEnder
Durum
Sosyal Coin
1,200
Her iki taraf içinde talihsiz bir durum olmuş bence uzatmaya gerek yok. Kötü bir niyet de yok gibi geldi bana. Umarım telafi görüşmesi yapılıp gönüller alınabilir benim fikrim 🎈

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Deadpool
Durum
Sosyal Coin
702
İzmir de bulunan bir pembiş ile bir gün önceden anlaştım ve gece yola çıktım. Sabah erken saatte İzmir e indigim için o saatte yazıp rahatsız etmek istemedim . Pembişimiz bana nasılsın geldin mi tarzında yazı yazınca, günlük teyitleşmemizi yaptık. Demem o ki, bir gün önceden yapılan randevu , günü geldiğinde mutlaka karşılıklı, görüşmeden en az 2,3 saat önce yapılmalı ki. Her iki tarafta gereken programını yapsın
Hangi pembiş ile görüştünüz

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
3,492
Öncelikle geçmiş olsun pembişlerimiz ne kadar bu hizmeti verseler de unutmayın ki onlarda bir insan elbette işleri olabilir zamanlama da bir aksaklık yaşayabilir veya hazırlanması zaman alabilir bunları düşünmek gerekli sinem hanım size bir saaat geçikeceğini ama kabul etmez isen arkadaşını yönlendirebileceğini iletip her şartta sizi mağdur etmemeyi teklif etmiş sizin kendi keyfinizin kaçmasını bir başkasına yüklemek olmaz elbetteki daha önce haber verebilirdi ama bazen bazı şeyler oluyor ve böyle son dakika da haber verilebiliyor bence ortada ekilme yok ama bunu sevgili adminlerimiz daha iyi yorumlar ve yardımcı olurlar sinem hanım zaten bu referansı görünce kendisi gerekli açıklamayı yapacaktır

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
3,492
Tamda tahmin ettiğim gibi

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
3,450
Buna ekilme denemez bence...

Diğer yandan maalesef Sinem hanımın hatası, ona yazar yani...

Yapacak bir şey yok, geçmiş olsun...

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye