Olumlu Görüşme Sinem Ulusoy Ankara görüşmesi

Olumlu görüşme referansıdır.
Durum
Sosyal Coin
17,626
Merhabalar arkadaşlar,

Geçen gün, kuşlu siteden Ankara Sinem Ulusoy ile bir akşam görüşmesi yaptım. Kendisi 42 yaşında milf sayılacak bir partner. Ama çok bakımlı, süslü. Mail ile haberleşiyor. Kuşlu UlusySinem.

Tanışırken; sohbet, muhabbet, sigara eşliğinde çok iyi. Servisleri tam. Oral, pozisyon zenginliği çok keyifli. Öpüşme tam istenen gibi. Duş, hijyen yine istenen gibi. Kendisine masaj yapılmasını çok seviyor.

Forumu biliyor ama girme düşüncesi yok. Ben memnun kaldım, siz Ankaralılar da memnun kalırsınız.

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Merhabalar arkadaşlar,

Geçen gün, kuşlu siteden Ankara Sinem Ulusoy ile bir akşam görüşmesi yaptım. Kendisi 42 yaşında milf sayılacak bir partner. Ama çok bakımlı, süslü. Mail ile haberleşiyor. Kuşlu UlusySinem.

Tanışırken; sohbet, muhabbet, sigara eşliğinde çok iyi. Servisleri tam. Oral, pozisyon zenginliği çok keyifli. Öpüşme tam istenen gibi. Duş, hijyen yine istenen gibi. Kendisine masaj yapılmasını çok seviyor.

Forumu biliyor ama girme düşüncesi yok. Ben memnun kaldım, siz Ankaralılar da memnun kalırsınız.
Foruma neden girmek istemediği ile alakalı bir malumatınız var mı ? Yani belki kafasındaki soru işaretlerini kaldırırsak onun içinde forum içinde güzel bir katılım olabilir ?

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
5,492
Merhabalar arkadaşlar,

Paylaşım için teşekkürler. Incall görüşme mi yaptınız? Ayrıca refakat ücret bilgisi paylaşabilir misiniz?

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
9,925
Foruma neden girmek istemediği ile alakalı bir malumatınız var mı ? Yani belki kafasındaki soru işaretlerini kaldırırsak onun içinde forum içinde güzel bir katılım olabilir ?
Bence profosyonel bir el davet etmeli. Sinem hanım hakkında çok olumlu yorumlar okuyorum.

Sinem dışında çok kaliteli 4 5 bayan var ama benim kolum uzanamıyor. Umarım buraları okuyulardır ve fikirleri değişir

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: concepciondelchile
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye