Merhaba sevgili forumdaşlar..Taze bir referans ile gelmiş bulunuyorum..Öykü hanımla bugün 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik kendisini uzun zamandır kuşlu sitede takip ediyordum ve randevu almak içinde brz uğraşsamda buna kesinlikle değdi.. Evinin konumu bana yakın olduğu için kolay ve çabuk buldum toplu taşıma ilede araçlada gidilebilir, kapıya geldiğimde beni gerçekten her anlamda çok güzel bir kadın karşıladı, güzellik görecelidir tabi ama bence çok güzel bir kadın tam bir esmer güzeli ve minyon olmasıda bir artı idi benim için..Sohbeti güzel cana yakın güzel karakterli bir insan, kendisi kadar güzelde bir kedi dostu var bende kedi sahibi olduğum için özellikle bu konularda baya konuştuk zaten genelde güzel sohbetlerimiz oldu hep, ikramlarda gayet iyiydi.. Özel anlardan çok bahsetmeyi sevmiyorum brz özetlemek gerekirse prenses yataktada çok iyi öpüşmesi özellikle beni benden aldı, hatta onu çok yormuş olsamda hiç şikayet etmedi anlayışla karşıladı bunun içinde minnettarım kendisine..Kısacası her anlamda çok keyifli bir görüşme oldu zaman hızlı geçti, kendisi ile tekrar görüşmeyi çok isterim arkadaş olarakta görüşebiliriz hatta..Görüşmeyi düşünen arkadaşlarada gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.. Her şey için çok teşekkürler Öykü hanım sizi tanıdığıma çok memnun oldum kalbinin güzelliği yüzüne yansımış insan 😉❤ Sevgilerimle..🌹