Şimdiki aklım olsaydı!..

• Konbuyu başlatan Maske
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Durum
Sosyal Coin
8,710
Herkes bu postun altına yazsın bakalım görelim boylece..
Ben başlıyayım... Şimdiki aklım.olsaydı kesinlikle evlenmezdim!..
Ben zaten hiç evlemedim 😀 ama doğru mu yaptım , yanlış mı yaptım bende bilmiyorum Sevgili @Maske adminim ; iki ucu mokokolu değnek sanki bu , çözülmez denklem gibi bir şey …

şimdiki aklım olsa yaptıklarımın çoğunu tekrar yapardım çünkü yaratılışım gereği sabırsız ve de neticeye çabuk gitmeye müsait olduğum için ve de yaptım ve gördüm , cezamı çektim ve ya kazançlı çıktım artık olanlar benim kaderimdi deyip geçiyorum…

Genele bağlayacak olursam şimdiki aklım olsa az sabır ederdim; öfkeyle oturup zararla kalkmaktan çok çektim 🤷🏻‍♂️ her konuda …

Durum
Sosyal Coin
5,297
Bende 24 yaşındayım ve evlenmicem fakat sizin bu çıkışınızı bir kaç sebeplerle açıklar mısınız
1)evliligin insan dogasina uygun olmadigini ozelliklede tek eslililigin dusunuyorum.
2) icinde bulundugumuz cag ve sartlar cok zor.... 2 cocuk sahibi bir baba olarak cocuklari hayata hazirlama sorumlulugu cok fazla... gereksiz yuk bindiriyor insana maddi manevi
3) bizim cografyamiza ozel bir durum olarak sartlar extra daha zor

Durum
Sosyal Coin
5,297
Ben zaten hiç evlemedim 😀 ama doğru mu yaptım , yanlış mı yaptım bende bilmiyorum Sevgili @Maske adminim ; iki ucu mokokolu değnek sanki bu , çözülmez denklem gibi bir şey …

şimdiki aklım olsa yaptıklarımın çoğunu tekrar yapardım çünkü yaratılışım gereği sabırsız ve de neticeye çabuk gitmeye müsait olduğum için ve de yaptım ve gördüm , cezamı çektim ve ya kazançlı çıktım artık olanlar benim kaderimdi deyip geçiyorum…

Genele bağlayacak olursam şimdiki aklım olsa az sabır ederdim; öfkeyle oturup zararla kalkmaktan çok çektim 🤷🏻‍♂️ her konuda …
ozel degilse yas kac moria?

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Avtandil ve Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
8,710
Bence dogru yapmissin aklinda hic soru isareti olmasin:)))
Fikrine saygı duyuyorum ama bence onu zaman gösterecek , 82 yaşında bekar varlığı olan bi esnaf dayım var her zaman diyor ki evlenmediğime pişman değilim ama keşke bir çocuk olsaydı …

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Maske

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
dışarıdan soylenenler okuduklari insana cok etki etmiyor ama bu basligi acmamin bir sebebide belki 1 insan bile burda okudugu pismanliklardan faydalanir diye idi

Sevgili ve değerli büyüğüm @Maske siz benim için en büyük pişmanlığı yazmışsınız evlilik ve eminim burayı okuyup faydalanan arkadaşlar olur...

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: haydarali06, Maske ve akua
Durum
Sosyal Coin
762
sagolasin.. cumlemizinkini.. allah eksikliklerini gostermesin.. ama isleri zor cocuklarimizin.. dünya gitgide daha zor daha acilmasiz bir yer haline gelmeye basladi
Haklısın ama bizlerde onları ortama hazırlamaya çalışıyoruz,hiç kolay değil biz ne anlatsak da hayatı yaşayarak öğrenecekler... Vallahi iyi ki yapmışım diyorumm

Beğenenler:
  • Beğen

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Şimdiki aklım olsaydı;

1. @Maske nin söylediklerinin hepsine varım evlilik yok erkek işi değil biz üremek için varız tek eşlilik çok zor.

2. 2002 yılında ABD'de iş teklifini geri çevirdim, totoma zor geldi 😡

3. 2004 Fransa deli gibi Afrika'da çalışacak personel arıyor o işide beğenmedim, Afrika'da bilmediğin bir ülkeye gidip en az 4 yıl kalmayı toto yemedi 😡

4. Sonuç emeklilikte hız sınırına takılan kişi Avtandil 😞😞😞

Durum
Sosyal Coin
15,666
@Maske gibi düşünüyorum bende, benim yaş da 43 :) Hiç bi artısını hissetmiyorum , uzun evlilikler de ilgi,istek hiç bişey kalmıyor,çocuk sorumluluğu da cabası , özel durumlarını paylaştıkların da akıl verir, ayrıl diye öneri de bulunanlar da hep olur ama işte bilinmeyen değişkenler vardır haberleri olmaz.

Pembişlerle geçirdiğimiz dakikalarda nefes aldığımızı hissedince , bizim için ekstra değerli oluyor , ya da kendi adıma böyle olduğunu düşünüyorum.

İddialı olacak ama ,evli olan üyeler başka bir cevap vermez 😂

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
@Maske gibi düşünüyorum bende, benim yaş da 43 :) Hiç bi artısını hissetmiyorum , uzun evlilikler de ilgi,istek hiç bişey kalmıyor,çocuk sorumluluğu da cabası , özel durumlarını paylaştıkların da akıl verir, ayrıl diye öneri de bulunanlar da hep olur ama işte bilinmeyen değişkenler vardır haberleri olmaz.

Pembişlerle geçirdiğimiz dakikalarda nefes aldığımızı hissedince , bizim için ekstra değerli oluyor , ya da kendi adıma böyle olduğunu düşünüyorum.

Üstad uzat elini öpücem 😁😁

Ömrümün en büyük hatası evlenmek her zaman çevreme söylüyorum evlenmeyin 🙂

Ya çok seviyorum sev koçum evlenmeden de seversin insan her sevdiği ile evlenemez ki 😁😁

Durum
Sosyal Coin
762
Şimdiki aklım olsaydı;

1. @Maske nin söylediklerinin hepsine varım evlilik yok erkek işi değil biz üremek için varız tek eşlilik çok zor.

2. 2002 yılında ABD'de iş teklifini geri çevirdim, totoma zor geldi 😡

3. 2004 Fransa deli gibi Afrika'da çalışacak personel arıyor o işide beğenmedim, Afrika'da bilmediğin bir ülkeye gidip en az 4 yıl kalmayı toto yemedi 😡

4. Sonuç emeklilikte hız sınırına takılan kişi Avtandil 😞😞😞
Benim arkadaş 4 yıl İran,4 yıl Gana'da,2 yılda

Boşanmakta öyle kolay değil ki üstadım...4 senedir uğraşiyorum( çekişmeli)..

Durum
Sosyal Coin
6,557

Allah kolaylık versin üstat. Evlenirken herkes çok iyi, çok güzel. Boşanırken karşındaki insandan nasıl bir canavar çıktığını görüyorsun. Ben nasıl bu insanla evlendim diyorsun kendi kendi kendine...

Durum
Sosyal Coin
15,666
Üstad uzat elini öpücem 😁😁

Ömrümün en büyük hatası evlenmek her zaman çevreme söylüyorum evlenmeyin 🙂

Ya çok seviyorum sev koçum evlenmeden de seversin insan her sevdiği ile evlenemez ki 😁😁
Est kardeşim , dertler ortak 😂 ya işte hengamede kendini evlenmiş buluyorsun, gerisi karmaşa :)

ne konu acmisim be.. herkesin bam teline dokundu sanirim:))) yalniz degilmişimmmmmm yaşasınnnn!...:)

Sen daha durrr, ne dökülecek millet sırayla 😂😂😂

Durum
Sosyal Coin
15,666
Evlenen, bir şekilde boşanan fakat sonra 💩 varmış gibi tekrar evlenen insanlar tanıyorum 😑
Var bende de , 3.ye evlendi , evlilik seviyormuş, bence mazoşist 😂

Kolaylıklar diliyorum , bende birkaç defa kalkıştım ama öteledik kaldı öyle.Senin yaşadığın daha da kötüsü.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: akua, Maske ve kingcrimson
Durum
Sosyal Coin
14,271
Allah kolaylık versin üstat. Evlenirken herkes çok iyi, çok güzel. Boşanırken karşındaki insandan nasıl bir canavar çıktığını görüyorsun. Ben nasıl bu insanla evlendim diyorsun kendi kendi kendine...
Aynen öyle şu an bu duyguyu yaşıyorum boşanıyorum ve insan o zaman daha iyi tanıyor.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kingcrimson ve Maske
Durum
Sosyal Coin
7,457
Evliliğin bazı zamanlarında ( bilhassa çocuklar ergenliğe geçtiğinde ) çiftler arasında anlaşmazlıklar olabiliyor...
Benim evlilik seninkinden daha uzun süreli.. Dönüp geriye baktığımda ufak tefek anlaşmazlıklar yaşamış olsam da pişmanlık duymadım... Ben şansli bir insanım herhalde....

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kingcrimson ve Maske
Durum
Sosyal Coin
5,297
Yanlis anlasilma olmasin.. bendede pismanlik yok.. niye evlendim demiyorum .. cocuklarimi ve karimi cok seviyorum.. ilk 19 sene karimi aldatmadim bile... son 1 senedir yapiyorum arada sirada.. ama dunyanin bu geldigi durumu gorsem bu dunyaya cocuk getirmezdim.. dolayisiylada bence cogu evliligin devam sebebi olan cocuk olmayacagina gorede evlenmezdim sanirim.

Durum
Sosyal Coin
7,457
Yanlis anlasilma olmasin.. bendede pismanlik yok.. niye evlendim demiyorum .. cocuklarimi ve karimi cok seviyorum.. ilk 19 sene karimi aldatmadim bile... son 1 senedir yapiyorum arada sirada.. ama dunyanin bu geldigi durumu gorsem bu dunyaya cocuk getirmezdim.. dolayisiylada bence cogu evliligin devam sebebi olan cocuk olmayacagina gorede evlenmezdim sanirim.
Çocuk konusu bıyık sakal gibi..
Benimde bir oğlum var.. Çok zor bir ergenlik geçirdi. Bir ara intihar etmeyi bile düşündüm. Ama geçiyor ve düzeliyor herşey. Şu an baba oğul değilde iki kanka gibiyiz onunla... Geçen ay çalışma hayatına atıldı... Acayip güzel bir şeymiş insanın evladinin ayakları üzerinde durduğunu gorebilmek..

Durum
Sosyal Coin
5,297
Çocuk konusu bıyık sakal gibi..
Benimde bir oğlum var.. Çok zor bir ergenlik geçirdi. Bir ara intihar etmeyi bile düşündüm. Ama geçiyor ve düzeliyor herşey. Şu an baba oğul değilde iki kanka gibiyiz onunla... Geçen ay çalışma hayatına atıldı... Acayip güzel bir şeymiş insanın evladinin ayakları üzerinde durduğunu gorebilmek..
artık sırada torun sevmek var desene:)))

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kingcrimson ve Nachalnik
Durum
Sosyal Coin
6,557

Çocuk konusunda farklı düşünüyorum. Mutlu olacağımı düşündüğüm bir evliliğim olsaydı yapabileceğim kadar çok çocuk yapardım. Zaten birileri durmadan çocuk yapıyor. Sen yapma ben yapmayayım ne olacak bu memleketin hali :ROFLMAO:
İyi ki baba olmuşum iyi ki o duyguları tatmışım. Hasta olduğunda gecelerce başında beklemek. Dişi çıktı. Okul sorunları. Ergenlik.
Çocuk konusunda bende biraz mazoşistlik var sanırım :ROFLMAO:

Durum
Sosyal Coin
7,375
20 küsür senedir aynı şeyi düşünür dururum. Şimdiki aklım olsaydı 1994 yılında pederle kavga ettikten sonra evi terkederdim. Bir dahada benim kimse tozumu bulamazdı.

Beğenenler:
  • Beğen
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye