Herkes bu postun altına yazsın bakalım görelim boylece..
Ben başlıyayım... Şimdiki aklım.olsaydı kesinlikle evlenmezdim!..
Bende 24 yaşındayım ve evlenmicem fakat sizin bu çıkışınızı bir kaç sebeplerle açıklar mısınızHerkes bu postun altına yazsın bakalım görelim boylece..
Bu günkü aklım olsaydı 2009 da aldığım bitcoinler ile oyun almazdımHerkes bu postun altına yazsın bakalım görelim boylece..
Ben zaten hiç evlemedim 😀 ama doğru mu yaptım , yanlış mı yaptım bende bilmiyorum Sevgili @Maske adminim ; iki ucu mokokolu değnek sanki bu , çözülmez denklem gibi bir şey …Herkes bu postun altına yazsın bakalım görelim boylece..
Üstad çocuk var mı?Herkes bu postun altına yazsın bakalım görelim boylece..
2 taneÜstad çocuk var mı?
1)evliligin insan dogasina uygun olmadigini ozelliklede tek eslililigin dusunuyorum.Bende 24 yaşındayım ve evlenmicem fakat sizin bu çıkışınızı bir kaç sebeplerle açıklar mısınız
gec kalmis degilsin bir cok platformda ozellikle su anda arsa fiyatlari cikis fiyatinin altinda))Şimdiki aklım olsaydı metaverse ilk başladığında arsa alırdım🤦🏻♂️
ozel degilse yas kac moria?Ben zaten hiç evlemedim 😀 ama doğru mu yaptım , yanlış mı yaptım bende bilmiyorum Sevgili @Maske adminim ; iki ucu mokokolu değnek sanki bu , çözülmez denklem gibi bir şey …
şimdiki aklım olsa yaptıklarımın çoğunu tekrar yapardım çünkü yaratılışım gereği sabırsız ve de neticeye çabuk gitmeye müsait olduğum için ve de yaptım ve gördüm , cezamı çektim ve ya kazançlı çıktım artık olanlar benim kaderimdi deyip geçiyorum…
Genele bağlayacak olursam şimdiki aklım olsa az sabır ederdim; öfkeyle oturup zararla kalkmaktan çok çektim 🤷🏻♂️ her konuda …
Estağfurullah abi 45ozel degilse yas kac moria?
Bence dogru yapmissin aklinda hic soru isareti olmasin))Estağfurullah abi 45
Fikrine saygı duyuyorum ama bence onu zaman gösterecek , 82 yaşında bekar varlığı olan bi esnaf dayım var her zaman diyor ki evlenmediğime pişman değilim ama keşke bir çocuk olsaydı …Bence dogru yapmissin aklinda hic soru isareti olmasin))
Saygı duyarım çünkü buna sahip olup bu duyguyu yaşayan sensin ben ne konuşsam boş 🙏🏻Bence bu bencilce bir istek gibi geliyor.. bu zor dunyaya cocuk getirmek cocuklara bir haksizlik gibi gelmeye basladi bana artik.
Süperr..Allah bağışlasın...hep iyiler ve iyilikler ile karşılaşsınlar...Evliliğin en güzel tarafı2 tane
sagolasin.. cumlemizinkini.. allah eksikliklerini gostermesin.. ama isleri zor cocuklarimizin.. dünya gitgide daha zor daha acilmasiz bir yer haline gelmeye basladiSüperr..Allah bağışlasın...hep iyiler ve iyilikler ile karşılaşsınlar...Evliliğin en güzel tarafı
dışarıdan soylenenler okuduklari insana cok etki etmiyor ama bu basligi acmamin bir sebebide belki 1 insan bile burda okudugu pismanliklardan faydalanir diye idi
Haklısın ama bizlerde onları ortama hazırlamaya çalışıyoruz,hiç kolay değil biz ne anlatsak da hayatı yaşayarak öğrenecekler... Vallahi iyi ki yapmışım diyorummsagolasin.. cumlemizinkini.. allah eksikliklerini gostermesin.. ama isleri zor cocuklarimizin.. dünya gitgide daha zor daha acilmasiz bir yer haline gelmeye basladi
Üstad uzat elini öpücem 😁😁@Maske gibi düşünüyorum bende, benim yaş da 43 Hiç bi artısını hissetmiyorum , uzun evlilikler de ilgi,istek hiç bişey kalmıyor,çocuk sorumluluğu da cabası , özel durumlarını paylaştıkların da akıl verir, ayrıl diye öneri de bulunanlar da hep olur ama işte bilinmeyen değişkenler vardır haberleri olmaz.
Pembişlerle geçirdiğimiz dakikalarda nefes aldığımızı hissedince , bizim için ekstra değerli oluyor , ya da kendi adıma böyle olduğunu düşünüyorum.
İddialı olacak ama ,evli olan üyeler başka bir cevap vermez 😂
umarim cok yakınunda degilllerdirEvlenen, bir şekilde boşanan fakat sonra 💩 varmış gibi tekrar evlenen insanlar tanıyorum 😑
umarim cok yakınunda degilllerdir
Benim arkadaş 4 yıl İran,4 yıl Gana'da,2 yıldaŞimdiki aklım olsaydı;
1. @Maske nin söylediklerinin hepsine varım evlilik yok erkek işi değil biz üremek için varız tek eşlilik çok zor.
2. 2002 yılında ABD'de iş teklifini geri çevirdim, totoma zor geldi 😡
3. 2004 Fransa deli gibi Afrika'da çalışacak personel arıyor o işide beğenmedim, Afrika'da bilmediğin bir ülkeye gidip en az 4 yıl kalmayı toto yemedi 😡
4. Sonuç emeklilikte hız sınırına takılan kişi Avtandil 😞😞😞
Boşanmakta öyle kolay değil ki üstadım...4 senedir uğraşiyorum( çekişmeli)..@Maske gibi düşünüyorum bende, benim yaş da 43 Hiç bi artısını hissetmiyorum , uzun evlilikler de ilgi,istek hiç bişey kalmıyor,çocuk sorumluluğu da cabası , özel durumlarını paylaştıkların da akıl verir, ayrıl diye öneri de bulunanlar da hep olur ama işte bilinmeyen değişkenler vardır haberleri olmaz.
Pembişlerle geçirdiğimiz dakikalarda nefes aldığımızı hissedince , bizim için ekstra değerli oluyor , ya da kendi adıma böyle olduğunu düşünüyorum.
İddialı olacak ama ,evli olan üyeler başka bir cevap vermez 😂
Herkeşler ,yanardağdaki lav ifrazatı gibi patladı @Maske 👏👏👏🤚🤚🤚ne konu acmisim be.. herkesin bam teline dokundu sanirim)) yalniz degilmişimmmmmm yaşasınnnn!...
Boşanmakta öyle kolay değil ki üstadım...4 senedir uğraşiyorum( çekişmeli)..
Est kardeşim , dertler ortak 😂 ya işte hengamede kendini evlenmiş buluyorsun, gerisi karmaşaÜstad uzat elini öpücem 😁😁
Ömrümün en büyük hatası evlenmek her zaman çevreme söylüyorum evlenmeyin 🙂
Ya çok seviyorum sev koçum evlenmeden de seversin insan her sevdiği ile evlenemez ki 😁😁
ne konu acmisim be.. herkesin bam teline dokundu sanirim)) yalniz degilmişimmmmmm yaşasınnnn!...
Var bende de , 3.ye evlendi , evlilik seviyormuş, bence mazoşist 😂Evlenen, bir şekilde boşanan fakat sonra 💩 varmış gibi tekrar evlenen insanlar tanıyorum 😑
Kolaylıklar diliyorum , bende birkaç defa kalkıştım ama öteledik kaldı öyle.Senin yaşadığın daha da kötüsü.Boşanmakta öyle kolay değil ki üstadım...4 senedir uğraşiyorum( çekişmeli)..
Sevgili @Maske kaç senelik evlisin?Herkes bu postun altına yazsın bakalım görelim boylece..
20Sevgili @Maske kaç senelik evlisin?
Aynen öyle şu an bu duyguyu yaşıyorum boşanıyorum ve insan o zaman daha iyi tanıyor.Allah kolaylık versin üstat. Evlenirken herkes çok iyi, çok güzel. Boşanırken karşındaki insandan nasıl bir canavar çıktığını görüyorsun. Ben nasıl bu insanla evlendim diyorsun kendi kendi kendine...
Evliliğin bazı zamanlarında ( bilhassa çocuklar ergenliğe geçtiğinde ) çiftler arasında anlaşmazlıklar olabiliyor...
Çocuk konusu bıyık sakal gibi..Yanlis anlasilma olmasin.. bendede pismanlik yok.. niye evlendim demiyorum .. cocuklarimi ve karimi cok seviyorum.. ilk 19 sene karimi aldatmadim bile... son 1 senedir yapiyorum arada sirada.. ama dunyanin bu geldigi durumu gorsem bu dunyaya cocuk getirmezdim.. dolayisiylada bence cogu evliligin devam sebebi olan cocuk olmayacagina gorede evlenmezdim sanirim.
artık sırada torun sevmek var desene))Çocuk konusu bıyık sakal gibi..
Benimde bir oğlum var.. Çok zor bir ergenlik geçirdi. Bir ara intihar etmeyi bile düşündüm. Ama geçiyor ve düzeliyor herşey. Şu an baba oğul değilde iki kanka gibiyiz onunla... Geçen ay çalışma hayatına atıldı... Acayip güzel bir şeymiş insanın evladinin ayakları üzerinde durduğunu gorebilmek..
Valla kız arkadaşı var... Beraber yaşamayı düşünüyorlar. Çocuk yapmak istemiyorlarmis... Torun olayı kaza olmazsa hayal benim için.. 😂artık sırada torun sevmek var desene))
Yanlis anlasilma olmasin.. bendede pismanlik yok.. niye evlendim demiyorum .. cocuklarimi ve karimi cok seviyorum.. ilk 19 sene karimi aldatmadim bile... son 1 senedir yapiyorum arada sirada.. ama dunyanin bu geldigi durumu gorsem bu dunyaya cocuk getirmezdim.. dolayisiylada bence cogu evliligin devam sebebi olan cocuk olmayacagina gorede evlenmezdim sanirim.