Şuan kullandığınız araba nedir hayalinizdeki ki araba nedir hadi bakalım.hayaller gercekler ?
Camarodan togg a geçmek enteresanmişcamaro'm var
hayalimde ise
togg almak var
Mesela hocamValla hayalinizdeki araba iyi satan bir markanın özel serisi ise o araçtan vazgeçin derim..
Benden size dost tavsiyesi....
Marka model vermek istemiyorum çünkü aracımın İnternet gruplarında tanınan biriyim.Mesela hocam
Markayı söylesen kimse bulamazdı bu kadar detayla daha çok bulunma ihtimali var😁Marka model vermek istemiyorum çünkü aracımın İnternet gruplarında tanınan biriyim.
Şöyle söyleyeyim.. Turkiyede satılan ve beğenilen ithal bir aracı çok çok az kullanılmış olarak 2. El aldım.
Diğer standart modellerden ne farkı vardı..
On ve arka tampon farklı..
On panjur farklı...
Marş biyeller farklı
Lastik ebatları ve jantlar farklı..
Koltuk kılıfları farklı..
Direksiyon farklı..
Müzik sistemi farklı
Gösterge panelinde ilave özellik var..
Satın aldıktan sonra yaptığım araştırmalarda bu seriden 2 adet getirmiş olduğunu ögrendim... Biri bende..
Geçen ay oğlum Kaza yaptı arabam ile..
Bu güne kadar hiç kazası yoktu aracın..
Ön tampon ve panjurda hasar oluştu. Ufak anlatılmış bir kaza.. Farlar bile sağlam kaldı.
Servise gittim. Öğrendiğime göre benim aracın ikizi pert olmuş. Bu güne kadar turkiyede benim aracımın tamponu getirip satılmamış...
Yurt dışından sipariş edildi. Aracın hiç bir sorunu yok. Servisin bahçesinde bekleyeceğine evimin önüne getirdim.. Yedek parça bekliyoruz yurt dışından. Kullanmam riskli arabayı.. kasko firması arabayı hala serviste olduğunu biliyor...
Bu konunun birde oğlum ile ilgili konusu var. Hiç acmiyim o konuyu..
Ha soran oluyor baştan yazayım. Standart aracın tamponu benim arabaya olmuyor..
Megane 3 HB mevcut - Hayalim 95 model E200 Lacivert renk, Sanrunflu, viski bardak yeri olan bir klasik 🙈Şuan kullandığınız araba nedir hayalinizdeki ki araba nedir hadi bakalım.hayaller gercekler ?
Oğluna geçmiş olsun hocamMarka model vermek istemiyorum çünkü aracımın İnternet gruplarında tanınan biriyim.
Şöyle söyleyeyim.. Turkiyede satılan ve beğenilen ithal bir aracı çok çok az kullanılmış olarak 2. El aldım.
Diğer standart modellerden ne farkı vardı..
On ve arka tampon farklı..
On panjur farklı...
Marş biyeller farklı
Lastik ebatları ve jantlar farklı..
Koltuk kılıfları farklı..
Direksiyon farklı..
Müzik sistemi farklı
Gösterge panelinde ilave özellik var..
Satın aldıktan sonra yaptığım araştırmalarda bu seriden 2 adet getirmiş olduğunu ögrendim... Biri bende..
Geçen ay oğlum Kaza yaptı arabam ile..
Bu güne kadar hiç kazası yoktu aracın..
Ön tampon ve panjurda hasar oluştu. Ufak anlatılmış bir kaza.. Farlar bile sağlam kaldı.
Servise gittim. Öğrendiğime göre benim aracın ikizi pert olmuş. Bu güne kadar turkiyede benim aracımın tamponu getirip satılmamış...
Yurt dışından sipariş edildi. Aracın hiç bir sorunu yok. Servisin bahçesinde bekleyeceğine evimin önüne getirdim.. Yedek parça bekliyoruz yurt dışından. Kullanmam riskli arabayı.. kasko firması arabayı hala serviste olduğunu biliyor...
Bu konunun birde oğlum ile ilgili konusu var. Hiç acmiyim o konuyu..
Ha soran oluyor baştan yazayım. Standart aracın tamponu benim arabaya olmuyor..
Umarım olur hocam 👍Megane 3 HB mevcut - Hayalim 95 model E200 Lacivert renk, Sanrunflu, viski bardak yeri olan bir klasik 🙈
Güzel arabaEldeki değilde hayalimdeki Volvo V60 cross country
EvetRs6 pek çok kişinin hayalidir diye düşünüyorum
👍🤩Almanlar BMW ve merco yu satmak için audiyi binmek için üretmişler olayından yola çıkarak A6 ya biniyoruz korkuyorum kendimi bildiğim için yoksa rs6 tadı başka bilen bilir ama bir hayalim var araştırma halindeyim 78 82 model arası bir mercedes restorasyon hani vardiya İlyas salmanin Balkız aynısından.
Şuan ki arabam passat. Hayalimdeki araba Volvo S90🤲🤲Şuan kullandığınız araba nedir hayalinizdeki ki araba nedir hadi bakalım.hayaller gercekler ?
Tek bir hayalim lambo şuanki aracı boşver kral ama az kaldı 😉Şuan kullandığınız araba nedir hayalinizdeki ki araba nedir hadi bakalım.hayaller gercekler ?
Valla benimde hayalimde araba varda tam az kaldı diyorum uzaklaşıyoruz😁 hayali kurduğumda araba 1.5 milyondu şuan 14 milyon o kaçıyor ben kovalıyorum bir yerde denk gelicez😁Tek bir hayalim lambo şuanki aracı boşver kral ama az kaldı 😉
1969 Mustang yada 1973_1974 woswos tek geçerimŞuan kullandığınız araba nedir hayalinizdeki ki araba nedir hadi bakalım.hayaller gercekler ?
İnşallah en kısa sürede alırsın 🙏 bende şu anda lamborghini huracan kullanıyorum gerçekten bambaşka bir araç ama araçtan önce benzinlik almakta fayda var 😂😂Tek bir hayalim lambo şuanki aracı boşver kral ama az kaldı 😉
Nasip kısmet işi kral İnşallah diyelim 😉😊Valla benimde hayalimde araba varda tam az kaldı diyorum uzaklaşıyoruz😁 hayali kurduğumda araba 1.5 milyondu şuan 14 milyon o kaçıyor ben kovalıyorum bir yerde denk gelicez😁
Kısmet ama ben aventador düşünüyorum 😉😊İnşallah en kısa sürede alırsın 🙏 bende şu anda lamborghini huracan kullanıyorum gerçekten bambaşka bir araç ama araçtan önce benzinlik almakta fayda var 😂😂
İkisine de sahip olma şansı elde ettim. Kısrağımız 72 modeldi. Woswos ise ilk arabamdı 1301 /68.. Birbirinden ne kadar olabilirse o kadar uzaktaki, hatta en uzaktaki iki araba 🐢-🐇 ..1969 Mustang yada 1973_1974 woswos tek geçerim
👍Şirket aracı günlük egea kullanıyorum şahsıma ait Willys Truck var. Hayalimde ise 911 Turbo var 🤤
3008 var a8 long hayalimŞuan kullandığınız araba nedir hayalinizdeki ki araba nedir hadi bakalım.hayaller gercekler ?