🏎Şimdi ki arabanız hayalinizdeki araba 🚚

• Konbuyu başlatan ARES
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Durum
Sosyal Coin
7,457
Valla hayalinizdeki araba iyi satan bir markanın özel serisi ise o araçtan vazgeçin derim..
Benden size dost tavsiyesi....

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
7,457
Marka model vermek istemiyorum çünkü aracımın İnternet gruplarında tanınan biriyim.
Şöyle söyleyeyim.. Turkiyede satılan ve beğenilen ithal bir aracı çok çok az kullanılmış olarak 2. El aldım.
Diğer standart modellerden ne farkı vardı..
On ve arka tampon farklı..
On panjur farklı...
Marş biyeller farklı
Lastik ebatları ve jantlar farklı..
Koltuk kılıfları farklı..
Direksiyon farklı..
Müzik sistemi farklı
Gösterge panelinde ilave özellik var..

Satın aldıktan sonra yaptığım araştırmalarda bu seriden 2 adet getirmiş olduğunu ögrendim... Biri bende..
Geçen ay oğlum Kaza yaptı arabam ile..
Bu güne kadar hiç kazası yoktu aracın..
Ön tampon ve panjurda hasar oluştu. Ufak anlatılmış bir kaza.. Farlar bile sağlam kaldı.
Servise gittim. Öğrendiğime göre benim aracın ikizi pert olmuş. Bu güne kadar turkiyede benim aracımın tamponu getirip satılmamış...
Yurt dışından sipariş edildi. Aracın hiç bir sorunu yok. Servisin bahçesinde bekleyeceğine evimin önüne getirdim.. Yedek parça bekliyoruz yurt dışından. Kullanmam riskli arabayı.. kasko firması arabayı hala serviste olduğunu biliyor...
Bu konunun birde oğlum ile ilgili konusu var. Hiç acmiyim o konuyu..
Ha soran oluyor baştan yazayım. Standart aracın tamponu benim arabaya olmuyor..

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: ARES
Durum
Sosyal Coin
15,253
Marka model vermek istemiyorum çünkü aracımın İnternet gruplarında tanınan biriyim.
Şöyle söyleyeyim.. Turkiyede satılan ve beğenilen ithal bir aracı çok çok az kullanılmış olarak 2. El aldım.
On panjur farklı...
Marş biyeller farklı
Direksiyon farklı..
Müzik sistemi farklı

Satın aldıktan sonra yaptığım araştırmalarda bu seriden 2 adet getirmiş olduğunu ögrendim... Biri bende..
Ön tampon ve panjurda hasar oluştu. Ufak anlatılmış bir kaza.. Farlar bile sağlam kaldı.
Servise gittim. Öğrendiğime göre benim aracın ikizi pert olmuş. Bu güne kadar turkiyede benim aracımın tamponu getirip satılmamış...
Yurt dışından sipariş edildi. Aracın hiç bir sorunu yok. Servisin bahçesinde bekleyeceğine evimin önüne getirdim.. Yedek parça bekliyoruz yurt dışından. Kullanmam riskli arabayı.. kasko firması arabayı hala serviste olduğunu biliyor...
Markayı söylesen kimse bulamazdı bu kadar detayla daha çok bulunma ihtimali var😁

Beğenenler:
  • Beğen
  • Haha
Tepkiler: Avtandil ve Nachalnik
Durum
Sosyal Coin
25,714
On panjur farklı...
Marş biyeller farklı
Direksiyon farklı..
Müzik sistemi farklı

Oğluna geçmiş olsun hocam

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Nachalnik
Durum
Sosyal Coin
7,896
Almanlar BMW ve merco yu satmak için audiyi binmek için üretmişler olayından yola çıkarak A6 ya biniyoruz korkuyorum kendimi bildiğim için yoksa rs6 tadı başka bilen bilir ama bir hayalim var araştırma halindeyim 78 82 model arası bir mercedes restorasyon hani vardiya İlyas salmanin Balkız aynısından.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: ARES
Durum
Sosyal Coin
25,714
Almanlar BMW ve merco yu satmak için audiyi binmek için üretmişler olayından yola çıkarak A6 ya biniyoruz korkuyorum kendimi bildiğim için yoksa rs6 tadı başka bilen bilir ama bir hayalim var araştırma halindeyim 78 82 model arası bir mercedes restorasyon hani vardiya İlyas salmanin Balkız aynısından.
👍🤩

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
5,581
mevcut: Honda CRV
hayalim: 1967 VW T1
gerçekçi hayalim: Honda HRV Hibrit

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
19,100
Şirket aracı günlük egea kullanıyorum şahsıma ait Willys Truck var. Hayalimde ise 911 Turbo var 🤤

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye