Seve seve 😋😋😘😘🤭🤣 Yaklaştın mı?😉🤫 sakin sessizce omuzumdan öpermisin...🥰🤭
🤗 Bayılırım 😎😎Seve seve 😋😋😘😘
Omuz olsun güzel bir başlangıç 😉😉💋tamam canım ama sadece omuzla bitmez haberin olsun...
Benim içinde çok uygun 🥰🥰😎😎hahaaa ne yapim seni koşturtmak hoşuma gidiyor 👿👿🥰🥰😎🤣🤣🤗 korkuyorum artık sen uçarsın🤪🤪🤣🤣🤭🤭Öperim, benim için uygun😀😀, böyle yapıyorsun sonra koşma diyorsun yahu 😍😂😂😂😘😘 uçmadığım hata 😂😂😂😂
🤭🤣 Yaklaştın mı?😉🤫 sakin sessizce omuzumdan öpermisin...🥰🤭
Yaklaştım olur 🥰🤭🤣 Yaklaştın mı?😉🤫 sakin sessizce omuzumdan öpermisin...🥰🤭
yeterki sen iste en narin yerlerini öperim🤭🤣 Yaklaştın mı?😉🤫 sakin sessizce omuzumdan öpermisin...🥰🤭
koşuşturup, tam zamanında yanında olmak benimde hoşuma gitmeye başladı😂 ben uçarım ama kondurma işi sende... yumuşak bir iniş olsun lütfen 😂🤣🤣🤣😘😘😘Benim içinde çok uygun 🥰🥰😎😎hahaaa ne yapim seni koşturtmak hoşuma gidiyor 👿👿🥰🥰😎🤣🤣🤗 korkuyorum artık sen uçarsın🤪🤪🤣🤣🤭🤭
öpmekle yetinebileceğimi hiç sanmıyorum🤭🤣 Yaklaştın mı?😉🤫 sakin sessizce omuzumdan öpermisin...🥰🤭
Sırayla öpersin işte 🤣🤣😉😉😘😘Omuzundan da öperim boynundan da öperim bebeğimmmm belinden de öperim 🥰🥰😘♥️♥️♥️😍
Hadi bekliyorum ☺️☺️Yaklaştım olur 🥰
Çok sevinirim canım ☺️☺️☺️yeterki sen iste en narin yerlerini öperim
Hahaaa evet vermedim kıyamadım 🤪🤪🤣🤣neyse sözüm olsun 😉😉😍🔥🥰 Fileli çorabını yırtmak istedim ama izin vermedi 😜😂 Çok güzelsin her zamanki gibi 🔥
Sorun yok ☺️☺️omuzlara sonra geçeriz 🥰🥰🔥😎😎@Cansel Ulusoy hanım , kusursuz göğüsleriniz varken önceliğim omuzlarınız olmayabilir
Teşekkürler herzaman 🥰🥰🥰🙏🙏💕Enerjine hayranım 🤗😘🤗🌺
Koşturuyorsun ama sonra güzel dinleniyorsun☺️😉🥰 tamam sen uç ben sana özel bir yatak yapıcam inişte sorun yaşamazsın🤭🤭🤣🤣😎😎🤪🤪🔥🔥🔥koşuşturup, tam zamanında yanında olmak benimde hoşuma gitmeye başladı😂 ben uçarım ama kondurma işi sende... yumuşak bir iniş olsun lütfen 😂🤣🤣🤣😘😘😘
Nedense bende öyle düşünüyorum 🤣🤣🤭🤭😎😎öpmekle yetinebileceğimi hiç sanmıyorum
😘 gitti 😎🙈😍Hadi bekliyorum ☺️☺️
evet, harika oluyor gerçekten...🥰😘😘Koşturuyorsun ama sonra güzel dinleniyorsun☺️😉🥰 tamam sen uç ben sana özel bir yatak yapıcam inişte sorun yaşamazsın🤭🤭🤣🤣😎😎🤪🤪🔥🔥🔥
💋. Bu da kadın dudağı gibi oldu ama . En iyisi gelince o işi yaparız🤭🤣 Yaklaştın mı?😉🤫 sakin sessizce omuzumdan öpermisin...🥰🤭
Yaklaştım hade söyle 😂🤭🤣 Yaklaştın mı?😉🤫 sakin sessizce omuzumdan öpermisin...🥰🤭
🤭🤭😘 gitti 😎🙈😍
Bana güven merak etme 🥰🥰🤣🤣hiç birsey olmaz 😉😉🥰🥰🤣evet, harika oluyor gerçekten...🥰😘😘
yanıma paraşüt bile almayacağım, sana güveniyorum 😘🤣🤣🤣🤣😘
Olsun ben anladım o dudağı merak etme 🤣🤣😎😎🤭🤭🥰🥰💋. Bu da kadın dudağı gibi oldu ama . En iyisi gelince o işi yaparız
Göremedim sizi 🤣🤣🥰🥰🤪🤪Yaklaştım hade söyle 😂
🤣🤣🤣 yerdeki paraşütün havadakine faydası 🤣 amaaan ölsemde sen diriltirsin beni güzellik 😘😘😘😘Bana güven merak etme 🥰🥰🤣🤣hiç birsey olmaz 😉😉🥰🥰🤣
🤭🤭🤣🤣🤣 Paraşüt mü 🤭🤭🤣🤣 paraşüt var bende senin almana gerek yok 😎😎😉😉☺️🥰🥰🥰
Hahahahah delisin ,😅😅😅Sırayla öpersin işte 🤣🤣😉😉😘😘
Fazla yaklaşirsam kötü şeyler yaşanabilir😈😈😈😂😂🤭🤣 Yaklaştın mı?😉🤫 sakin sessizce omuzumdan öpermisin...🥰🤭
Bak sen sadece omuzdan mı öpcez 😜😜🤭🤣 Yaklaştın mı?😉🤫 sakin sessizce omuzumdan öpermisin...🥰🤭
Fısılda ama uslu durmam bak🤭🤣 Yaklaştın mı?😉🤫 sakin sessizce omuzumdan öpermisin...🥰🤭
Ben varken birşey olmaz merak etme sen bebeğim 🤣🤣🥰🥰 paraşüt var dedim yaa 😉😉🤣🤣🤣 yerdeki paraşütün havadakine faydası 🤣 amaaan ölsemde sen diriltirsin beni güzellik 😘😘😘😘
Akıllı değilim evet 🤣🤣🤪🤪🥰🥰Hahahahah delisin ,😅😅😅