Kesinlikle 🍯 lı 😈😈😈😈🔥👅👅Hem sıcak hem nemli, tropik bir yer sanki 🥰🥰🥰
Hiç cıkmamak şartiýla ewet🤣🤣🤣🤣🤣😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥Sıcak bir yere girmek istermisin 👅👅👅👅👅🔥🔥🔥🔥🔥😈😈😈😈
Tamam kabul ediyorum ,🔥🔥🔥😈😈😈😈👅👅👅👅👅👅😂😂😂😂Hiç cıkmamak şartiýla ewet🤣🤣🤣🤣🤣😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Evet ☺️Senin piercinginde mi var?
Aşkk sorman hata hemen ballı lokmam 👅👅👅🔥🔥🔥🔥🔥Sıcak bir yere girmek istermisin 👅👅👅👅👅🔥🔥🔥🔥🔥😈😈😈😈
😘😘😘😘😘Aşkk sorman hata hemen ballı lokmam 👅👅👅🔥🔥🔥🔥🔥
Eee havalar soğudu artık ,👅👅👅👅👅 ısınmak şartBende severim sıcak yerler😍
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 kirmazmişda beni😈🔥🔥🔥🔥🤪🤪Tamam kabul ediyorum ,🔥🔥🔥😈😈😈😈👅👅👅👅👅👅😂😂😂😂
🔥🔥🔥🔥🔥😈😈😈😈😈 Ne sandın bebeğim🤣🤣🤣🤣🤣🤣 kirmazmişda beni😈🔥🔥🔥🔥🤪🤪
😘😘😘😘😘 yirimmm seni😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥😈😈😈😈😈 Ne sandın bebeğim
Yee beni 😈😈😈😈🔥🔥🔥😘😘😘😘😘 yirimmm seni😈🔥🔥🔥🔥🔥
😋😋😋😋😋😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥Yee beni 😈😈😈😈🔥🔥🔥
Buralar Alev 🔥🔥🔥🔥🔥aldı yanıyor ELMİRA Aşkısı Ateşi söndürsenmi❤️Aşkk sorman hata hemen ballı lokmam 👅👅👅🔥🔥🔥🔥🔥
Dışarıda buz gibi hava sıcak bir yer çıkmamak şartıyla EVETSıcak bir yere girmek istermisin 👅👅👅👅👅🔥🔥🔥🔥🔥😈😈😈😈
Sen beni bu fotoğrafıınla adeta yeniden doğmuş gibi yaptın teşekkürlerSıcak bir yere girmek istermisin 👅👅👅👅👅🔥🔥🔥🔥🔥😈😈😈😈
Oldukça hoşşş 😋😋😋👅👅👅👅Dışarıda buz gibi hava sıcak bir yer çıkmamak şartıyla EVET
Rica ederim tatlım 😘😘Sen beni bu fotoğrafıınla adeta yeniden doğmuş gibi yaptın teşekkürler
😂😂😂😂 Ollssun hayatım 😘😘😘istemeyen de cıs olsun 😁
İimmmm 👅👅👅👅🔥🔥🔥🔥🔥Eveettt...Yapacağımı bile bile😋👌
ateşleyiciSıcak bir yere girmek istermisin 👅👅👅👅👅🔥🔥🔥🔥🔥😈😈😈😈
Her zama. Ki gibi alev alev 🔥😘ateşleyici
Yanmayalım sonra fena oldum 🔥💋❤️😈Sıcak bir yere girmek istermisin 👅👅👅👅👅🔥🔥🔥🔥🔥😈😈😈😈
hayır dememSıcak bir yere girmek istermisin 👅👅👅👅👅🔥🔥🔥🔥🔥😈😈😈😈
Söndürürüm ateşini merak etme 🔥😉😘Yanmayalım sonra fena oldum 🔥💋❤️😈
Wp kadar yakınım 😉😍🥰😘hayır demem
Senle yandıktan sonra sönmeye varım li 💋❤️😈Söndürürüm ateşini merak etme 🔥😉😘
Yanalım bebeğim 😘Senle yandıktan sonra sönmeye varım li 💋❤️😈
İstemem diyen zor çıkar sanırım bu soğuk günde böyle bir paylaşıma denk gelmek bile ısıttı.Sıcak bir yere girmek istermisin 👅👅👅👅👅🔥🔥🔥🔥🔥😈😈😈😈
Hangi yolu istersin senin söylemen gerekiyor 😊Sen yeterki bize yolu göster
😋😋😋😘😘😘Herkes güzel olabilir ama azdırıcı olamaz
Yine günler den alev aleviz 😋🔥İstemem diyen zor çıkar sanırım bu soğuk günde böyle bir paylaşıma denk gelmek bile ısıttı.
Bu alev İstanbuldan Romaya kadar yakar 🔥Yine günler den alev aleviz 😋🔥
Çok isterim hatta uzun bir süre çıkmam isteme bu soğuk havada o sıcak yerde doyasıya o anın keyfini çıkarmak isterim arada o sıcak yer yağışlı olabilir 😅😅Sıcak bir yere girmek istermisin 👅👅👅👅👅🔥🔥🔥🔥🔥😈😈😈😈
😋😋🔥🔥🔥 Neden olmasın hiç fena fikir değil 😘Bu alev İstanbuldan Romaya kadar yakar 🔥
😂😂😂😂😂 Neden olmasın tatlım o sıcak yer senin. 🔥🔥😋Çok isterim hatta uzun bir süre çıkmam isteme bu soğuk havada o sıcak yerde doyasıya o anın keyfini çıkarmak isterim arada o sıcak yer yağışlı olabilir 😅😅
Sıcak bir yere girmek istermisin 👅👅👅👅👅🔥🔥🔥🔥🔥😈😈😈😈
Az kaldı aşkım bir kaç güne geliyorum. 🔥🔥🔥Özlendin. 😘
Az kaldı aşkım bir kaç güne geliyorum. 🔥🔥🔥
Aferim o.k 🤣🤣🤣🤣
😘😋😋🔥🔥🔥 Neden olmasın hiç fena fikir değil 😘
Kime bağlı 🫢☺️İsterimde,o bana bağlı değil.
Büyük bir zevkle 😋😋😋Bu soğuk havalarda sıcak bir yuvaya ihtiyacım var, beni iliklerime kadar ısıtır mısınız acaba @Elmira hanım 🔥🔥🔥
Tabi haklısınız ❤️öldükten sonra sıcak yere girecez zati.