Seviştiğiniz En ilginç Yerler..

Durum
Sosyal Coin
8,710
Kendi adıma ilginç birkaç anım var ara ara anlatıcam ilkinden başlıyayım;

Yıl 2002 karşı komşum derici dükkanı , Amerikalı karı koca gelmiş kadın 45 yaşlarında adam 75 lerinde neyse komşuda 3 tezgahtar var bunların en eskisi ve en büyüğü olan benim sevdiğim bir abim , kaş göz yaptı yanına gittim , bana dediki kadın içerde deri tayt denemek istiyor ama ateşli bir şey kocası kapının önünde gel şuna yardımcı ol neyse içeri girdim servis yapar gibi muhabbet ederken kadın deri taytı giymek için kabine girdi bende yardımcı olmak için beraber 🤣 neyse hatun kot pantolonu indirdi altta ince dantelli bir ip tanga işte yardım ediyorum vs bu arada hatunun her bi tarafını elledim 🤣 hatun karşılık vermeye başladı vs hemen ilk lafım “my heart is tiki tiki tak for you” kadın ufak bi kahkaha patlattı 🤭

Neyse dükkana 50 adım mesafede han içinde , hanın en son katında derici arkadaşların ham deri balyalarını koydukları depoları var , aynı handa bi de wc var ; kapının önünde duran kadının kocasına hanımı wc ‘ye götürücem diyerekten direkt hana yollandık ben önde bayan arkada depoya girip kapıyı arkadan kilitledikten sonra , kadın direkt benim pantolonu indirip hararetli bi bj ama fena ardına deri balyalarının üstünde onu doggy ‘de bir güzel 🤭🤣🤣 anladınız artık hepsi 15 dk içinde , üstümüzü başımızı düzeltip dükkana döndük kadının beğendiği deri taytı paket yapıp adamda ücreti ödedikten sonra , kendilerine teşekkür edip uğurladım 🤣🤣

Durum
Sosyal Coin
8,710
Bköy sahildeki Shell"ı bilir misin, bilirsin he işte o ara sokakta yola bakan kısa katlı apartmanlar var bilir misin he bilirsin peki sen hiç gecenin üçünde libidom tavan yapmış bir şekilde sokakta kaldın mı ben kaldım gidecek yer yoktu da apartmanın kapısından içeri daldın mı ben daldım. Apartmanın soğuk merdivenlerinde oturup sevgilini kucağına alıp hiç tanımadığın apartman sakinlerinin nörüyonuz laaaan diye kapıyı açıp kucağında bir hatunla seni görmeden riskiyle baş başa bir yandan kızon ağzını kapayıp bir yandan ver Allah ver 😅😅😅 işte öyle bişey

Geçenlerde bunu bir sohbet odasında anlatıyorum adamın biri çıkıp demez mi ben 35 senedir o apartmanlardan birinde oturuyorum sayende apartmanımızın seks hayatına renk geldi 😅😅😅
Abim boşuna sana kanım ısınmadı 🤣🤣 o shellin karşısında Gelik var yaa bilirsin hee 😉 işte onun arkasında bir aralar Regata vardı onuda bilirsin haa o barların wc ‘sinde hatunu kucağıma almış hoplatırken içerde sevgilin birasını yudumladı mı hiç 🤣🤣

Durum
Sosyal Coin
6,557
Deniz, havuz, orman falan bunları geçiyorum. Bana en enteresan geleni Amsterdam Red Light District. Bilenler bilir camekanın önünde hatun ile anlaşıyorsun. Yanından resim çeken uzakdoğulu aileler geçiyor çoluk çocuk. Sonra içeriye girip kalabalık caddeye 1 metre mesafede arada sadece cam ve perde varken hatun ile birlikte oluyorsun.
Geçmişinin eskilere dayandığını, aylarca denizde kalıp sonrasında karaya ayak basan gemiciler için burasının var olduğunu, hızlı ve çabuk biçimde sonuca ulaşmanın ana amaç olduğunu bilsem de enteresan bir deneyimdi.
Beyazlar 50 yüro Afrikalı hatunlar 30 yüro idi. Irkçılık her yerde diz boyu... Çok güzel manken gibi Afrikalı bir bir kız 50 yüro istedi ve kabul ettim 🥰

Durum
Sosyal Coin
8,710
Beyazlar 50 yüro Afrikalı hatunlar 30 yüro idi. Irkçılık her yerde diz boyu... Çok güzel manken gibi Afrikalı bir bir kız 50 yüro istedi ve kabul ettim 🥰
Ahh ahhh 🤣 zaten sen kız Afrikalı diye ırkçılık olmasın diye 50 yumoşş vermişsindir yoksa sen "chocolate lolita ” filan yemeyi zaten hiç sevmezsin 🤣🤣

Beğenenler:
  • Haha
  • Beğen
Tepkiler: Hawkeye, Duru Lovely ve kingcrimson
Durum
Sosyal Coin
13,775
Arkadaşımın çalıştığı şirkete ara sıra ziyarete gidiyorumdum. Gide gele asistanı ile bayağı bir muhabbeti ilerlettik. Birgün yine arkadaşı ziyarete gittim. Odasında yoktu, aradım sen otur benim bir iki saatlik işim var dedi. O ara asistan kız kahve getirmişti. Oturduk laf lafı açtı, sonra arkadaşın ofisinde yarım saatte bitirdik işi. Arkadaş gelince çok terlemişsiniz klimayı niye açmadınız diye bize söyleyince kahkaha atmıştım. Kız çok utanmıştı

Durum
Sosyal Coin
8,710
Arkadaşımın çalıştığı şirkete ara sıra ziyarete gidiyorumdum. Gide gele asistanı ile bayağı bir muhabbeti ilerlettik. Birgün yine arkadaşı ziyarete gittim. Odasında yoktu, aradım sen otur benim bir iki saatlik işim var dedi. O ara asistan kız kahve getirmişti. Oturduk laf lafı açtı, sonra arkadaşın ofisinde yarım saatte bitirdik işi. Arkadaş gelince çok terlemişsiniz klimayı niye açmadınız diye bize söyleyince kahkaha atmıştım. Kız çok utanmıştı
Helal olsun fırsatını buldumu yapıştıran adam; kingtir 🤣👏🏻

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Last-rakish
Durum
Sosyal Coin
8,489
Üniversite hazırlık okuyordum ve cagri merkezinde aksamlari tek basima 4 saat part time çalışıyordum. Bazen mesai baslamadan erken gider 10-15 dk kizlari keserdim. Zaten yarim saat sonra kimse kalmiyordu ofiste. Cagri merkezi ortami curcuna, kalabalik… Gidip numara istemek felan zor oluyordu. Millet görür, diger kizlar görür ekmegimizden olmayalim diye😀Yine bir kac gündür ust uste kesistigim bir kiz vardi. Kivircik sacli, güzel popolu bi hatun. Ara sira takim liderim gün sonu raporunu bana hazirlatirdi. Bilgisayarinin sifresini felan bildigim icin gidip kizin numarasını aldim. Konusmaya basladikca birbirmize yükseldik. Ben de buna dedim ki bir aksam ofisten eve gidiyormus gibi cik ama gitme millet dagilinca gelirsin sohbet muhabbet cay kahve takiliriz. Bu da kabul etti. Aksamlari sigara içtiğim kameranin gormedigi bir kolon arkasi vardi. Sigara icme bahanesiyle orada yakinlasmayi düşünüyordum. Kiza dedim gel sigara içelim. Gittik kolonun arkasına. Sigaralari yaktik. Sigara iciyoruz arada ufak ufak yanaga, kafaya, omuza dokunuslar devam ediyor. Sigaralar bitince bizim dudaklar bulustu. Birlesmeye karsi gelse de güzel bj ve hj ile mutlu sona ulasmistim.😅 Sonralari daha uygun ortamlarda birlikte olmustuk.

Durum
Sosyal Coin
8,710
Üniversite hazırlık okuyordum ve cagri merkezinde aksamlari tek basima 4 saat part time çalışıyordum. Bazen mesai baslamadan erken gider 10-15 dk kizlari keserdim. Zaten yarim saat sonra kimse kalmiyordu ofiste. Cagri merkezi ortami curcuna, kalabalik… Gidip numara istemek felan zor oluyordu. Millet görür, diger kizlar görür ekmegimizden olmayalim diye😀Yine bir kac gündür ust uste kesistigim bir kiz vardi. Kivircik sacli, güzel popolu bi hatun. Ara sira takim liderim gün sonu raporunu bana hazirlatirdi. Bilgisayarinin sifresini felan bildigim icin gidip kizin numarasını aldim. Konusmaya basladikca birbirmize yükseldik. Ben de buna dedim ki bir aksam ofisten eve gidiyormus gibi cik ama gitme millet dagilinca gelirsin sohbet muhabbet cay kahve takiliriz. Bu da kabul etti. Aksamlari sigara içtiğim kameranin gormedigi bir kolon arkasi vardi. Sigara icme bahanesiyle orada yakinlasmayi düşünüyordum. Kiza dedim gel sigara içelim. Gittik kolonun arkasına. Sigaralari yaktik. Sigara iciyoruz arada ufak ufak yanaga, kafaya, omuza dokunuslar devam ediyor. Sigaralar bitince bizim dudaklar bulustu. Birlesmeye karsi gelse de güzel bj ve hj ile mutlu sona ulasmistim.😅 Sonralari daha uygun ortamlarda birlikte olmustuk.
E bi yerden başlamak şart sende ortamı ve hatunu bulunca yürümüşsün kaptan 🤣 kamera yoktu dimi eminsin 🤣🤣

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
8,710
İşyerimin olduğu ortam turistik bir mekan neyse yazlıktan ve çocukluk arkadaşım , aynı zamanda iş yerlerimizin ortak lokasyonda olduğu bu arkadaşım iki tane Faslı kız ayarlamış kızlar 20’li yaşların başında çıtı pıtı latinsi hatlara sahip iki tane esmer bomba .Kış vakti kızları otellerinden aldık illa Ortaköy’de yemek isteriz dediler neyse götürdük yemekler yendi vs dönüşte nargile isteriz diye tutturdular Tophane’ye gittik sağlam bi para harcadık , koklaşıyoruz , öpüşüyoruz vs kızlar tava geldi gece saat iki oldu , arabaya bindik nereye gidicez bilmiyoruz ; sür dedi arkadaş yazlığa Kamiloba’ya , oğlum dedim Şubat ayı totomuz donar gidelim bi otele yokkk illa eve gidelim daha bunlara para harcamam dedi neyse geldik yazlığa sitenin önüne bu anahtar arıyor kafa kıyak in cin top oynuyor ayaz kuru soğuk , bulamadı kafayı yiyicem hatunlar üşüdü neyse sitenin kapıcısını aradım adam uyandı geldi eline bi ellillik tokaladım dedim bizim bloğun giriş kapsını aç anahtarı unutmuşum adam açtı kapıyı bunları aradım ben birinci kat boşluğuna o ikinci kat boşluğuna paltoları yere serdik ver allahım ver hem ısındık , hem ısıttık , hem üşüttük 🤣🤣 1 saat takıldık döndük kızları otele bırakıp direkt çorba içmeye kıztaşı paçacı Mahmut ordan işe 🤣 ertesi gün akşam beni arıyor ; oğlum ben hasta oldum diye 🤣 dedim sen istedin kalkmışın dini imanı olmaz 🤣🤣

Durum
Sosyal Coin
8,003
Deniz, havuz, orman falan bunları geçiyorum. Bana en enteresan geleni Amsterdam Red Light District. Bilenler bilir camekanın önünde hatun ile anlaşıyorsun. Yanından resim çeken uzakdoğulu aileler geçiyor çoluk çocuk. Sonra içeriye girip kalabalık caddeye 1 metre mesafede arada sadece cam ve perde varken hatun ile birlikte oluyorsun.
Geçmişinin eskilere dayandığını, aylarca denizde kalıp sonrasında karaya ayak basan gemiciler için burasının var olduğunu, hızlı ve çabuk biçimde sonuca ulaşmanın ana amaç olduğunu bilsem de enteresan bir deneyimdi.
Genelev'ler genelde eskiden beri hep böyledir hocam,hep liman kentlerindedir...
Gemiciler ve yolcular işlerini görür bu şekilde.
Örnek verecek olursak Karaköy.
Şimdi yok tabi artık...
Liman şehirleri kozmopolit yapısından dolayı her zaman medeni, gelişmiş, özgürlükçü olurlar.
Örnek verecek olursak Kadıköy
Sultanbeyli....
Bakırköy - Bağcılar gibi...

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kingcrimson ve Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
8,710
Luna parkta dönme dolapta. Zaten sevgili degildik buna benzer bir muhabet açılmıştı arkadaş ortamında. Ben de luna park dönme dolap demiştim. Ertesi gün gelen mesaj ne zaman gitceksin luna parka
Dönme dolap tam tepede durdugu anda acele ile daldık birbirimize malum süreden dolayı yarım kaldı evde tamamladık ama aşırı güzeldi. Aklıma geldikçe gülüyorum
Luna park fantezisi iyidir 😉 heyecan + heyecan 🤣

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
2,071

Yıl 2002 karşı komşum derici dükkanı , Amerikalı karı koca gelmiş kadın 45 yaşlarında adam 75 lerinde neyse komşuda 3 tezgahtar var bunların en eskisi ve en büyüğü olan benim sevdiğim bir abim , kaş göz yaptı yanına gittim , bana dediki kadın içerde deri tayt denemek istiyor ama ateşli bir şey kocası kapının önünde gel şuna yardımcı ol neyse içeri girdim servis yapar gibi muhabbet ederken kadın deri taytı giymek için kabine girdi bende yardımcı olmak için beraber 🤣 neyse hatun kot pantolonu indirdi altta ince dantelli bir ip tanga işte yardım ediyorum vs bu arada hatunun her bi tarafını elledim 🤣 hatun karşılık vermeye başladı vs hemen ilk lafım “my heart is tiki tiki tak for you” kadın ufak bi kahkaha patlattı 🤭

Neyse dükkana 50 adım mesafede han içinde , hanın en son katında derici arkadaşların ham deri balyalarını koydukları depoları var , aynı handa bi de wc var ; kapının önünde duran kadının kocasına hanımı wc ‘ye götürücem diyerekten direkt hana yollandık ben önde bayan arkada depoya girip kapıyı arkadan kilitledikten sonra , kadın direkt benim pantolonu indirip hararetli bi bj ama fena ardına deri balyalarının üstünde onu doggy ‘de bir güzel 🤭🤣🤣 anladınız artık hepsi 15 dk içinde , üstümüzü başımızı düzeltip dükkana döndük kadının beğendiği deri taytı paket yapıp adamda ücreti ödedikten sonra , kendilerine teşekkür edip uğurladım 🤣🤣

ikiz yatagh :)

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Hawkeye ve Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
2,129

Benimde bayanlar tuvaletinde bir anım olmuştu.ömrümden ömür gitmişti

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
22,661
Eymir Gölü eskiden aboneydik.... Hem giriş çıkış güvenlik var hem de biz de giriş kartı.... Aracı çektiğim çok da güzel bir sote vardı.... Ağaçlar ve tepecik kapatıyor... Akşam iç içkini sevgilinle gölde, sonra araç ön koltuk, arka koltuk farketmez... Uzaktan araç ışığı vurursa, kafayı kaldırma araç durmazsa sorun yok... Durursa güvenlik devriye atıyor olabilir.... Bir de gündüz sazlıklar için de, alkolden sonra libido yükseliyor tabi ki.... Gözetlenme riski çok fazla ama değermiydi !! O zamanlar değerdi !!! Kızılay ın göbeğinde akşam apartman içinde 1 kez denemiştik.. O ne heyecan öyle, zevk, yakalanma korkusu hepsi bir arada !!! Bir kere denemiş olduk ama hay gençlik yılları....
Bir de Gündüz Patara Plajı kayalıkları ... Mayo bikinili.. Tam sevişirken doggy de bir ingiliz kızın kayalıklara çıkarken kafasını görmemle, ani bir hamle toparlanış... Arkasından bir kız daha ... Arkalarından sarhoş erkek arkadaşları.. .Kızlar tangalı ve bayağı da güzeller... Sanırım yer arayışı içindelerdi !!!
Birde Rus sevgilimle annemin evinde basılmam ama Allah tan kapı çalmıştı... Paldır küldür toplanış... Durumu çaktırmama.... :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: Erken gelmişler bir yolculuktan, kız Rostov on Don dan gelmişti. Misafirim.. .Durumu zor toplamıştım... Baba anlayışlı çıktı Allahtan ama uzun yıllar geçti üzerinden...

Beğenenler:
  • Haha
Durum
Sosyal Coin
19,000

Büyük bir giyim mağazasında soyunma kabininde. Daha delicesine açık birisinide bulmak isterim ama.

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
5,492
Sinema fantezisi çoğu kişi de vardır muhakkak. 1998 yılı kışıydı, İstanbulda üniversite 2. sınıftaydım. Farklı bölümden 1. sınıfta okuyan ailesiyle İstanbulda yaşayan görüştüğüm bir kız vardı. Tutkusunu ve cesaretini hala hatırlarım. Sokak ortasında aniden öpmeleri vardı ki, ben ona göre çok ürkektim. Daha evvel lise döneminde birlikteliği olmuştu, fakat biz hala öpüşme dokunmadan öteye gidemiyorduk. Yurtta kaldığım ve öğrenci olduğum için tıkanıyordum. Bir gün öncesinde bir öneri sunmuştu. Sakin bir seansa gidip en azından dokunup haz almak istediğini söyledi. Ki bu benimde hoşuma gitmişti fakat riskliydi tabi. Hafta içinde derse girmeyip ilk seans için (seyircinin az ya da hiç olmamasını ümit ediyorduk) gitmeyi kararlaştırdık. Filmi hala unutmuyorum. Elizabeth. Üsküdar’da Altunizadede Capitol Avmde Çarşamba günü için ilk seansa gittik (AVM yi adeta biz açmış gibi) Biletimizi alıp salona girdik, gözlerimiz doğrudan salonu taramak oldu. Ufak bir hayal kırıklığı tabi. Orta koltukların birinde orta yaşlarda bir bay vardı. Biz tabi (başkası gelmesin diye ümit ederek) en arka sıraya en dip köşeye geçtik. Neyseki film başladı, başka gelen olmadı. Ne benim ne kız arkadaşımın aklı filmde değildi, başlar başlamaz ellerimiz hareketlenmeye başladı. Tabi onun eli doğrudan pantolonuma gitti, fermuar aralandı ve el onunla buluştu. Ben de boş durmuyordum, Heyecan korku fakat tutku. 3 derin duygu (tabi iyice detaylara girmeden geçiyorum, zaten yeterince uzun oldu) Sonra koz arkadaşımın o diliyle olan geçişleri. Sinemaların yüksek sesliliğini o zaman daha çok sevdim :) Film tarih ve dram içerikli olsada konuşmaların bile yüksek sesli oluşu bizi gizliyordu. Tabi kız arkadaşımı bir yandan kontrol altında da tutuyordum (saçları elimdeydi) yoksa o anlarda boğazının derinliklerine kadar alabilirdi. Ben öyle kendimden geçmiş bir anda film arası oldu ki, kız arkadaşım saçlarını bırakmak aklıma gelmedi. Işıklar açıldı ve şans bizden yanamıydı bilmiyorum -ki şansımız devam edecekti, diğer seyirci arka sıralara bakmadan çıktı salondan. Film arası bitti, ışıklar kapandı ama diğer seyirci gelmedi. Biz bir yandan dua ediyor, bir yandan gözümüz giriş tarafındaydı. 10 dakika geçti gelen yoktu, bu bizim arayıpta bulamadığımız en güzel andı, koca salonda tektik. Ve kız arkadaşımı artık kontrol edemiyordum. Önce güzel bir oral, sonra ön koltuğa yaslayıp arkasından ona yaptığım oral. Ve devamında o eşsiz buluşma. Patlamam için çok zamana ihtiyacım yoktu, poposunun üstüne bel bölgesine boşalmamı unutamam. O kadar güzel hazdı ki, hala yaşarım kafamda. Devamında film yine yabancıydı bize, çünkü öpüşmelerimiz dokunuşlarımız çıkana kadar devam etti. Sanki bu olay bir şanssızlığı kırar gibi önümüzdeki güzel günlerin kapısını açtı. Yeni dönemde 3 arkadaş eve çıktık ve cumartesi günleri 12-17 arası ev tamamen bizimdi 😊

Beğenenler:
  • Haha
Durum
Sosyal Coin
8,710
Eymir Gölü eskiden aboneydik.... Hem giriş çıkış güvenlik var hem de biz de giriş kartı.... Aracı çektiğim çok da güzel bir sote vardı.... Ağaçlar ve tepecik kapatıyor... Akşam iç içkini sevgilinle gölde, sonra araç ön koltuk, arka koltuk farketmez... Uzaktan araç ışığı vurursa, kafayı kaldırma araç durmazsa sorun yok... Durursa güvenlik devriye atıyor olabilir.... Bir de gündüz sazlıklar için de, alkolden sonra libido yükseliyor tabi ki.... Gözetlenme riski çok fazla ama değermiydi !! O zamanlar değerdi !!! Kızılay ın göbeğinde akşam apartman içinde 1 kez denemiştik.. O ne heyecan öyle, zevk, yakalanma korkusu hepsi bir arada !!! Bir kere denemiş olduk ama hay gençlik yılları....
Bir de Gündüz Patara Plajı kayalıkları ... Mayo bikinili.. Tam sevişirken doggy de bir ingiliz kızın kayalıklara çıkarken kafasını görmemle, ani bir hamle toparlanış... Arkasından bir kız daha ... Arkalarından sarhoş erkek arkadaşları.. .Kızlar tangalı ve bayağı da güzeller... Sanırım yer arayışı içindelerdi !!!
Birde Rus sevgilimle annemin evinde basılmam ama Allah tan kapı çalmıştı... Paldır küldür toplanış... Durumu çaktırmama.... :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: Erken gelmişler bir yolculuktan, kız Rostov on Don dan gelmişti. Misafirim.. .Durumu zor toplamıştım... Baba anlayışlı çıktı Allahtan ama uzun yıllar geçti üzerinden...
Ahh ahh en tehlikelisi peder-valide olayı üstadım benzeri başıma geldi 🤣🤣 allahtan yanımızda çalışan yardımcı bayan durumu toparladı neyse o çok uzun bir macera 🤣🤣🤭

Son düzenleme:
Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
4,379
Orda yaşadığım dönemde 10 guldendi (euro daha icat edilmemiş, mertlik bozulmamıştı)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Moria 🦈 ve kingcrimson
Durum
Sosyal Coin
4,379
Ne kadar ilginç sayılır bilmem ama bir liste yapsam

-Şirket tuvaleti (bir haftasonuydu ve birkaç arkadaş mesai yapıyorduk, çok bayıldığım bir hatun kişisi vardı ki fenaydı. Tamamen spontane bir şekilde tuvaleti kirli emellerimize alet ettik)

-Aynı şirketin asansörü (insanın nevri bir kere dönmeye görsün, aynı hatunla normal mesai zamanında hepi topu 4 katlı iş yerinde asansörü kat arasına sıkıştırıp çok ayıp şeyler yapıyorduk, güzel zamanlardı)

-Başka bir şirket ve odası ( o dönem birlikte olduğum hatun kişisi mesai bitimine yakın beni almaya gelmişti ama patron kişisinin son dakika kitlediği bir iş yüzünden biraz gecikecektim, sağolsun bunu fırsata çevirdik ve arşiv odasında olmaması gereken durumları yaşadık. Müdüre yakalanana kadar gayet güzeldi)

-Bakırköy akıl hastanesi bahçesi (açık hava, mis gibi çam ağaçları ve uzaktan sana el sallayan bir deli eşliğinde hidayete ermeler)

-Galeria sinema (şimdi adını unuttuğum o dönem vizyona giren bir fransız sanat filmi, sanat filmi olması müsebbibiyle o geniş ve rahat locamsı koltuklara sahip salonda hepi topi 6-7 kişi olması, filmin son derece sıkıcı olması ve benim kız arkadaşımla bu sıkıcılığı kırmak adına daha eğlenceli bir aktiviteye girişmemiz, sonrası on dakika ara zaten)

Beğenenler:
  • Haha
  • Beğen
Tepkiler: Moria 🦈 ve kingcrimson
Durum
Sosyal Coin
6,557

-Şirket tuvaleti (bir haftasonuydu ve birkaç arkadaş mesai yapıyorduk, çok bayıldığım bir hatun kişisi vardı ki fenaydı. Tamamen spontane bir şekilde tuvaleti kirli emellerimize alet ettik)

-Aynı şirketin asansörü (insanın nevri bir kere dönmeye görsün, aynı hatunla normal mesai zamanında hepi topu 4 katlı iş yerinde asansörü kat arasına sıkıştırıp çok ayıp şeyler yapıyorduk, güzel zamanlardı)

-Başka bir şirket ve odası ( o dönem birlikte olduğum hatun kişisi mesai bitimine yakın beni almaya gelmişti ama patron kişisinin son dakika kitlediği bir iş yüzünden biraz gecikecektim, sağolsun bunu fırsata çevirdik ve arşiv odasında olmaması gereken durumları yaşadık. Müdüre yakalanana kadar gayet güzeldi)

-Bakırköy akıl hastanesi bahçesi (açık hava, mis gibi çam ağaçları ve uzaktan sana el sallayan bir deli eşliğinde hidayete ermeler)

-Galeria sinema (şimdi adını unuttuğum o dönem vizyona giren bir fransız sanat filmi, sanat filmi olması müsebbibiyle o geniş ve rahat locamsı koltuklara sahip salonda hepi topi 6-7 kişi olması, filmin son derece sıkıcı olması ve benim kız arkadaşımla bu sıkıcılığı kırmak adına daha eğlenceli bir aktiviteye girişmemiz, sonrası on dakika ara zaten)

Üstat nasıl bir şirkette çalıştınız siz 🤣🤣🤣

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
8,710

Galeria sinema ikili , üçlü deri koltuklar 🤣 evet evet tenha olduğu zaman güzel bademcik ameliyatı yapılırdı 🤣🤣

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: kingcrimson
Durum
Sosyal Coin
4,159
İzmir ankara arasında çalışan, İzmir mavi treni bilen bilir akşam üzeri izmirden kalkar sabah 8-9 gibi ankaraya ulaştırdı. Kız arkadaşımla gecenin ilerleyen saatlerinde, ışıklar sönünce koltukta başlayan hj ve bj trenin ufacık tuvaletinde bitmişti.
Diğer ilginç yer ise kıbrısta casinonun asansöründe başlayıp casino da kamera olmayan tek bölge olan tuvaletler bölgesinde engelli tuvaletinde 🤭🤭🤭

Beğenenler:
  • Beğen
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye