Emir sayar 🙂 sevişirim
Sevişin efendim sevişin,sevişmek güzel eylem🔥💋
Hele ki senin gibi güzel ve özel bir hanımefendi ile olunca daha da güzeldir.Seviliyorsun ❤️❤️🔥🔥Sevişin efendim sevişin,sevişmek güzel eylem🔥💋
Hemde çok başka,bambaşka♥️🔥Tomrisle bir başka eylem 🔥
Teşekkürler canımm ♥️Hele ki senin gibi güzel ve özel bir hanımefendi ile olunca daha da güzeldir.Seviliyorsun ❤️❤️🔥🔥
Bu eylemi en yakın zamanda gerçekleştirmeliyiz 🔥😍sevişmek güzel eylemse sebepi sensin @TOMRİS 🔥🔥😘
Hala neden sevişmiyoruz o zaman cıbıl cıbıl 🥲😂🥰♥️🔥Böyle güzel ve cıbıldak yatılınca pek güzel sevişilir tabii
Tamamdır en kısa zamanda yanında olacağım 😍🥰😘😘Bu eylemi en yakın zamanda gerçekleştirmeliyiz 🔥😍
Sizi Tomris fanclub’ün kulüp başkan adayı olarak düşünüyorum bayım 😍🥰🔥 çok teşekkürler♥️Çok özlettiniz kendinizi Tomris Hanım ❤️
Efem lütfen,emir olur mu hiç? Lütfedersiniz 🥲🥰♥️🔥Emir sayar 🙂 sevişirim
Size çokça kalp ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️🥰Tomris Hanım 🫶
Bekleniyorsunuz 🥰♥️Tamamdır en kısa zamanda yanında olacağım 😍🥰😘😘
♥️🥰🔥🌸Ne büyük lütuf tanrıçam düşünmeniz bile bahtiyar etti beni 😘😘😘
Olur sevişelim 😊😊🫠Sevişin efendim sevişin,sevişmek güzel eylem🔥💋
Hayat sevişince güzelmiş😀Sevişin efendim sevişin,sevişmek güzel eylem🔥💋
Tüm güzelliğin ile ortalığı yakıyorsun. 😍🧿Sevişin efendim sevişin,sevişmek güzel eylem🔥💋
manzara tam sevişmelikSevişin efendim sevişin,sevişmek güzel eylem🔥💋
Ne zamaaaaannnn 🙈😂❤️Olur sevişelim 😊😊🫠
Efem çok naziksiniz benim manzaram sizlersiniz 🥰❤️manzara tam sevişmelik
Gezginim canım teşekkür ederim özlendin çooookkkk🥹😍❤️💋Tüm güzelliğin ile ortalığı yakıyorsun. 😍🧿
Sevişelim gitsin o zaman sayın Adana sefirim 🥰❤️😁Hayat sevişince güzelmiş😀
Ben de çok özledim.Gezginim canım teşekkür ederim özlendin çooookkkk🥹😍❤️💋
Sevişelimmm canimmmmm😘🥹🥹Sevişelim gitsin o zaman sayın Adana sefirim 🥰❤️😁
Akkara’da Tomris diye bir kadın var yollarını gözlüyormuş haberin olsun 🥲🫠♥️Ben de çok özledim.
Yakışıklımmmmm dört gözle bekliyorum 🫠🫣🥰♥️O zaman haftaya eyleme geçiyorum😉 Yanmak için Ankara’ya ayaz gelmesini beklemeye gerek yok🔥
Teşekkür ediyorum ♥️@TOMRİS hanım sevişmek sizinle güzel
Sanırım size yükseliyorum sevgili @Thorrr bey 😁🥰🔥🔥🔥🔥Sevişelimmm canimmmmm😘🥹🥹
Aaaaaa ne kadar tesadüf bende size yükseliyorum @TOMRİS hanım😀😘🫶😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥Sanırım size yükseliyorum sevgili @Thorrr bey 😁🥰🔥🔥🔥🔥
😁 hem havada kalamayız sevgili @Thorrr yanıma davetlisiniz 🥰♥️🌸🌸Aaaaaa ne kadar tesadüf bende size yükseliyorum @TOMRİS hanım😀😘🫶😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Bak ayrılamayız sonraaa😂😂😂😁 hem havada kalamayız sevgili @Thorrr yanıma davetlisiniz 🥰♥️🌸🌸
Ayrılmayalım efendim ayrılmayalım 😁Bak ayrılamayız sonraaa😂😂😂
İşte bu yaaaaa aradağim kadın😂😂😂Ayrılmayalım efendim ayrılmayalım 😁
Sefirim gitmem derse gitmez işte o kadar 😂😂😂İşte bu yaaaaa aradağim kadın😂😂😂
😂😂😂😂 ya sen ne fenasın yaaa😂😂😂Sefirim gitmem derse gitmez işte o kadar 😂😂😂
Fenayım başa belayım tatlım 😁😂😂😂😂 ya sen ne fenasın yaaa😂😂😂