Sert (Hard ) Seks

Durum
Sosyal Coin
8,710
Monoton ilişkilerin ,sevişmelerin ilacıdır.

İstisnalar haricinde neredeyse herkesin içinde sert sevişme güdüsü bulunur.
Haşin ,
acı ile karışık,
çığlık atacak düzeyde.

Ben bu güdünün ilk çağlardan genetik olarak geldiğini düşünüyorum.
insanın daha hayvansı olduğu zamanlardan..

Durum
Sosyal Coin
8,710
Sert sex için nasıl güdülenebilirim bana da öğretin üstadım yaaa 🥺
🤣şaka bir yana o insanın özünde olan bir özellik sanki ; çok kibar bir insanın seks esansında vahşileşip tanınmaz bir vahşi kişiliğe büründüğüne ki bir bayandı şahit olmuş biri olarak buna güdülenmek demiyelimde senin özünde öyle bir tıynet var ise vardır yoksa nafile 😉

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: kingcrimson
Durum
Sosyal Coin
8,710
Bizden olmaz, boşuna kasmamak lazım. Softtan softtan devam edelim :D
Bence senden olur üstadı Azam hazretleri içindeki duyguları bastırma yeter 😈 şaplağı koyduğun an o beyaz totonun kıpkırmızıya kesmesi , canı acıyan dişinin “canım açıyor yalvarırım yeter ” diye inlemesi senin sus deyip devam etmen bj esnasında ensesinden tutup bastırman ile aleti gırtlağında hissetmesi ve de gözlerinin sulanması 🤦🏻‍♂️

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: ThE_RoCK ve Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
8,710
Karşılaştırmak pek şık bir hareket olmaz belki ama forumdan görüştüğüm kişiler arasında bu konuda en iyi olan kişi kendisi...

Bu arada tabi ki sizin arzularınızın derinliklerini bilemediğim için garanti veremem ama bence muhteşem birisi bu anlamda. Kesinlikle tanışmalısınız hocam.

Ayrıca ilk görüştüğümde aklımda olmamasına rağmen içimde bastırdığım ve kendime bile itiraf edemediğim bazı hard sex arzularımı kıvılcımlandırmıştı...

Neyse daha fazla yazmayayım yoksa randevu istemek zorunda kalacağım şimdi:devilish: Hastayım şimdi benn(((
Çok ilgi alanımdaydı ama hızlandırma çalışmalarına başladım 😉😈

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: cansilver333
Durum
Sosyal Coin
8,710
Karşılaştırmak pek şık bir hareket olmaz belki ama forumdan görüştüğüm kişiler arasında bu konuda en iyi olan kişi kendisi...

Bu arada tabi ki sizin arzularınızın derinliklerini bilemediğim için garanti veremem ama bence muhteşem birisi bu anlamda. Kesinlikle tanışmalısınız hocam.

Ayrıca ilk görüştüğümde aklımda olmamasına rağmen içimde bastırdığım ve kendime bile itiraf edemediğim bazı hard sex arzularımı kıvılcımlandırmıştı...

Neyse daha fazla yazmayayım yoksa randevu istemek zorunda kalacağım şimdi:devilish: Hastayım şimdi benn(((
Dostum sana dm ile ulaşmak istedim bi bakarsan çok memnun olurum 🤣🤣

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: cansilver333
Durum
Sosyal Coin
8,710
Şehir olarak hardlaşmalıyız, önce klavyelerden başlayarak çatana çutana, pata küte, lök lök lök, kemik sesleri gelmeli yani 😅😅😅
Ondan ziyade değerli abim şaplak sesleri itaat eden dişi bedeni , odada çattt çatt diye yankılanan ses , inleyen nameler ve de sen acımadan devamke 🤦🏻‍♂️

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: kingcrimson, Hawkeye ve xxxxxxxxxxxx
Durum
Sosyal Coin
484
Monoton ilişkilerin ,sevişmelerin ilacıdır.

İstisnalar haricinde neredeyse herkesin içinde sert sevişme güdüsü bulunur.
Haşin ,
acı ile karışık,
çığlık atacak düzeyde.

Ben bu güdünün ilk çağlardan genetik olarak geldiğini düşünüyorum.
insanın daha hayvansı olduğu zamanlardan..
Hard candır, ara sıra uygulamak uzak kalmamak gerekir

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
1,183
Bence senden olur üstadı Azam hazretleri içindeki duyguları bastırma yeter 😈 şaplağı koyduğun an o beyaz totonun kıpkırmızıya kesmesi , canı acıyan dişinin “canım açıyor yalvarırım yeter ” diye inlemesi senin sus deyip devam etmen bj esnasında ensesinden tutup bastırman ile aleti gırtlağında hissetmesi ve de gözlerinin sulanması 🤦🏻‍♂️
Hocam noluyor, noluyor..😄

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Hawkeye ve Moria 🦈
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye