Kullanıcı adı:
İsim (Name): SENA
Yaş (Age) : 24
Şehir (City) : 06 Ankara
Semt (District) : Keçiören
Boy (length): 1.65
Kilo (Weight): 59
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 85
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 70
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 80
Göz Rengi (Eye Color) : kahverengi
Saç Rengi (Hair Color): kahverengi
Ten Rengi (Skin Color): kumral
Vücut Tipi (Body Type) : Normal (Normal)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum (2 I prioritize conversations with people with references), Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call), Outcall Görüşmeler yapıyorum (+ Outcall Calls)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Evet Yapıyorum (Yes I do)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : İngilizce (English)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWC (Kondomlu Oral), COB (Vücuda Boşalma), DFK (Deep french kissing), Soft Sex, 69 (69 sex pozisyonu), Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): OWO (Kondomsuz Oral), CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma),Kucakdansı (Lap Dance), Hard Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), A-Level (Anal sex), Group Sex, Sex oyuncakları (Sex Toys), Dominasyon - Sahibelik
Yasaklarım (my bans): Yutma (Swallowing9, Anal Rimming (Anüs Yalama), Striptease, Ayak fetişi (foot fetish), Sınırsız (Seans sınırı yok) (limitless), Erotic massage
İletişim (Contact) : 05451633606 sadece Whatsapp
Okur yazar gezer tozar yer içerim
Kaprisli, ukala, elinden telefon düşmeyen veya bitsinde gideyim kafasında değilim.
Aksine önceliğim aramızdaki muhabbetin güzelliği ile gelen, tutkulu çekimimiz. Öpüşmeyi sevişmeyi çok severim ama.... ince dokunuşları, masum öpücükleri, yanii anaç bir karaktere sahip olduğum için şevkat göstermeyi de çok severim. Beğendiğimi belli ederim. Herşey bir arada olunca randevunuzun güzel gecmemesi mümkün mü?
Tek gecelik aşk kadınıyım. 💓💞💞
Yatakta davetkar olduğum kadar cüretkarımda.
Kişisel bakımıma oldukça özen gösteriyorum ve aynı özeni sizin de göstermenizi bekliyorum. Misafirlerim için her zaman özenli bir şekilde hazırlanırım. Geniş bir gardırobum var, kıyafet tercihinizi önceden bildirirseniz ona göre hazırlık yapabilirim.
Şartlar uygunsa: Kendinizi tanıtan kısa bir mesaj ile;
Bana buradan ulaştığınızı
İsim
İl, ilçe ve mümkünse resminiz
Programı yapmayı düşündüğünüz tarihi ve oteli yazmanız.
taksi ücreti dahil değildir .
İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
Referanslarım (My references):
Fotoğraflarım (My Photos):
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos):
İsim (Name): SENA
Yaş (Age) : 24
Şehir (City) : 06 Ankara
Semt (District) : Keçiören
Boy (length): 1.65
Kilo (Weight): 59
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 85
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 70
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 80
Göz Rengi (Eye Color) : kahverengi
Saç Rengi (Hair Color): kahverengi
Ten Rengi (Skin Color): kumral
Vücut Tipi (Body Type) : Normal (Normal)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum (2 I prioritize conversations with people with references), Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call), Outcall Görüşmeler yapıyorum (+ Outcall Calls)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Evet Yapıyorum (Yes I do)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : İngilizce (English)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWC (Kondomlu Oral), COB (Vücuda Boşalma), DFK (Deep french kissing), Soft Sex, 69 (69 sex pozisyonu), Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): OWO (Kondomsuz Oral), CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma),Kucakdansı (Lap Dance), Hard Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), A-Level (Anal sex), Group Sex, Sex oyuncakları (Sex Toys), Dominasyon - Sahibelik
Yasaklarım (my bans): Yutma (Swallowing9, Anal Rimming (Anüs Yalama), Striptease, Ayak fetişi (foot fetish), Sınırsız (Seans sınırı yok) (limitless), Erotic massage
İletişim (Contact) : 05451633606 sadece Whatsapp
Hakkımda (About Me):Okur yazar gezer tozar yer içerim
Kaprisli, ukala, elinden telefon düşmeyen veya bitsinde gideyim kafasında değilim.
Aksine önceliğim aramızdaki muhabbetin güzelliği ile gelen, tutkulu çekimimiz. Öpüşmeyi sevişmeyi çok severim ama.... ince dokunuşları, masum öpücükleri, yanii anaç bir karaktere sahip olduğum için şevkat göstermeyi de çok severim. Beğendiğimi belli ederim. Herşey bir arada olunca randevunuzun güzel gecmemesi mümkün mü?
Tek gecelik aşk kadınıyım. 💓💞💞
Yatakta davetkar olduğum kadar cüretkarımda.
Kişisel bakımıma oldukça özen gösteriyorum ve aynı özeni sizin de göstermenizi bekliyorum. Misafirlerim için her zaman özenli bir şekilde hazırlanırım. Geniş bir gardırobum var, kıyafet tercihinizi önceden bildirirseniz ona göre hazırlık yapabilirim.
Şartlar uygunsa: Kendinizi tanıtan kısa bir mesaj ile;
Bana buradan ulaştığınızı
İsim
İl, ilçe ve mümkünse resminiz
Programı yapmayı düşündüğünüz tarihi ve oteli yazmanız.
1 saat - 1 seans - 4000
2 saat - 2 seans - 6000
gecelik 5 saat - 12000 - (seans sınırı yoktur)
taksi ücreti dahil değildir .
*Şehir Dışı Görüşmelerine sadece Gecelik gidiyorum 20000 +yol masrafım .Ücretin yarısı,yol masrafının tamamını ön ödeme alıyorum.Sadece 4 Ve 5 Yıldızlı otellerde görüşüyorum.
İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
Referanslarım (My references):
Fotoğraflarım (My Photos):
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos):
Ekli dosyalar
-
IMG20230713112216.jpg120 KB · Görüntüleme: 7,587
-
WhatsApp Image 2023-07-25 at 23.38.43 (1).jpeg97.3 KB · Görüntüleme: 6,368
-
WhatsApp Image 2023-07-25 at 23.38.44 (1).jpeg94.1 KB · Görüntüleme: 6,420
-