İyi akşamlar herkese, ben bu hafta Sena Hanım ile buluştum. İletişim konusunda sıkıntı yaşamadım, anlık ulaşabildim bu anlamda hızlı dönüş sağladığı için kendisine teşekkür ediyorum. Sena için söylenecek çok şey var ama kelimeler yetersiz kalır. Son derece saygılı biri. Sena ile odamıza geçtiğimizde bakmaya doyamayacağınız bir yüz güzelliği olduğunu gördüm, gözlerine bakmaya doyamıyorsunuz, gülümsemesi ile sizi mest ediyor. Her konudan konuşabiliyor olmanız vaktinizin dolu dolu geçmesini sağlıyor. Sena Hanıma ne kadar kibar yaklaşırsanız o kadar güzel karşılık alabilirsiniz. Özel dakikalarım ile ilgili söyleyeceğim en güzel şey, çok güzel kokması ve size yaşattığı sevgili tadı, dokunması sarılması ve öpüşmesi yeter, birliktelik yaşamanıza gerek yok. Sena Hanım’ın bana yaşattığı müthiş dakikalar için kendisine çok teşekkür ediyorum. Güzel gözlü Sena, seni tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Henüz tanışmamış olanlara söyleyemek istiyorum; güvenilir, saygı ve aşk dolu dakikaları yumuşak ve mis kokan teniyle partnerinin kalbini durdurabilecek birisi. Ankara için şans diyorum ve sürekli görüşmekten sıkılmayacağım biri. İyiki varsın Sena. Bakışlarıyla içimi ısıtan kadın, tekrar görüşelim lütfen. Tamam