Onaylı Referans Sena Hanımla Görüşme

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
4,018
Kendisi ile yaklaşık 2 hafta önce görüşme gerçekleştirdik. Mesajlaşma gayet net ve hızlı oldu. Tam anlaştığımız saatte geldi kendisi. İçecekler eşliğinde sohbeti gayet güzeldi. Özel anlardaki servis seçenekleri çok fazla ve bunları gayet hoşlanarak yapıyor. Kendisine güzel görüşme için teşekkür ediyorum ..

Durum
Sosyal Coin
7,240
Sena ile son görüşmemde işim var diye erken ayrıldı 2 seans alacağım kaldı söz gelecem dedi daha gelecek.Mesajlarıma cevapta vermedi.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
20,341
Kendisi ile yaklaşık 2 hafta önce görüşme gerçekleştirdik. Mesajlaşma gayet net ve hızlı oldu. Tam anlaştığımız saatte geldi kendisi. İçecekler eşliğinde sohbeti gayet güzeldi. Özel anlardaki servis seçenekleri çok fazla ve bunları gayet hoşlanarak yapıyor. Kendisine güzel görüşme için teşekkür ediyorum ..
Paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
42,982
Referans için teşekkürler

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye