Geçtiğimiz hafta,cuma günü takip edip profilini incelediğim Selin Hanım ile görüşmek için uygun olup olmadığını sormak için iletişime geçtim.Referanslarımı verip kendimi tanıttıktan sonra kendisiliyle 3 saatlik program için anlaştık.Cuma günü geldiğinde konumunu alıp yola koyuldum.Ufak bir gecikme yaşasamda sağ olsun kendisi bu konuda oldukça anlayışlıydı.Selin Hanım güzel bir 1+1 dairede oturmakta ve giriş konusunda da her hangi bir problem olmadı kendisinin yönlendirmeleriyle giriş yapabiliyorsunuz.Ufak oturup sohbet sonrasında kendimi sanki yıllardır konuştuğum biriyle konuşurken buldum.Konu konuyu açtı sohbetine doyum olmuyor açıkçası Selin Hanımın.Ardından odaya geçtiğimizde ise kendisi oldukça uyumlu ve karşısındakinin isteklerine karşı duyarlı biri.Kendisi oldukça bakımlı ve güzel bir kadın.Benim daha çok ilgimi gögüsleri çekti açıkçası estetik olup olmadığını sormak zorunda kaldım.Tamamen doğallarmış.Kendisiyle oldukça güzel vakit geçirdiğimi söyleyebilirim.Çeşitli konularda sohbet etmek ve birlikte güzel bir zaman geçirmek için harika birisi bana vakit ayırıp program oluşturduğu için ayrıca teşekkür ederim.