Herkese selam.. ilk referans fakirden olsun.. rutinleşen şımartılma günüm cuma, gün batımı.. Bir gün önce yazışma, upuzuuun mesajlarıma, ultra hızlı ve çook sayıda (saydım 8 adet), kısacık emojileri ile sorunsuzca randevü alınır. Kafamda aynı endişe, acaba nasıl biri, yüzü güzel mi (ki çok önem veriyorum), oğlum maceraya niye giriyorsun ki, güvenli limanların zaten var vs vs... derken arabayı park ettik.. Lokasyon Kartal, ulaşım kolay, park yeri zibil, bina lüks.. güvenlik 10 numara.. kapı çalmadan açılır.. ilk bakış ve içimden geçen O ses : " yok artık-yuh-oha".. Evet Selen Şahin, hem yüz, hem de fizik olarak çok etkileyici güzelliğe sahip tam bir hanımefendi.. İçeri buyur ediş tarzı, bende İngilere Başkonsolosluğuna vize başvurusuna gelmişim hissi uyandırsa da, karşımda duran kadının dişiliği ve güzelliği endişelerimi yerle bir etti. Arkadaşlar Selen güzel, ama çok güzel, çok ama çok fena güzel bir kız.. 5-6 sn boyunca Selen'in güzel yüzüne, suratına araba farı tutumuş tavşan gibi bakakaldım öylece.. Hafif göz makyajı öyle yakışmıştı ki. Özenle hazırlanmış, boy zaten uzun, stilettolar dişiliğini zirveye çıkartmış, kendi de bunun farkında sanırım yatak faslında bile çıkarmadı çünkü Tarzı, konuşması, aurası.. çok etkilendik, libidomuz zirve.. Ortam harika.. ışıklandırma, arka plandaki müzik, evin, yatağın temizliği vs herşey harika.. 1 saat kadar sohbet, konuşmaktan çok iyi bir dinleyici, göz temasını hiç kesmiyor.. ufak temaslarla libidonuzu kaşıyor ve inceden flörtleşiyor ki sanırım asıl buna aşık olduk .... Kendisi de duş aldı ve episode2: Serenin vücudu, teni bence kusursuz, yapay (silikon vs) hiçbirşey yok.. Kendimi harika hissettiğim bir seans oldu. Açıkcası ben yatağı, performans sporları sergileyeceğim bir arena gibi görmediğimden, çok uzun olmayan bir kaç pozisyonu geçmeyen ve berabere biten klasik müsabakaları tercih ediyorum ve herşey harikaydı. Sonrasında süremizin sonuna gelmiştik zaten.. en hoşuma giden yanı lubrikan kullanma gerekliliğimizin olmayışı idi.. yani olaya katılım sağlıyor.. Bana hissettirdiği kadarıyla, yaşadığım en iyi yatak performanslarından biriydi diyebilirim.. Biraz daha kalırsam aşık falan olabilirim, ( birdaha mı asla ) korkusuyla koşarak kaçtım ortamdan, eşyalarımı evde unuttum falan .. Arayışınız PSE değilse kesinlikle doğru adrestesiniz, Selen tam bir "tonight's girlfriend" / kız arkadaş deneyimi sunuyor.. Herşey gönlünce olsun güzel kız..