@seksiSeksi34 X'lide ki adı

Durum
Sosyal Coin
19,000
@seksiSeksi34 bu adres ile X'li sitede olan hanımefendi ile görüşen varmı??? Bazı fotoraflarını google görselde taratınca başkasına ait çıktıda. Belki belki diye bu seferki kamikazem patlamasın diye sizlere danışmak istedim de :)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: tombalak
Durum
Sosyal Coin
9,714
@seksiSeksi34 bu adres ile X'li sitede olan hanımefendi ile görüşen varmı??? Bazı fotoraflarını google görselde taratınca başkasına ait çıktıda. Belki belki diye bu seferki kamikazem patlamasın diye sizlere danışmak istedim de

Fotoğraflar aleni olarak hem shoplu hem de yüksek ihtimal fake...
Ücret ve yaklaşımı makul ancak sır gibi gözüken birisi ve program ücretinin yarısını ön ödeme istiyor.. riske değecek bir yanını görmedim... Gidip görüşmüş denemiş birileri olmadan, ki onların da bildiğimiz güvenilir insanlar olması lazım bu hatun soru işaretli ben de

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Moria 🦈 ve kawabanga
Durum
Sosyal Coin
3,472
@seksiSeksi34 bu adres ile X'li sitede olan hanımefendi ile görüşen varmı??? Bazı fotoraflarını google görselde taratınca başkasına ait çıktıda. Belki belki diye bu seferki kamikazem patlamasın diye sizlere danışmak istedim de :)
salla gitsin, fotolar fake ise ilgilenmeye değmez...

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
19,000
Beni demin X'den engelledi. İsyan etti. Eski hesabım kapandı dedi. Resimlerim çalınıyor dedi. Bende dinledim sabah isyanını. Keyfi bilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
19,000
Fotoğraflar aleni olarak hem shoplu hem de yüksek ihtimal fake...
Ücret ve yaklaşımı makul ancak sır gibi gözüken birisi ve program ücretinin yarısını ön ödeme istiyor.. riske değecek bir yanını görmedim... Gidip görüşmüş denemiş birileri olmadan, ki onların da bildiğimiz güvenilir insanlar olması lazım bu hatun soru işaretli ben de
Ücretin yarısı peşin dedi. Eyvallah dedim. Ama sormakta fayda var dedim diye de hanımefendi afaroz etti. Engelledi. Umrumda değil. Kendi istediğini yapar. Ama sonunu bende merak ediyorum. Forumlara güveniyorum.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
15,946
Fotolar başkasına ait çıktıysa daha ne diye konu açıp soruyorsun zorla kendini dolandırtcan hee :ROFLMAO::ROFLMAO:

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
2,188
salla gitsin, fotolar fake ise ilgilenmeye değmez...
Arkadaşlar Rüya'yı çok uzun zamandır tanıyorum en son bu geçtiğimiz hafta sonunu Bursada birlikte geçirdik. X teki resimlerin tamamı orjinal ve hatta fiziği ordaki resimlerden daha düzgün ve güzel yüzü ise vücudundan güzel. kişiliği karakteri ve anlayışı parmakla gösterilecek biridir. yorumları okuyunca üzüldüm açıkçası Rüya gibi her şeyiyle muhteşem biri hakkında bu şekilde konuşmak bence doğru değil. X teki resimlerinin tamamı kendisine ait buna birebir şahitim ben kafanıza takılan bişey varsa bana sorabilirsiniz.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
2,188
Arkadaşlar Rüya'yı çok uzun zamandır tanıyorum en son bu geçtiğimiz hafta sonunu Bursada birlikte geçirdik. X teki resimlerin tamamı orjinal ve hatta fiziği ordaki resimlerden daha düzgün ve güzel yüzü ise vücudundan güzel. kişiliği karakteri ve anlayışı parmakla gösterilecek biridir. yorumları okuyunca üzüldüm açıkçası Rüya gibi her şeyiyle muhteşem biri hakkında bu şekilde konuşmak bence doğru değil. X teki resimlerinin tamamı kendisine ait buna birebir şahitim ben kafanıza takılan bişey varsa bana sorabilirsiniz.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: hakkinen
Durum
Sosyal Coin
164
Rüya hanımla görüştüm kendisi tanıyorum resimleri gerçek cok güzel ve çok iyi birisi kendisi tavsiye ederim

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Dmrmustafa006 ve hakkinen
Durum
Sosyal Coin
19,000
Rüya hanımla görüştüm kendisi tanıyorum resimleri gerçek cok güzel ve çok iyi birisi kendisi tavsiye ederim
İnstagramda bir fenoman kadının resimlerini kullandığını gördüm. Bir kaç fotoğrafta. Google görsel aratmada gördüm. Bu yüzden sordum. Ama Rüya hanım bilgi edinmek için yaptıgım bu paylaşımı görmüş. Beni de x'lide engellemiş. Bu yüzden benim için görüşme defteri başlamadan kapandı. Yinede bilgi için teşekkür ediyorum size.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Dmrmustafa006
Durum
Sosyal Coin
19,000
https://www.instagram.com/tabithaloterio/?img_index=1
bu hesaptaki bazı resimler google görsel aratmada çıktı.
Beni engellememiş olsaydı. Şuan diğer fotoğraflar içinde kanıt sunardım. Ama çok yormamam lazım. Diğer hanımefendiler kendi fotoğraflarını paylaşırken sıkıntı yoksa, kendiside gerçek fotoğraflarını paylaşmalıydı. Siz görüşmüssünüz doğrudur. Bende ön ödeme olarak yapılacak programın yarısı talep edince sormakta ve fotoğrafları aramatmakta fayda var dedim. Sonuç ortada. Şu var bide. Otelde diğer hanımefendiler gibi paylaşım yapsa aklıma yatacak. Ama aklıma yatmayınca sormakta fayda var dedim. Ve cevabımı sabah sabah Rüya hanımdan aldım :)

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
37,725
Beni engellememiş olsaydı. Şuan diğer fotoğraflar içinde kanıt sunardım. Ama çok yormamam lazım. Diğer hanımefendiler kendi fotoğraflarını paylaşırken sıkıntı yoksa, kendiside gerçek fotoğraflarını paylaşmalıydı. Siz görüşmüssünüz doğrudur. Bende ön ödeme olarak yapılacak programın yarısı talep edince sormakta ve fotoğrafları aramatmakta fayda var dedim. Sonuç ortada. Şu var bide. Otelde diğer hanımefendiler gibi paylaşım yapsa aklıma yatacak. Ama aklıma yatmayınca sormakta fayda var dedim. Ve cevabımı sabah sabah Rüya hanımdan aldım :)
Tabita'ya benziyorsa, güzel kadınmış :D Neyse, birşey olmuyorsa, fazla zorlamaya gerek yoktur, piyasada yeterli kadar alternatif var 🙋‍♂️

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Moria 🦈 ve MoonShadow
Durum
Sosyal Coin
850
@seksiSeksi34 bu adres ile X'li sitede olan hanımefendi ile görüşen varmı??? Bazı fotoraflarını google görselde taratınca başkasına ait çıktıda. Belki belki diye bu seferki kamikazem patlamasın diye sizlere danışmak istedim

Rüya hanımı tanırım kendisiyle birkaç kez görüştük ara ara da telefonla konuşuruz. Kendisi hoş sohpet bir bayan Resimde ne görüyorsan karşınada o çıkar hiç merak etme seninle birlikte eğlenicek nadir insanlardan biridir

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
239
Beyler şu konuyu açıklığa kavuştursak, pembiş ve fotoları gerçek mi ? Ön ödeme istiyor dolandırılma riski var mı ?

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,512
Kendisi bizim forumda var , görüşebilirsiniz forum nicki @Rüya

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye