@seksiSeksi34 bu adres ile X'li sitede olan hanımefendi ile görüşen varmı??? Bazı fotoraflarını google görselde taratınca başkasına ait çıktıda. Belki belki diye bu seferki kamikazem patlamasın diye sizlere danışmak istedim de
@seksiSeksi34 bu adres ile X'li sitede olan hanımefendi ile görüşen varmı??? Bazı fotoraflarını google görselde taratınca başkasına ait çıktıda. Belki belki diye bu seferki kamikazem patlamasın diye sizlere danışmak istedim de
salla gitsin, fotolar fake ise ilgilenmeye değmez...@seksiSeksi34 bu adres ile X'li sitede olan hanımefendi ile görüşen varmı??? Bazı fotoraflarını google görselde taratınca başkasına ait çıktıda. Belki belki diye bu seferki kamikazem patlamasın diye sizlere danışmak istedim de
Ücretin yarısı peşin dedi. Eyvallah dedim. Ama sormakta fayda var dedim diye de hanımefendi afaroz etti. Engelledi. Umrumda değil. Kendi istediğini yapar. Ama sonunu bende merak ediyorum. Forumlara güveniyorum.Fotoğraflar aleni olarak hem shoplu hem de yüksek ihtimal fake...
Ücret ve yaklaşımı makul ancak sır gibi gözüken birisi ve program ücretinin yarısını ön ödeme istiyor.. riske değecek bir yanını görmedim... Gidip görüşmüş denemiş birileri olmadan, ki onların da bildiğimiz güvenilir insanlar olması lazım bu hatun soru işaretli ben de
Arkadaşlar Rüya'yı çok uzun zamandır tanıyorum en son bu geçtiğimiz hafta sonunu Bursada birlikte geçirdik. X teki resimlerin tamamı orjinal ve hatta fiziği ordaki resimlerden daha düzgün ve güzel yüzü ise vücudundan güzel. kişiliği karakteri ve anlayışı parmakla gösterilecek biridir. yorumları okuyunca üzüldüm açıkçası Rüya gibi her şeyiyle muhteşem biri hakkında bu şekilde konuşmak bence doğru değil. X teki resimlerinin tamamı kendisine ait buna birebir şahitim ben kafanıza takılan bişey varsa bana sorabilirsiniz.salla gitsin, fotolar fake ise ilgilenmeye değmez...
Rüya hanımla görüştüm kendisi tanıyorum resimleri gerçek cok güzel ve çok iyi birisi kendisi tavsiye ederim@seksiSeksi34 bu adres ile X'li sitede olan hanımefendi ile görüşen varmı??? Bazı fotoraflarını google görselde taratınca başkasına ait çıktıda. Belki belki diye bu seferki kamikazem patlamasın diye sizlere danışmak istedim de
İnstagramda bir fenoman kadının resimlerini kullandığını gördüm. Bir kaç fotoğrafta. Google görsel aratmada gördüm. Bu yüzden sordum. Ama Rüya hanım bilgi edinmek için yaptıgım bu paylaşımı görmüş. Beni de x'lide engellemiş. Bu yüzden benim için görüşme defteri başlamadan kapandı. Yinede bilgi için teşekkür ediyorum size.Rüya hanımla görüştüm kendisi tanıyorum resimleri gerçek cok güzel ve çok iyi birisi kendisi tavsiye ederim
https://www.instagram.com/tabithaloterio/?img_index=1Arkadaşlar Rüya'yı çok uzun zamandır tanıyorum en son bu geçtiğimiz hafta sonunu Bursada birlikte geçirdik. X teki resimlerin tamamı orjinal ve hatta fiziği ordaki resimlerden daha düzgün ve güzel yüzü ise vücudundan güzel. kişiliği karakteri ve anlayışı parmakla gösterilecek biridir. yorumları okuyunca üzüldüm açıkçası Rüya gibi her şeyiyle muhteşem biri hakkında bu şekilde konuşmak bence doğru değil. X teki resimlerinin tamamı kendisine ait buna birebir şahitim ben kafanıza takılan bişey varsa bana sorabilirsiniz.
Tabita'ya benziyorsa, güzel kadınmış Neyse, birşey olmuyorsa, fazla zorlamaya gerek yoktur, piyasada yeterli kadar alternatif var 🙋♂️https://www.instagram.com/tabithaloterio/?img_index=1
bu hesaptaki bazı resimler google görsel aratmada çıktı.
Beni engellememiş olsaydı. Şuan diğer fotoğraflar içinde kanıt sunardım. Ama çok yormamam lazım. Diğer hanımefendiler kendi fotoğraflarını paylaşırken sıkıntı yoksa, kendiside gerçek fotoğraflarını paylaşmalıydı. Siz görüşmüssünüz doğrudur. Bende ön ödeme olarak yapılacak programın yarısı talep edince sormakta ve fotoğrafları aramatmakta fayda var dedim. Sonuç ortada. Şu var bide. Otelde diğer hanımefendiler gibi paylaşım yapsa aklıma yatacak. Ama aklıma yatmayınca sormakta fayda var dedim. Ve cevabımı sabah sabah Rüya hanımdan aldım
@seksiSeksi34 bu adres ile X'li sitede olan hanımefendi ile görüşen varmı??? Bazı fotoraflarını google görselde taratınca başkasına ait çıktıda. Belki belki diye bu seferki kamikazem patlamasın diye sizlere danışmak istedim
Rüya hanımı tanırım kendisiyle birkaç kez görüştük ara ara da telefonla konuşuruz. Kendisi hoş sohpet bir bayan Resimde ne görüyorsan karşınada o çıkar hiç merak etme seninle birlikte eğlenicek nadir insanlardan biridirhttps://www.instagram.com/tabithaloterio/?img_index=1
bu hesaptaki bazı resimler google görsel aratmada çıktı.
Beni engellememiş olsaydı. Şuan diğer fotoğraflar içinde kanıt sunardım. Ama çok yormamam lazım. Diğer hanımefendiler kendi fotoğraflarını paylaşırken sıkıntı yoksa, kendiside gerçek fotoğraflarını paylaşmalıydı. Siz görüşmüssünüz doğrudur. Bende ön ödeme olarak yapılacak programın yarısı talep edince sormakta ve fotoğrafları aramatmakta fayda var dedim. Sonuç ortada. Şu var bide. Otelde diğer hanımefendiler gibi paylaşım yapsa aklıma yatacak. Ama aklıma yatmayınca sormakta fayda var dedim. Ve cevabımı sabah sabah Rüya hanımdan aldım
Kendisi bizim forumda var , görüşebilirsiniz forum nicki @Rüya@seksiSeksi34 bu adres ile X'li sitede olan hanımefendi ile görüşen varmı??? Bazı fotoraflarını google görselde taratınca başkasına ait çıktıda. Belki belki diye bu seferki kamikazem patlamasın diye sizlere danışmak istedim de
Ben bu paylaşımı yaptığım sırada kendisi bu platformda yoktu.Kendisi bizim forumda var , görüşebilirsiniz forum nicki @Rüya