Muazzamsın idil hanımSEKS'in özlemi de rengi de siyahtır bence.
Şımartiyorsunuz efendim teşekkür ederim 🥰🤍Muazzamsın idil hanım
Her rengin kendine göre tabiki bir güzelliği var ama siyah renklerin kraliçesi bence🖤Katiliyorum. Kirmizi diyenler de olabilir, kirmizi sehvettir
Resmi şöyle yakınlaştırıp baktımda gayet bakımlı ve hoş bir fizik , bu ortamda olup kendine ve vücuduna bakan bayanlara ayrı bir hayranım..SEKS'in özlemi de rengi de siyahtır bence.
Ne yaparsam yapayım aşk ile yaparım ❤️Resmi şöyle yakınlaştırıp baktımda gayet bakımlı ve hoş bir fizik , bu ortamda olup kendine ve vücuduna bakan bayanlara ayrı bir hayranım..
Ayrıca siyah asaletin ve de zarafetin simgesidir
Resmi şöyle yakınlaştırıp baktımda gayet bakımlı ve hoş bir fizik , bu ortamda olup kendine ve vücuduna bakan bayanlara ayrı bir hayranım..
Ayrıca siyah asaletin ve de zarafetin simgesidir..
Siyah gecelikle bekleyemem belki ama siyahın tüm asaleti ile çıkarım karşınıza 💋🖤kesinlikle siyahtır.. sıyah bi yatakta siyah bi gecelikle bekleyen kadın nirvanadır
Tabiki kırmızi❤SEKS'in özlemi de rengi de siyahtır bence.
Buarada muhteşemsin idilcim💣💣💣🔥SEKS'in özlemi de rengi de siyahtır bence.
Alakanız ve güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Ne güzel boyle izlenim bırakmak 🙏🥰💙iki dk evvel tanıtım ilanınızı inceledim ; hem yazım diliniz , hem fotoğraflar gayet şık ve zarif ; her şeyi aşk ve titizlikle yaptığınız çok aşikar hanımefendi 👏🏻👏🏻
Sizi mi kırcaz ❤️ 👠💋Tabiki kırmızi❤
Yalan söylüyorsun hani sen damarlarımda akan kan sarı lacivert diyordun 😁😁kesinlikle siyahtır.. sıyah bi yatakta siyah bi gecelikle bekleyen kadın nirvanadır
Teşekkür ederim Thorrr'cum💙🥰Buarada muhteşemsin idilcim💣💣💣🔥
Kokusu da vardır tabii dilide, rengi de 💋Seksin rengi yoktur. Seksin kokusu vardır.
Seksin rengini bilemeyeceğim ama anlamı sizsiniz. Orası kesin… 😍🥰🌹SEKS'in özlemi de rengi de siyahtır bence 🖤🤍
Teşekkür ederim kırmadiğin😀🔥😈Sizi mi kırcaz ❤️ 👠💋
Ooooyyyyy thorrr'cum yazan ellerini ısırrim ben 😀😀Teşekkür ederim Thorrr'cum💙🥰
Bence de özellikle size çok yakışıyorSEKS'in özlemi de rengi de siyahtır bence 🖤🤍
Sürekli görüşme yapmadığım için incall görüşme düşünmüyorum. Belki ilerde düşüncem değişir bilemem ama neden olmasın? 😅😘Seksi kadın olunca, rengi, dili, kıyafeti değilde, teninin hissi ve kokusudur, beni cezbeden. İncall görüşmeniz olsada, keşke sizin de teninizi hissetsem, koklasam.
Ahhh kalbim... 💙🥰Seksin rengini bilemeyeceğim ama anlamı sizsiniz. Orası kesin… 😍🥰🌹
Rica ederim ne demekTeşekkür ederim kırmadiğin😀🔥😈
Bende güzel ısırırım 😛Ooooyyyyy thorrr'cum yazan ellerini ısırrim ben 😀😀
Bundan şüphem yok tabi 😀 istediğini yapabilirsin😀🔥🔥🔥😘❤😈Bende güzel ısırırım 😛
Cokta mütevazi birisin 😀 yerimmm😘❤🔥😋Rica ederim ne demek
🤣💙Cokta mütevazi birisin 😀 yerimmm😘❤🔥😋
👍 katılıyorum ☝️😍😍😍SEKS'in özlemi de rengi de siyahtır bence 🖤🤍
Siyah aşkına 🥂 o zaman 🖤😍Siyah, daima Siyah
Peki sana göre sexsin rengi nedir😂🔥🔥🔥🔥🔥❤🥰😍😈
SEKS'e her renk yakışıyor aslında 🖤🥂💋Peki sana göre sexsin rengi nedir😂🔥🔥🔥🔥🔥❤🥰😍😈
Güzellll bizim ki hangi renk olsun peki😀SEKS'e her renk yakışıyor aslında 🖤🥂💋
Turuncu olsun 😅Güzellll bizim ki hangi renk olsun peki😀
😂😂😂 tüühh mor beklerdim ama yaaTuruncu olsun 😅
Teşekkür ederim 💕Hoş olmuş
Çok incesiniz 🥰Güzel kadın @idil kara soruna ne cevap vereyim hala düşünüyorum galiba atomu parçalamam gerekiyor 🙂
Velevki sen siyah diyorsan doğrudur 👍🏻
Aaaa bana arkadaşlar fılorhasan der, her çiçek beni sever 🤩🤩Çok incesiniz 🥰
istediğiniz renk olurum ben yeterki çekim gücümüz buluşsun. 🥂
İyiymiş 😂 neon renkler daha parlar florasanda 💥Aaaa bana arkadaşlar fılorhasan der, her çiçek beni sever 🤩🤩
O zaman neon renkler, daha güzel parlar florhasanda 😂İyiymiş 😂 neon renkler daha parlar florasanda 💥
Efenim bana mı seslendiniz ben filorassan ☀️☀️☀️İyiymiş 😂 neon renkler daha parlar florasanda 💥
🌞Efenim bana mı seslendiniz ben filorassan ☀️☀️☀️
Teşekkür ederim 💕
Harikuladesiniz teşekkürlerSEKS'in özlemi de rengi de siyahtır bence 🖤🤍