SEKS'in rengi nedir sizce?

Durum
Sosyal Coin
2,386
Resmi şöyle yakınlaştırıp baktımda gayet bakımlı ve hoş bir fizik , bu ortamda olup kendine ve vücuduna bakan bayanlara ayrı bir hayranım..

Ayrıca siyah asaletin ve de zarafetin simgesidir

Resmi şöyle yakınlaştırıp baktımda gayet bakımlı ve hoş bir fizik , bu ortamda olup kendine ve vücuduna bakan bayanlara ayrı bir hayranım..

Ayrıca siyah asaletin ve de zarafetin simgesidir..
Ne yaparsam yapayım aşk ile yaparım ❤️

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Avtandil ve Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
8,710
iki dk evvel tanıtım ilanınızı inceledim ; hem yazım diliniz , hem fotoğraflar gayet şık ve zarif ; her şeyi aşk ve titizlikle yaptığınız çok aşikar hanımefendi 👏🏻👏🏻

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: Avtandil ve idil kara
Durum
Sosyal Coin
2,386
iki dk evvel tanıtım ilanınızı inceledim ; hem yazım diliniz , hem fotoğraflar gayet şık ve zarif ; her şeyi aşk ve titizlikle yaptığınız çok aşikar hanımefendi 👏🏻👏🏻
Alakanız ve güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Ne güzel boyle izlenim bırakmak 🙏🥰💙

Son düzenleme:
Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Moria 🦈 ve Avtandil

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Güzel kadın @idil kara soruna ne cevap vereyim hala düşünüyorum galiba atomu parçalamam gerekiyor 🙂

Velevki sen siyah diyorsan doğrudur 👍🏻

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: idil kara
Durum
Sosyal Coin
2,386
Seksi kadın olunca, rengi, dili, kıyafeti değilde, teninin hissi ve kokusudur, beni cezbeden. İncall görüşmeniz olsada, keşke sizin de teninizi hissetsem, koklasam.
Sürekli görüşme yapmadığım için incall görüşme düşünmüyorum. Belki ilerde düşüncem değişir bilemem ama neden olmasın? 😅😘

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
8,126
Siyah beyaz bir fotoğraf mı???
Ben rengarenk bir fotoğraf görüyorum ziraa sen renklendiriyorsun bence kareyi 😉

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular