Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Acaba diyip 1 saat demiştim kapı açılınca pişman oldum çok güzel ve alımlı bir hanım, gayet fit gayet güzel ben öpmeye doyamadım kokusu hala üstümde gitmeden tekrar gorusruz umarım
Acaba diyip 1 saat demiştim kapı açılınca pişman oldum çok güzel ve alımlı bir hanım, gayet fit gayet güzel ben öpmeye doyamadım kokusu hala üstümde gitmeden tekrar gorusruz umarım
Değerli Referansınız için teşekkür ederiz. Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) yazdığınız referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.