Seçme şansı köşesi :)

Durum
Sosyal Coin
9,364
Merhabalar,

Seçme şansınız olsaydı ve birini seçecek olsaydınız vücut çorabı, file jartiyer, topuklu ayakkabı mı yoksa nasıl olursa olsun; Scarlett Johansson... :)))

Kurallara aykırı değilse ilk seçenekler için kiminle sorusunu da sormuş olayım :)

Kıymetli yorumlarınızı bekliyorum.

Durum
Sosyal Coin
25,714
Merhabalar,

Seçme şansınız olsaydı ve birini seçecek olsaydınız vücut çorabı, file jartiyer, topuklu ayakkabı mı yoksa nasıl olursa olsun; Scarlett Johansson... :)))

Kurallara aykırı değilse ilk seçenekler için kiminle sorusunu da sormuş olayım :)

Seni secmesinler dikkat et 😄 hocam sonuçta pembislerde fikir beyan edebilir 😄

Durum
Sosyal Coin
6,557
Merhabalar,

Hocam eğer seçenekler sınırlı olacaksa forumda anket özelliği de var aklınızda olsun ;)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Avtandil, Moria 🦈 ve gunesyigit
Durum
Sosyal Coin
36
Finalde birşey kalmasa da , benim tercihim. Saçlar dağınık, dudaklar kırmızı, sütyen dantelli kırmızı, beyaz gömlek, gömleğin düğmeleri iliksiz olup alt uçtan birbirine sıkıca bağlı, siyah mini etek, popo görünmeyecek, siyah fileli coraba jartiyer, siyah yüksek topuk sivri uçlu ve altı kırmızı ayakkabı. Acaba bu kime güzel gider ki

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: gunesyigit
Durum
Sosyal Coin
9,364
Finalde birşey kalmasa da , benim tercihim. Saçlar dağınık, dudaklar kırmızı, sütyen dantelli kırmızı, beyaz gömlek, gömleğin düğmeleri iliksiz olup alt uçtan birbirine sıkıca bağlı, siyah mini etek, popo görünmeyecek, siyah fileli coraba jartiyer, siyah yüksek topuk sivri uçlu ve altı kırmızı ayakkabı. Acaba bu kime güzel gider ki
Hocam birini seç dedik sen olan olmayan tüm fantaziyi anlatmışsın 🤣🤣🤣

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: ZeuS
Durum
Sosyal Coin
25,734
Tanıtım Konusu Referansları
Merhabalar,

Seni seçtim Pikachu 😄

Beğenenler:
  • Sevdim
  • Haha
  • Beğen
Tepkiler: Hawkeye, Avtandil ve gunesyigit
Durum
Sosyal Coin
9,364
Yaw seçmece yok gözlerini kapatıyorsun forumun vitrinde parmağını dolaştırıyorsun önce ekranı büyüt ama 🤣 sonra hangisi çıkarsa vira bismilllah ; deeermişimmm 🤣🤣
O bana gitmez. Özel olmalı, vaktim çok önemli. Herkesin vakti kıymetli tabi. Ama ben çok seçiciyim. Prensiplerim var 😒

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
8,710
O bana gitmez. Özel olmalı, vaktim çok önemli. Herkesin vakti kıymetli tabi. Ama ben çok seçiciyim. Prensiplerim var 😒
O zaman sen devam et inşallah bulursun ne diiim 🤣 hepsi iyidir ama fazla düşünmene , prensip kasmana gerek yok 🤣 vakit dersen düşündüğün zaman bile vaktin gidiyor 🤣

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: gunesyigit, Hawkeye ve kingcrimson
Durum
Sosyal Coin
9,364
O zaman sen devam et inşallah bulursun ne diiim 🤣 hepsi iyidir ama fazla düşünmene , prensip kasmana gerek yok 🤣 vakit dersen düşündüğün zaman bile vaktin gidiyor 🤣
Hocam ben zaten eldeki işi yaparken 2 adım sonrasını düşünürüm. Vakit kaybına lüzum yok. Dolu dolu yaşamak lazım 😊

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Moria 🦈
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye