--=FAKE REFERANS=-- Sayın Admin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Sosyal Coin
282
Sayın editör belki birazdan @@Aida hanım beni şikayet edecek ve engelleyeceksiniz. Ama birde yaşadığımı benden dinleyin istedim. 28 mart günü @@Aida hanım ile görüştük ve 1 nisan günü için randevulaştık. Kendisi Rusça biliyormuş, Türkçe konusunda biraz sıkıntı yaşadığı için muhtemelen yerine başkası yazıyordu. görüşmeden önce kendisinden tek isteğim şuydu; beraber duşa girmek. O konuda da bana Tamam dedi. Geleceğim sabah tekrar teyit ettim, yarışmaları hala mevcut, sikinti yok dedi. Her neyse odasında buluştuk, iceri girdim zaten dil olarak anlaşamadığımız için negatif başladı. Beraber duşa girelim dediğimde, beraber girmek yok dedi. Israr ettim kabul etmedi. Neyse daha da ortam gerilmesin diye; önce ben gireyim sonra sen gir dedim, tamam dedi. Ben ücretini banyoya bıraktım, duşa girip çıktım. Ona hadi gir dediğimde, ben sen gelmeden önce duşa girdim dedi. Israr etsem de girmedi. Bende dedim ki bende evden geliyorum, gelmeden önce duş yapmıştım, senin için tekrar girdim dedim. Ama @@Aida hanım tüm ısrarıma rağmen girmedi. Onları ben yazmadım, arkadaşım yazmıştır dedi. Bende giyinip çıkmak Zorunda kaldım. Boşu boşuna plan yaptığıma mı yanayım, beni oyaladiginami, sinirlendiğime mi...
Her neyse olayı benden duyunda @@Aida hanımın şikayet ederse kararı siz verin lütfen. Sizden tek ricam beni pemişlerden uzak tutmayın. Hoşçakalın

Durum
Sosyal Coin
282,746
Sayın editör belki birazdan @@Aida hanım beni şikayet edecek ve engelleyeceksiniz. Ama birde yaşadığımı benden dinleyin istedim. 28 mart günü @@Aida hanım ile görüştük ve 1 nisan günü için randevulaştık. Kendisi Rusça biliyormuş, Türkçe konusunda biraz sıkıntı yaşadığı için muhtemelen yerine başkası yazıyordu. görüşmeden önce kendisinden tek isteğim şuydu; beraber duşa girmek. O konuda da bana Tamam dedi. Geleceğim sabah tekrar teyit ettim, yarışmaları hala mevcut, sikinti yok dedi. Her neyse odasında buluştuk, iceri girdim zaten dil olarak anlaşamadığımız için negatif başladı. Beraber duşa girelim dediğimde, beraber girmek yok dedi. Israr ettim kabul etmedi. Neyse daha da ortam gerilmesin diye; önce ben gireyim sonra sen gir dedim, tamam dedi. Ben ücretini banyoya bıraktım, duşa girip çıktım. Ona hadi gir dediğimde, ben sen gelmeden önce duşa girdim dedi. Israr etsem de girmedi. Bende dedim ki bende evden geliyorum, gelmeden önce duş yapmıştım, senin için tekrar girdim dedim. Ama @@Aida hanım tüm ısrarıma rağmen girmedi. Onları ben yazmadım, arkadaşım yazmıştır dedi. Bende giyinip çıkmak Zorunda kaldım. Boşu boşuna plan yaptığıma mı yanayım, beni oyaladiginami, sinirlendiğime mi...
Her neyse olayı benden duyunda @@Aida hanımın şikayet ederse kararı siz verin lütfen. Sizden tek ricam beni pemişlerden uzak tutmayın. Hoşçakalın

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz. Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) yazdığınız referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: xortix

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Yazışmaları rica edebilir miyim
Duş için oky dediği ve sonrasında inkar ettiği durumu.

Servisleri arasında olmayabilir ama size oky dedikten sonra inkar etmişse ve başkası yazışmışsa kendisi adına şimdiden yolu bahtı açık olsun demek düşer bize.

Durum
Sosyal Coin
3,450
Türkçe bilmeyen, iletişimi kendisi değil başkası üzerinden yapan pembişlerle görüşecekseniz böyle şeyler olabileceğini düşünerek iki kere düşünün. Geçmiş olsun

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Robin

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Türkçe bilmeyen, iletişimi kendisi değil başkası üzerinden yapan pembişlerle görüşecekseniz böyle şeyler olabileceğini düşünerek iki kere düşünün. Geçmiş olsun

Türkçesi var bildiğim kadarı ile ama başkasının yazıyor olması olmaz, ne anlamı kaldı ajanstan ?

Ajans aracılı ve benzeri oluşumlar forumda yasak.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hawkeye ve DaMieN
Durum
Sosyal Coin
3,450

Türkçesi var bildiğim kadarı ile ama başkasının yazıyor olması olmaz, ne anlamı kaldı ajanstan ?

Ajans aracılı ve benzeri oluşumlar forumda yasak.

Yukarıdaki bilgiye göre bilmiyor gibi görünüyor, diğer yandan haklısın bu durumda bir ajanstan farkı kalmıyor...

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
282

Servisleri arasında olmayabilir ama size oky dedikten sonra inkar etmişse ve başkası yazışmışsa kendisi adına şimdiden yolu bahtı açık olsun demek düşer bize.

Ekli dosyalar

• 17119772316161728291541.jpg
    17119772316161728291541.jpg
    115.1 KB · Görüntüleme: 189
Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
282
Değerli Referansınız için teşekkür ederiz. Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) yazdığınız referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.
Partner @aida

1711977669513576574982

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
8,990
Olmaz öyle şey, duşa beraber giremeyiz dememiş hakkın var(y). Sen de parayı kaptırmamışsın, kimse kimseyi şikayet etmez böyle bir konu da merak etme, zaten senin nickini de muhtemelen konu acmanla birlikte öğrenecek.Titiz birisin Allah kolaylık versin, hem sana hem seçeceğin partnerlere. Fazla görüşme yapmadığını belirtmişsin zaten anlatımından da belli oluyor.Seni anlıyorum ben de aynı bu şekilde ilk duşa girerdim aklımda acaba o girmismidir söylesem nasıl karşılar vs. vs. Sonra farkettim ki, karşı taraf bunu incelik, titizlik olarak değil soğukluk olarak algılıyor ve kendini çekiyor. O yüzden tatlı bir sohbet ve kendini sevdirerek elde edemeyeceğin, yıkamayacağın bir tabu yok. Başkasının yazması falan o adminin ilgileneceği kısım bişey diyemem.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
15,253
Türkçesi iyi olmayan partnerlere daha net yazmak lazım.
"Kişisel hijyen benim için önemli onun için beraberlik öncesi beraber duş almak isterim."
Bu cümlede türkçesi iyi olmayan biri birlikte duş alma olayını yanlış anlamış olabilir. Geçmiş olsun @Vip.Aida cevap hakkını kullanacaktır.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,512
Türkçesi iyi olmayan partnerlere daha net yazmak lazım.
"Kişisel hijyen benim için önemli onun için beraberlik öncesi beraber duş almak isterim."
Bu cümlede türkçesi iyi olmayan biri birlikte duş alma olayını yanlış anlamış olabilir. Geçmiş olsun @Vip.Aida cevap hakkını kullanacaktır.
Gayet açık yazmış bence , beraberlik öncesi beraber duş alabilirmiyiz diye , daha ne kadar açıklayıcı net yazsınki 🙏 bide başkası yazıyosa aida adına , yazan Kişi çok anlamamıştır durumu normal konuştuğu için

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
5,595
Bu yazışmanın bu kısmına kadar olan ki süreçte tamam alabiliriz ya da buna benzer herhangi bir onay ben göremedim, tabii ki alırız ya da direk duş ile alakalı bir soruya direk cevap verilmiş olsaydı haklıydın, bence haklı ya da haksız taraf yok tamamen yanlış anlaşılma ile alakalı bir durum olmuş gibi iki tarafa da geçmiş olsun, bizlere de ders olsun daha güzel ve net bir iletişim kurmak lazım, iki taraf için de…

Beğenenler:

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Yazışmalar gelmedi, cevap ta vermediniz. Konu kilit FAKE REFERANS

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye