Sayın editör belki birazdan @@Aida hanım beni şikayet edecek ve engelleyeceksiniz. Ama birde yaşadığımı benden dinleyin istedim. 28 mart günü @@Aida hanım ile görüştük ve 1 nisan günü için randevulaştık. Kendisi Rusça biliyormuş, Türkçe konusunda biraz sıkıntı yaşadığı için muhtemelen yerine başkası yazıyordu. görüşmeden önce kendisinden tek isteğim şuydu; beraber duşa girmek. O konuda da bana Tamam dedi. Geleceğim sabah tekrar teyit ettim, yarışmaları hala mevcut, sikinti yok dedi. Her neyse odasında buluştuk, iceri girdim zaten dil olarak anlaşamadığımız için negatif başladı. Beraber duşa girelim dediğimde, beraber girmek yok dedi. Israr ettim kabul etmedi. Neyse daha da ortam gerilmesin diye; önce ben gireyim sonra sen gir dedim, tamam dedi. Ben ücretini banyoya bıraktım, duşa girip çıktım. Ona hadi gir dediğimde, ben sen gelmeden önce duşa girdim dedi. Israr etsem de girmedi. Bende dedim ki bende evden geliyorum, gelmeden önce duş yapmıştım, senin için tekrar girdim dedim. Ama @@Aida hanım tüm ısrarıma rağmen girmedi. Onları ben yazmadım, arkadaşım yazmıştır dedi. Bende giyinip çıkmak Zorunda kaldım. Boşu boşuna plan yaptığıma mı yanayım, beni oyaladiginami, sinirlendiğime mi...
Her neyse olayı benden duyunda @@Aida hanımın şikayet ederse kararı siz verin lütfen. Sizden tek ricam beni pemişlerden uzak tutmayın. Hoşçakalın
Her neyse olayı benden duyunda @@Aida hanımın şikayet ederse kararı siz verin lütfen. Sizden tek ricam beni pemişlerden uzak tutmayın. Hoşçakalın