Herkese iyi akşamlar değerli forumdaşlar,Selin hnm. takip ettiğim,hep merak uyandıran güzellik, ara verdiğim dönemden sonra kendisinin foruma dahil olması ile artık tanışmak için adım atmak gerekiyor düşüncesi ile randevumuzu alıp 1 Mayıs emekçi bayramımızı beraber kutlayalım dedik ☺️Bizim için herşeyi düşünen,rahat etmemiz için elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışan gerçek emekçiler bizim pembişlerimiz tabiki.Selin hnm. evi son derece temiz ve rahat edilecek düzeyde ferah herşeyi düşünmüş sağolsun. yalnız eve ayakkabı ile girilmiyor buradan 1 puan eksi veriyorum😂İroni yapıyurum tabii ki.Kendisini kapı açılıp karşımda gördüğümde biraz duraksadım o yüzden.Karşılama,sohbeti ilgisi her anlamda eski bir arkadaş tarzında, yanında sıkılmak imkansız.İçinde bulunduğumuz güncel konulardan başlayıp nöroekonomik sistemden bahsederken Gözlerimde ki ışığı görünce hadi bakalım dedik🤭İkili görüşmelerde her zaman söylerim,karşılıklı elektrik ve ten uyumuna inanırım o yüzden detay vermek doğru olmaz kanımca.Zaman su gibi akıp geçiyor maalesef bizim içinde ayrılan sürenin sonunda hoş bir buse ile vedalaştık.Kendisini tanıma fırsatı verdiği için ve bu imkanı sağlayan forum ailesine teşekkür ediyorum.Güzel ve temiz kalpli birisin herşey gönlünce olsun Selin🥰.